چشات اگه درد ميكرد بخاطر نورپردازي بد اتاق بوده
چشات اگه درد ميكرد بخاطر نورپردازي بد اتاق بوده
من یه مانیتور 20 واید دارم
همانطور که میدونید رزولوشن استاندارد مانیتور من 1680 در 1050 هست
بازی من فیر نسخه فارسی دارینوس هستش که تو تنظیمات این بازی این رزولوشن وجود نداره
حال من چطوری می تونم این بازی رو با رزولوشن واید 1680 در 1050 بازی کنم ؟
یه سوالی من دارم ! من آخرین فیری که بازی کردم همونه که یه دختری که موهاش ریخته جلو و همش جلوت ظاهر میشه ! یا بهتره بگم که اول اول بازی یه جا هست که بمب اتم منفجر میشه و میمیرم و سر از هیلیکوپتر در میارم ! میخوام ببینم که جدیدتر اون فیر هم اومده یا نه ؟!
اره بعد از اون هم یه فیر اومده که دقیق نمیدونم پسوندش چی بود و حالا هم فیر 2 قراره همین روزا بیاد.
داستان کامل بازی :
داستان شماره یک از اونجایی شروع میشه که بازی کننده شاهد مردی به نام پکستون فتل هست که کنترل ذهنی و دستور جنگ به سوپر سربازها رو میده و دست به کشتار میزنه.فردی به نام (پوینت من) که عضو تیم ویژه مخفی عملیاتی فیئرهست که با مسائل فرا طبیعی سر کار دارند به همراه تیمش برای حذف فتل می فرستند.فتل بوسیله ماهواره و دستگاه ردیاب در چندین جا شناسایی میشه.در طی مدت دستگیری فتل پوینت من شاهد مواردی غیر توضیح داده شده خطر مرگ , پدیده های فرا طبیعی که شامل توهم هایی گه گاه روی او تاثیر میزاره که همه این ها در نزدیکی دختر کوچکی به نام الما صورت میگیره.لپ تاپی در حین ماموریت پیدا میشه که بوسیله کمیسر بترز ه-ک میشه و اطلاعاتی درباره پیش زمینه داستان فراهم می کنه.پوینت من در میابه که چگونه فتل برای تبدیل شدن به یک فرمانده ارتش تلپاتیک(فراذهنی) پرورش داده میشده که این فرد, فرزند الما هست و همهچنین الما یک فرزند دیگر قبل از فتل داشته است.
.الما دختری بوده که که دارای توانایی های ذهنی زیادی بوده و پدرش برای بدست اوردن و تولید سرباز های که از طریق ذهنی بشه اونها رو کنترل کرد رو اون ازمایش بسیار بدی رو انجام می داده.تمام شواهد باعث میشه که گروه فیئر به این باور برسند که فتل تحت کنترل الما هست که الما در تاسیسات اورجین (سر چشمه ) زندانی میشه از زمانی که ای تی سی پروژه رو تعطیل میکنه.فتل بدنبال ازاد سازی مادرش در همون تاسیسات هست.بازی کننده پوینت من رو به ساختمان متروکه میبره که با سربازان شبیه سازی شده و گاردهای ای تی سی که میخواهند رو کل قضیه سر پوش بگذارند مقابله میکنه.
وقتی بلاخره بازی کننده با فتل رو به رو می شود به داخل توهمی کشیده میشه که می فهمید پوینت من فرزند اول الما بوده و در نتیجه توانایی کشتن فتل رو داره.پوینت من با قرار دادن یک گلوله در وسط سر فتل اون رو می کشه.الما در تالاری که نگهداری میشده بوسیله هارلن ویده که پدر الما هست و احساس گناه میکنه ازاد میشه. پوینت من برای توقف الما دستور نابودی راکتور تاسیسات رو میده.پوینت من در حالی که فرار میکنه با روح های المای میجنگه. در پایان راکتور اتمی منفجره میشه و پوینت من رو زمین میفته.هلیکوپتر گروه فیئر پوینت من رو برمیدارند و میرند ولی برای اخرین بار الما در حالی ظاهر میشه که داره خودش رو به داخل کابین هاکس میکشه.
Last edited by Khan gholi; 30-07-2011 at 09:39.
خیلی جالب توضیح دادین میشه خلاصه فییر 2 رو هم بگین؟
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
از نظر گرافیک برای من که تازه شماره 3 رو تموم کردم خیلی خسته کننده هست؟
- مراجعه کنین به پست اول تاپیک F.E.A.R. 2: Project Origin
نه. خسته کننده نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سر برید گیم اسپات کیفیت عکس بازی رو ببنید.مشخصا شماره 3 چون با انجین جدید ساخته از لحاظ گرافیکی خیلی قشنگ تره ولی از لحاظ ترس شماره یک دارای ترس ناب و خالص هست.من فکر کردم چون اونموقع برای اولین بار بازی ترسناک بازی کردم خیلی ترسیدم ولی الان رفتم تو فروم ها چرخیدم دیدم کاربرا هنوز میگن واقعا هنوز ترسناکه. پس از دستش ندید.
نسبت به فییر 2 خیلی گرافیکش پایینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)