شرمنده اينجا چه كلوپيه؟؟؟
كاري ندارم كه به سوال من جوابي داده نشده چون هرچي باشه 2 روز از ارسالش بيشتر نميگذره ولي به خيلي از سوالات ديگران كه سوال خيلي هاي ديگه هم تو همين داستانها راجع بع اين گوشي هست هم جواب ندادند.
بهرحال اينجا باز شده كه كسي كه اين گوشي را خريده يا اطلاعاتش راجع به آن زياد هست بياد به ديگراني كه خوشش شون آمده از اين گوشي اطلاعات بده كه اگر ابهامي وجود داره بقيه نرند بگيرند اين گوشي را.
من كه طي نياز هاي خودم و انتظاراتي كه دارم از گوشي ديروز رفتم 1 آبي اش را از پاساژ بزرگمهر بقل علاالدين گرفتم بقيمت 172 هزار تومان كره اي با ضمانت اتصالات.
البته لازم به ذكر هست قيمت ها بسيار بالا پايين بود و كلاً خيلي هم كمياب شده بود بطوري كه من احساس مي كردم الان پشت هر ويتريني بايد باشه ولي 4 تا مغازه يكي داشت.
مطلب جالبي كه بود قيمت كه مي گرفتي مثلاً مي گفتند 165 يا يكي 168 يا يكي 190 حتي كه 190 چرت و پرت هاي مختلف كه اصلاً ربطي به بازي نداره مي گفت كه دلايل اش اينه كه 190 ولي جالب اينجا بود كه وقتي مي رفتي براي خريد كه بزارند تو كيسه بدهند دستت 10 تومن بصورت خوشگل همه مي گذارند رو قيمت به نام ضمانت و اينكه نرم افزار بايد بريزيم مثل آنتي ويروس كه به من يارو گفت اصلاً اگر آنتي ويروس برات نريزم گارانتي هم بهت تعلق نمي گيره!!!!!
كلي با يارو كلنجار رفتيم هم فايده نداشت مي گفت مي خواي گارانتي نمي دهم 168 تومن!!
خلاصه ديدم ارزش نداره 5 تومن مي خواست اضاف بگيره ما 4 تومن داديم و درضمن گوشي هم خوبيش اين بود كه خام بود يعني هيچ برنامه اي چيزي اصلاً نداشت كه خيالم حداقل راحت بود كه زير دم و دستگاه هاي اينا نرفته.آن هاي ديگه مي گفتند منو فارسي داره و منشي داره و اين صحبت ها كه مي گفتند 190.
اين هم كه من گرفتم تمام قطعاتش اصل بود و هموني بود كه تو عكسي از سايت معتبر لوازم داخل جعبه را انداخته بود مال من هم دقيق همون ها بودند تو جعبه.
بهرحال ما مثل بعضي ها بخيل نيستيم گفتم اطلاعاتي هرچند كم بابت وضع بازار و كلك هاي آپديت روز را گفته باشم كه درجريان حداقل خريدن اين گوشي در بازار باشيد.