آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
آقای سی مور فکر نمیکردم جواب یه غریبرو اینقدر زود بدین! یه عالمه ممنون
میشه آدرس یا شماره تلفن یه نمایندگی معتبر کریتیو رو بدین؟ (بازم متشکر)
itunes جدید رو نصب کردم
اپدیت هم کردم
authorize رو چک کردم این نوشته اومد
including this one you have authorized 2 computers out of your available
بهر حال ممنون مزاحمت شدم دستت درد نکنه
دوست عزيز شما براي دانلود از آيتيونس بايد آنتي ف*ي*ل*ت*ر داشته باشي وگرنه ip چون ماله ايرانه رد ميشه و نميتوني چيزي دانلود كني. ارور 1009 برا همينه.
چون منم همین ارور دارم بی زحمت یک انتی ----- معرفی میکنید که بتونم دانلود کنم
مراحل کار هم بگویید چگونه باید با انتی ----- بازی دانلود کنم
سپاسگذارم
سلام خدمت دوستان
من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم. من خودم یه mp4 player silicon مدل sili680 دارم.حدود 3 سال خریدم.
می خواستم ببینم برنامه آپگریدشو کسی اطلاع داره تو چه سایتی هست البته اینو بگم که داخل خوده mp4 گزینه آپگرید داره.ورژن mp4 هم 2.04 هست.(البته شکل mp4 قرار دادم)
مشکرم از دوستان اگر بتونن کمک کنن.
![]()
سلام خدمت دوستان
من یه mp4 player silicon مدل sili680 حدود 3 سال خریدم. میخواستم ببینم کسی از دوستان برنامه آپگرید یا firmware رو می دونه از کجا میشه دانلود کرد البته اینو بگم که رو خوده mp4 گزینه آپگرید داره
و ورژنشم 2.04 هست.
من براي بار سوم هست كه هدفون ep-630 كريتيو با گارانتي شاپ را خريدم . اين اخري را حدود 5 ماهي هست كه خريدم دوباري يكي از گوشيها صداش ضعيف تر از اون يكي شده . ديگه واقعا خيلي زور داره من تا حالا 3 تا 20 تومان پول اين هدفون ها را دادم
همشون به يك مرض دچار شدن . صداي هدفونها شروع به كم شدن مي كنه مثلا من mp3 zen m دارم هدفون قبليم تازه وقتي ولوم روي 20 مي يومد صداش شروع به بيرون اومدن مي كرد . اين جديده هم دوباره داره به همون روزكار مي افته
. نمي دونم ديگه چه كار كنم . به نظر شما اگه ببرم گارانتي عوضش مي كنند يا وقت تلف كردنه
والا پاساژ ایران - طبقه اول روبروی پله برقی یه نمایندگی خوبیه ... طبقه پایینش هم کنار خروجی جنوبی یه دونه هست ... کلا توی هر پاساژ کامپیوتر معتبری ، یه نماینده رو داره حداقل ...
توی پیام خصوصی هم از من همین سوال رو کرده بودید ... من جواب رو اینجا هم میذارم ، شاید واسه بقیه هم مفید واقع بشه :
گارانتی که عمراً همکاری نمی کنه در این زمینه ... البته می تونی بری و بگی که من چنین مشکلی دارم و به نظر شما مشکل از چیه ؛ ببینیم چی میگن ...
//
یا شما بدشانسی یا اینکه (جسارتا) خوب از هدفونت مراقبت نمی کنی ... خواهر خود من هم اینطوریه ... یعنی الان 3 ساله که 4 تا هدفون عوض کرده ؛ اونم هدفونهای گرون داره و دیگه این آخری رو من بهش گفتم عمرا بیشتر از یه e10 سونی که 12 تومنه خرج نکن ...
//
به نظرم هدفون بعدی ات رو یه چیز دیگه بگیر ...
دستگاهت قدیمیه و متاسفانه مدل معروفی هم نیست ... احتمال پیدا کردن firmware واسه اش بسیار کمه ... حداقل من که یه گشتی زدم چیزی پیدا نکردم ...
اگه دستگاهت مشکلی نداره ، من توصیه اکید می کنم که به فکر آپدیتش نباشی ...
احسنت ؛ این می تونه دلیل خوبی باشه... منم از اول حدسم این بود که این قضیه با خود دستگاه یا itunes نباید کاری داشته باشه و مشکل در اتصال به سایته ...
لينك دانلود آنتي ف*ي*ل*ت*ر براي دانلود از i Tunes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)