یعنی چی؟؟؟
الان نه ماهه که وارد بازار شده و مشکلی هم نداره.
یعنی چی؟؟؟
الان نه ماهه که وارد بازار شده و مشکلی هم نداره.
ازکجا میشه ایفون اصل را ازدرجه دو مشخص کرد میشه راهنماییم بکنید دوستان ممنون میشم
سلام دوستان قیمت روز iphone 3g هشت گیگ و 16 گیگ رو می خوام
ممنونم
سیلام
من میخوام بین iphone 3g و htc touch hd یکی رو بگیرم بیشتر رو به اپل
فقط مشکلم اینه که جاوا داره؟
یه جمله باحال از یکی از دوستام در مورد اپل ایفون:
فک کن تو یه مهمونی هستی همه جوره ماشینی هست ماکسیما پرشیا زانتیا و... ولی وقتی یه کادیلاک تمیز خفن میاد تو چه حسی بهت دست میده!
ایفون مثل اونه
یه گوشی تک که دست هر کسی نیست
iphone 3g جاوا نداره فکر کنم ولی تا وقتی برنامه ها و بازی ها با فرمت IPA و پرگرافیک واسه ایفون هست چرا جاوا داشته باشه؟؟؟؟
اون دوستتم جمله قشنگی گفته و من 100000% باهاش موافقم.
اگه این سوال رو اینجا میگفتی جواب بهتری میگرفتی :
مشاوره برای خرید گوشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش چنده این 3 جی؟؟؟
فکر کنم فکتوری انلاکش 800_700 باشه دقیقا نمیدونم ولی این دور و وراست . دقیقا نمیدونم اگه کسی میدونه بگه منم بدونم.
این مال 16 گیگش هست 8گیگ هم داره نمیدونم چنده.
Last edited by IPHONE 3g; 16-03-2009 at 19:50.
دیرو 2 تا ایفون خریدم دوتا 16 گیگ تقریبا 2 میلیون تومن دونه ای 945000 تومن
خداییش خیلی خفنه میدونیین باهاش حال میکنم یکی از فامیل هام از خارج بازی metal gear soild touch خریده واسه ایفون شاید واسم پست کنه
خداییش دربینش خیلی خوبه میدونین 16 میلیون رنگ!!!!
hdدر مقابلش خیلی ضعیف بود بعد طرف گفت وسائل hd پیدا نمیشه و خیلی کمه اگه مثلا ال سی دیش خراب شه اگه طرف بگه 500 تومن بشه باید بدی ایفون صفحش ضد خشه و...
گفتم که گرافیک واسم خیلی مهم بود که معلوم شد گرافیک خیلی خوبی داره و کلاس بالایی
واقعا خوش دسته
درسته بازيهاي جاوا در برابر بازيهاي آيفون.... هست ولي بعضي وقتا جاوا لازم ميشه مثلاً ديكشنريهاي فارسي يا نرم افزار بانكها و از همه مهمتر opera mini
سلام بچه ها من موبایل رو به پی سی وصل میکنم یه قسمت هست به اسم کمرا که عکس هایی که با موبایل گرفتم رو نشون میده ولی نمیدونم چه طوری باید عکس و اهنهگ های داخل کامپبوتر رو تو گوشی بریزم؟؟؟
یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)