باتری جدید سونی اینجوری هست البته باتری های سونی نه خود لپ تاب و در ظمن این باتری سری ساخت 2006 تا 2007 بوده است که روی خیلی از لپ تاب های جدید هست مخصوصا اچ پی سری** dv5 10
باتری جدید سونی اینجوری هست البته باتری های سونی نه خود لپ تاب و در ظمن این باتری سری ساخت 2006 تا 2007 بوده است که روی خیلی از لپ تاب های جدید هست مخصوصا اچ پی سری** dv5 10
نمیشه گفت آتش سوزی مال کدوم شرکته ! من لپ تاپ سوزوکی و ایسر هم دیدم که باتری باد کرده !
اما سونی بیشتر بوده ... جایی که براش ساختن سرش رو کلاه گذاشتند ... دل هم نواقصی داشت که رفعشون کرد و توس سری 1520 به بعد یعنی سال 2007 ، این ماجراها تکرار نشد
نمیشه گفت آتش سوزی مال کدوم شرکته ! من لپ تاپ سوزوکی و ایسر هم دیدم که باتری باد کرده !
اما سونی بیشتر بوده ... جایی که براش ساختن سرش رو کلاه گذاشتند ... دل هم نواقصی داشت که رفعشون کرد و توس سری 1520 به بعد یعنی سال 2007 ، این ماجراها تکرار نشد
سلام جناب dghost. شما برای ریکاوری کردن این مدل های hp از کدام گزینه استفاده می کنید؟ system recovery یا hardware driver recovery یا software driver recovery یا .... ؟ در ضمن برای فعال کردن دوباره hibernate در پنجره command prompt تایپ کنید powercfg/hibernaton
یه سوال داشتم. اگر در لپ تاپ hp dv5 از گزینه system recovery استفاده کنم همونطور که خود hp support گفته همه هارد پاک میشه یا فقط درایوهای c و d؟
خیر .. فقط پارتیشن سیستم عامل که درایو c میشه و پارتیشن ریکاوری هم اصلاح میشه ... پس کل هارد پاک نمیشه
سلاماگر کارتون در منزل و طولانیه می تونید دائما باتری رو به برق بزنید و فول شارژ نگه دارید
بتازگي يه لپتاپ وايو مدل cs16g خريدم.
از اونجايي كه در لپتاپ قبليم كه dell inspiron 6400 بود بعد از گذشت 6 ماه باطريم رو بخاطر هميشه در شارژ موندن از دست داده بودم تصميم داشتم كه در مورد اين لپتاپ اين كار رو نكنم ولي اين تاپيك رو خوندم كه بارها در اون جمله ي بالا تاكيد شده و با دو دلي همون كار رو كردم ولي امروز در لپتاپم به يه نرم افزار بر خوردم كه حرفاي شما رو نقض ميكنه(vaio battery care function).اين برنامه طوري طراحي شده كه اگه بخواهيم هميشه از برق استفاده كتيم شارژ باطري رو هميشه در حد 50% نگه ميدارهو تاكيد داره كه اگر برق استفاده ميكنيد شارژ بيش از 50% نشه واين متضاد فرمايشات اساتيد هست
موندم چكار كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dr.B.M; 29-01-2009 at 23:53.
من گفتم در درجه اول از دستورالعمل های سازنده استفاده کنید ... حتما vaio اینطوری تشخصیص داده
اون موضوع بیشتر به خاطر راحتی خودش شماست
من همیشه همینطور استفاده کردم ولی از 3روز پیش پیغام میده که باطری داره به پایان عمر مفیدش میرسه؛ 8 ماهه دارم استفاده میکنم ؛ الان 1 ساعت بیشتر جواب نمیده.
بحثهای زیادی برای استفاده از hibernate به جای shutdownدیدم
سلام
الان یک هفته است که لپ تاپ من از حالت hibernate خاموش نمیشه. بهتر است اینجوری بگم که hibernate نمیشه و حتماً باید shutdown کنم تا خاموش بشه . وقتی هم که shutdown می کنم حدوده 4 یا 5 دقیقه طول می کشه تا خاموش بشه . فکر می کنید مشکل از کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)