روسیه خودشو بیچاره کرد. از اول عین ادم حذف میشد دیگه . الان میاد 4-5 تا میخوره ابروش میره
روسیه خودشو بیچاره کرد. از اول عین ادم حذف میشد دیگه . الان میاد 4-5 تا میخوره ابروش میره
روسيه!!!
بي صبرانه منتظريم
يا حق (:
روسیه اونقدرا هم ضعیف نیست ... اگه با هلند نمی خورد مطمئن باشید پدیده ی جام می شد
من فقط منتظرم اسپانیا ایتالیا رو بزنه تا طرفدارای پر روش ساکت بشن.
با اینکه کلی حال دادیم به ایتالیا بازم از رو نمیرن اینا.
روسیه که به حساب نمیاد.هرچند در مقابل سوئد عالی بود. بهتره به فکر بقیه باشیم. آقا فیله و عمو گاوه را میگم.
قهرمان ميشه پوز ايتاليا رو هم ميزنه![]()
ايتاليا كه هنوز بچست تا هلندو ببره پس يا هلند قهرمان ميشه يا تركيه
دوستان نمی دانم چرا اما خیلی وقتا تیم های خوب یک جام ت مراحل آخر بدشانسی آوردن.مثلا تو جام جهانی آرژانتین با اون طوفانی که راه انداخت در مرحله ی اول من گفتم قهرمانه اما...
سلام به هلندی ها!
بچه ها دیشب بازی آلمان و پرتقال خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک
صفت(آخه خیلی اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون
میمونن) و همان شانس خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.
ریکاردو هم که ریکاردو نبود.
لعنت به تیم مرده خور.
ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه تا بفهمه بازی فوتبال
یعنی چی.
من یکی فقط منتظر گل های اشنایدر به روسیه هستم!دوست دارم یکی از اون گل ها بزنه که چشمای ژیرکف ،پاولیچنگو و مهمتر از همه هیدینگ از حدقه بزنه بیرون!
به امید قهرمانی هلند......
Last edited by iman0007; 20-06-2008 at 12:20.
خود خرس بزرگ گفتش که آلمان بهتر بود اونوقت شما که کارشناس عالی قدری هستی میگه پرتغال؟سلام به هلندی ها!
بچه ها دیشب بازی آلمان و پرتقال خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک
صفت(آخه خیلی اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون
میمونن) و همان شانس خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.
ریکاردو هم که ریکاردو نبود.
لعنت به تیم مرده خور.
ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه تا بفهمه بازی فوتبال
یعنی چی.
پرتغال که کلا به جز گلایی که زد 2تا موقعیت گل داشت.یکیش توپی که پپه تو 6قدم زد هوا و یکی که شوت بازیکنای پرتغالو لمن گرفت.بقیه توپا که همش خال آسمون بود.
منتظر هلندیا تو فینال هستیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)