تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 36 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 353

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 5320

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض برنامه تبدیل فلاش دوربین به چراغ قوه !!

راستی من یه برنامه میخواستم !!! با عرض پوزش از مدیریت فروم
    میدونم اینجا نباید درخواست برنامه داد ولی به خدا هیجا گیرش نیاوردم !!!
    هیچ کدوم از برنامه ها روش جواب نمیده.همه ی برنامه هارم باید ساین کرد که از پروسس مغز من خارجه !!!
    نافرم لازمش دارم

تورو خدا به دستم برسونید !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

...........
    Last edited by rpg; 21-01-2010 at 21:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی من یه برنامه میخواستم !!! با عرض پوزش از مدیریت فروم
    میدونم اینجا نباید درخواست برنامه داد ولی به خدا هیجا گیرش نیاوردم !!!
    هیچ کدوم از برنامه ها روش جواب نمیده.همه ی برنامه هارم باید ساین کرد که از پروسس مغز من خارجه !!!
    نافرم لازمش دارم

تورو خدا به دستم برسونید !!!
    من هم این رو میخوام البته اگه برای فلش ضرر نداشته باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من دونبال 1 گوشی می گردم بخرم
    برام قیمت پایین و ساپورت نرم افزاری از همه چیز مهم تره
    تو گشت و گزار در سایتهای مختلف دیدم این گوشی هست که قیمتش مناسبه می خواستم ببینم ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
    شما ها که این گوشی را دارید هر نرم افزاری که تو net هست را بی درد سر می ریزید و استفاده می کنید؟
    سرعت گوشی تو اجرای برنامه ها چطوره؟
    آیا ایراد حادی در این گوشی از نظر سخت افزاری می بینید؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.در مورد 6120 اظهار نظر نمی کنم و فقط راجع به 5320 میگم.

من فکر می کنم با توجه به اینکه سیمبیان قوی تر و جدیدتری داره سرعت خیلی خوبی داره.البته در مورد رم 8 گیگ فول نمیدونم سرعتش چه جوریه
    از نظر حافظه هم واقعا جالبه!!140 تا داخلی و ساپورت تا 8 !!!یه رم 1 یا 512 هم که فاب روشه!!!
    من خودم خیلی به حافظه اهمیت میدم.چون خوره ی عکس و کلیپ و آهنگم !!!
    ضمن اینکه ظرفیت باطریه 5320 با توجه به امکانات <<نسبتآ مشابه>> با 6120 کمی بیشره (5320=890 ma/h و 6120 = 820ma/h
    تازه من فکر میکنم 890 تا برای 5320 خیلی کمه وای به حال 820 !!!
    فارغ از همه ی ملاحظات فنی شما باید ببینی توقعت از گوشی چیه !!!
    این قدر مقایسه نکنید هر گلی یه بویی داره.باید ببینی از گوشیت چی میخوای
    آهنگ؟سرعت؟بازی؟امکانات؟دو ربین؟

ما در خدمتیم
    ممنون

بازی و دوربین مهم نیست. فقط سرعت و کارایی مهمه و اینکه برنامه هارو خوب اجرا کنه و مشکل ایجاد نکنه.

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سلام 4

سلام.خدمت دوست گلمون عرض کنم از لحاظ سافت ویر فوق العادست.من که بدون هیچ مشکلی دارم با گوشی کار میکنم.تمام نرم افزاراروهم بدون هیچ محدودیتی ران میکنه !!! البته چون آخرین مدل سیمبیان روش نصبه فقط بعضی از برنامه ها رو به دلیل سکیوریتی بالا نصب نمبکنه.یعنی باید برنامه رو ساین کنی.البته شاید دردسر داشته باشه ولی اصلا جزو ضعف گوشی حساب نمیشه چون سیستم امنیتی بالاش اینجوریه !!!

سرعت خیلی خوبی داره !!!در بدترین شرایط معادل گوشی های دیگه عمل میکنه (9.2 و 9.1 و ...)

نصبت به امکاناتش میشه گفت رایگانه !!!

ما در خدمتیم

7. این کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده اينجا چه كلوپيه؟؟؟
    كاري ندارم كه به سوال من جوابي داده نشده چون هرچي باشه 2 روز از ارسالش بيشتر نميگذره ولي به خيلي از سوالات ديگران كه سوال خيلي هاي ديگه هم تو همين داستانها راجع بع اين گوشي هست هم جواب ندادند.
    بهرحال اينجا باز شده كه كسي كه اين گوشي را خريده يا اطلاعاتش راجع به آن زياد هست بياد به ديگراني كه خوشش شون آمده از اين گوشي اطلاعات بده كه اگر ابهامي وجود داره بقيه نرند بگيرند اين گوشي را.
    من كه طي نياز هاي خودم و انتظاراتي كه دارم از گوشي ديروز رفتم 1 آبي اش را از پاساژ بزرگمهر بقل علاالدين گرفتم بقيمت 172 هزار تومان كره اي با ضمانت اتصالات.
    البته لازم به ذكر هست قيمت ها بسيار بالا پايين بود و كلاً خيلي هم كمياب شده بود بطوري كه من احساس مي كردم الان پشت هر ويتريني بايد باشه ولي 4 تا مغازه يكي داشت.
    مطلب جالبي كه بود قيمت كه مي گرفتي مثلاً مي گفتند 165 يا يكي 168 يا يكي 190 حتي كه 190 چرت و پرت هاي مختلف كه اصلاً ربطي به بازي نداره مي گفت كه دلايل اش اينه كه 190 ولي جالب اينجا بود كه وقتي مي رفتي براي خريد كه بزارند تو كيسه بدهند دستت 10 تومن بصورت خوشگل همه مي گذارند رو قيمت به نام ضمانت و اينكه نرم افزار بايد بريزيم مثل آنتي ويروس كه به من يارو گفت اصلاً اگر آنتي ويروس برات نريزم گارانتي هم بهت تعلق نمي گيره!!!!!
    كلي با يارو كلنجار رفتيم هم فايده نداشت مي گفت مي خواي گارانتي نمي دهم 168 تومن!!
    خلاصه ديدم ارزش نداره 5 تومن مي خواست اضاف بگيره ما 4 تومن داديم و درضمن گوشي هم خوبيش اين بود كه خام بود يعني هيچ برنامه اي چيزي اصلاً نداشت كه خيالم حداقل راحت بود كه زير دم و دستگاه هاي اينا نرفته.آن هاي ديگه مي گفتند منو فارسي داره و منشي داره و اين صحبت ها كه مي گفتند 190.
    اين هم كه من گرفتم تمام قطعاتش اصل بود و هموني بود كه تو عكسي از سايت معتبر لوازم داخل جعبه را انداخته بود مال من هم دقيق همون ها بودند تو جعبه.
    بهرحال ما مثل بعضي ها بخيل نيستيم گفتم اطلاعاتي هرچند كم بابت وضع بازار و كلك هاي آپديت روز را گفته باشم كه درجريان حداقل خريدن اين گوشي در بازار باشيد.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام من دونبال 1 گوشی می گردم بخرم
    برام قیمت پایین و ساپورت نرم افزاری از همه چیز مهم تره
    تو گشت و گزار در سایتهای مختلف دیدم این گوشی هست که قیمتش مناسبه می خواستم ببینم ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
    شما ها که این گوشی را دارید هر نرم افزاری که تو net هست را بی درد سر می ریزید و استفاده می کنید؟
    سرعت گوشی تو اجرای برنامه ها چطوره؟
    آیا ایراد حادی در این گوشی از نظر سخت افزاری می بینید؟
    با تشکر
    از نظر نرم افزاري اين گوشي عاليه...140 مگ حافظه داخلي و رام بالا براي اجراي انواع برنامه و بازي..
    سرعت گوشي هم با توجه به cpu قويش پايين نمياد...

شرمنده اينجا چه كلوپيه؟؟؟
    كاري ندارم كه به سوال من جوابي داده نشده چون هرچي باشه 2 روز از ارسالش بيشتر نميگذره ولي به خيلي از سوالات ديگران كه سوال خيلي هاي ديگه هم تو همين داستانها راجع بع اين گوشي هست هم جواب ندادند.
    بهرحال اينجا باز شده كه كسي كه اين گوشي را خريده يا اطلاعاتش راجع به آن زياد هست بياد به ديگراني كه خوشش شون آمده از اين گوشي اطلاعات بده كه اگر ابهامي وجود داره بقيه نرند بگيرند اين گوشي را.
    من كه طي نياز هاي خودم و انتظاراتي كه دارم از گوشي ديروز رفتم 1 آبي اش را از پاساژ بزرگمهر بقل علاالدين گرفتم بقيمت 172 هزار تومان كره اي با ضمانت اتصالات.
    البته لازم به ذكر هست قيمت ها بسيار بالا پايين بود و كلاً خيلي هم كمياب شده بود بطوري كه من احساس مي كردم الان پشت هر ويتريني بايد باشه ولي 4 تا مغازه يكي داشت.
    مطلب جالبي كه بود قيمت كه مي گرفتي مثلاً مي گفتند 165 يا يكي 168 يا يكي 190 حتي كه 190 چرت و پرت هاي مختلف كه اصلاً ربطي به بازي نداره مي گفت كه دلايل اش اينه كه 190 ولي جالب اينجا بود كه وقتي مي رفتي براي خريد كه بزارند تو كيسه بدهند دستت 10 تومن بصورت خوشگل همه مي گذارند رو قيمت به نام ضمانت و اينكه نرم افزار بايد بريزيم مثل آنتي ويروس كه به من يارو گفت اصلاً اگر آنتي ويروس برات نريزم گارانتي هم بهت تعلق نمي گيره!!!!!
    كلي با يارو كلنجار رفتيم هم فايده نداشت مي گفت مي خواي گارانتي نمي دهم 168 تومن!!
    خلاصه ديدم ارزش نداره 5 تومن مي خواست اضاف بگيره ما 4 تومن داديم و درضمن گوشي هم خوبيش اين بود كه خام بود يعني هيچ برنامه اي چيزي اصلاً نداشت كه خيالم حداقل راحت بود كه زير دم و دستگاه هاي اينا نرفته.آن هاي ديگه مي گفتند منو فارسي داره و منشي داره و اين صحبت ها كه مي گفتند 190.
    اين هم كه من گرفتم تمام قطعاتش اصل بود و هموني بود كه تو عكسي از سايت معتبر لوازم داخل جعبه را انداخته بود مال من هم دقيق همون ها بودند تو جعبه.
    بهرحال ما مثل بعضي ها بخيل نيستيم گفتم اطلاعاتي هرچند كم بابت وضع بازار و كلك هاي آپديت روز را گفته باشم كه درجريان حداقل خريدن اين گوشي در بازار باشيد.
    گارانتي چيز بيخوديه...يكي نيست به اون مرتيكه بگه برو يه ويروس بيار بريز تو گوشي ببينم ويروس ميگره يا نه...اصلا" واسه اين OS ويروس ساخته نشده..همش مزخرفه...
    مباركت باشه كلا"... بيا چنتا بازي انگيج رو هم تست كن...البته قديمياش رو...چون جديداش رو گوشيت مشكل دارند..

10. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مقایسه ی 5320 و 6120

اینم یه مقایسه ی کلی از 5320 و 6120 واسه بچه هایی که دنبال اطلاعات بیشتر بودن...

از لحاظ قیمت 6120 یه خورده گرون تره ( اما به نظرم اختلاف 10 هزار تومنی که اهمیتی نداره ) ، 5320 از یه سری چیزا خیلی سر تر از 6120 ته ، مثلا 6120 فقط تا 2 گیگ رم میخوره ، اما 5320 همون اول که میخریش یه رم 1 گیگ توشه و تا 8 گیگ هم میشه ارتقاش داد ، حافظه داخلی 5320 هم خیلی خوبه 140 مگ هست ولی 6120 35 مگه...

دوربیناشون فرقی با هم نداره ، مکالمه مداوم 5320 3 ساعت و نیمه 6120 3 ساعته ، 5320 زوود شارژ خالی نمیکنه ، مثلا من هر روز رفت و برگش با مترو میرم کرج و میام دائم هم دارم آهنگ گوش می کنم ولی با این حال به اون صورت ازش شارژ کم نمیشه...

یه چیزه مهمه دییگه هم به نظره من اینه که ، ملت 6120 رو خیلی بیشتر از 5320 میخرن ، به خاطر همیین یه جوراییی زوود خز میشه! اما 5320 نه من که تاحالا دست کسی ندییدم...

در کل امکانات 5320 یه جورایی سر تره....

از لحاظ زیابیی و طراحی گوشی هم به نظرم اگه 5320 سر تر نباشه پایین تر از 6120 نیس....

از خریدنش پشیمون نمیشییییی

12. 2 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من چند ماه پیش 5320 گرفتم ، گارانتی شرکت " نیا " ساخت کره.. 185 تومن ، ولی گارانتیش خیلیی چییزه تووپیه ، گارانتی تعویضه.. اگه گوشی بیوفته زمنیین یا به هر دلیلی ذرتش دربیاد اینجور موقع ها به درد میخوره ، اما واسه مشکلات برنامه ای نرم افزاری گارانتی ارزشی فک نمی کنم داشته باشه!...

تنها بدی ایین گووشی به نظرم اینه که تووو خماریه اجرای کامل بازی های N-Gage میمووونییی! D:
    Last edited by pishoolii; 20-01-2009 at 15:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •