البته ممكنه بعضي از مدلها نداشته باشه ولي بنده خودم يه مدل از كانن دارم كه اين نشانگر رو هم داره . اين مساله درباره همه مدلها صدق نميكنه .
البته ممكنه بعضي از مدلها نداشته باشه ولي بنده خودم يه مدل از كانن دارم كه اين نشانگر رو هم داره . اين مساله درباره همه مدلها صدق نميكنه .
Last edited by Samin_System; 28-07-2009 at 14:56.
درباره هك شدن دوربينها منم يه جايي مطلبي رو خوندم كه نوشته بود با دستكاري نرم افزار دوربين ممكنه بعضي از قسمتها صدمه ببينه . مثلا اينكه بورد الكترونيكي اون بيشتر از حد معمول گرم مي كنه و ...
بالاخره همیشه این هک ها دردسر خودشونو دارن
ولی امکاناتی که جالبی اضافه میکنه:
Main features:
* Save images in RAW format
* Ability to run "Scripts" to automate the camera
* Live histogram (RGB, blended, luminance and for each RGB channel)
* Zebra mode (blinking highlights and shadows to show over/under exposed areas)
* An "always on" full range Battery indicator
* Ability to turn off automatic dark-frame subtraction
* a higher compression movie mode, and double the maximum video file size
* exposure times as long as 65 seconds
* exposure times as little as 1/10,000 of a second
* ability to use the USB port for a remote trigger input
Additional features:
* a depth-of-field (DOF)-calculator
* File browser
* Text reader
* Calendar
* Some fun tools and games
3. Is CHDK safe to use?
Yes CHDK is safe. CHDK doesn't make any actual changes to your camera. If you delete the CHDK software from your memory card, or if you choose not to activate the CHDK software on the card (or remove and replace the batteries), then the camera will behave absolutely normally - nothing has been (or ever is) changed, so the warranty is not affected.
کسی تست نکرده؟
Last edited by amir_dre; 28-07-2009 at 15:41.
راستش اولا من تا حالا در این مورد چیزی نشنیده بودم. ولی خب مسلمه که ممکنه به دوربین صدمه بزنه.
این وسط چند تا چیز خیلی واسه من عجیبه. مثلا نوشته با نصب این فرم ویر سرعت شاتر تا 1/10000 ثانیه ممکن میشه. در صورتی که هیچ کدوم از دوربین های کنان در حال حاضر قادر به عکس برداری با چنین سرعتی نیستند.
میدونین معنیش چیه؟ یعنی این که امکان نداره. شاتر دوربین بیشتر از یه سرعت مشخص جواب نمیده. مثل این می مونه که بگی اگه فلان کیت رو روی پراید ببندی سرعتش به 800 کیلومتر در ساعت میرسه.
یه سری چیزای دیگه هم هست که حتی از این هم عجیب تره. مثلا همین فرمت RAW. به سخت افزار مربوط میشه. به سنسور و پردازنده. حالا شما خودتون قضاوت کنین. چه جوری میشه که با هک کردن یه دوربین فرمت RAW بهش اضافه میشه؟
به نظر من فراموشش کن.
من که خودم تست نکردم راست و دروغش با خودشون
الانم چون 1 هفتس دوربین خریدم حوصله ریسکشو ندارم
یه لینکه دیگه میزارم دیدنش ضرر نداره
((البته سرعت پراید به 800 نمیرسه و لی میتونه بایه موتور BP 1.6 ماکسیما رو سوسک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید))
در مورد شاتر حق با شماست،
ولی در مورد فرمت RAW باید عرض کنم که تصویر ثبت شده در سنسور،تا زمانی که توسط پروسسور مورد اعمال تغییرات و کاهش حجم قرار نگرفته،در فرمت RAW هستش.زبان ارتباطی سنسور و پروسسور RAW هست و در همه دوربین ها اینجوریه.حالا اگه بتونیم اون تصویر خام رو قبل از رسیدن به پروسسور،بلوکه کنیم،میتونیم یه عکس با فرمت RAW داشته باشیم.
البته ممکنه دوربین تقلب بکنه و تصویر پروسس شده رو به فرمت RAW تبدیل کنه که اونوقت میشه یه فرمت تقلبی.
البته اینم خیلی مهمه که توی هر دوربینی که دیدین میتونین توی فرمت RAW تغییراتی از جمله وایت بالانس و غیره بدین،بدونین یه RAW واقعی تحویلتون نمیده و بیشتر کاری بازاری تحویلتون میده که فقط اسمش رو RAW گذاشته.
درسته. منظورم همون رابطه ی بین سنسور و پروسسور بود.
اصولا فلسفه ی RAW و فرق اساس اش با JPEG اینه که تصویری که به این حالت ذخیره میشه 12 بیت یا 14 بیت هست. بر خلاف JPEG که 8 بیته. وقتی عکس RAW گرفته میشه درستش اینه که دقیقا همون چیزی قابل مشاهده باشه که سنسور مشاهده کرده (یعنی انگار داریم از دید دوربین نگاه میکنیم) و تغییری توش داده نشده باشه. اگر فرضا این نرم افزار هک قادر باشه فرمت RAW به دوربینی که RAW رو ساپرت نمی کنه اضافه کنه کاربردی نداره. چون اولا همون طور که دوستمون گفتن ممکنه همون عملیات پروسسور اعمال بشه. حالا شاید یه ذره کمتر و فقط اسمش بشه RAW. و هم این که وقتی با یه دوربین آماتور با فرمت RAW عکس بگیریم (مخصوصا دوربین های کنان) و بعد تغییرات رو اعمال کنیم نتیجه ی کار چندان متفاوت نخواهد بود. سیاستی که کنان در مورد همه ی دوربیناش به کار می بره اینه که یه مقدار عکس رو شارپ میکنه تا شفاف تر به نظر بیاد. کاربر غیر حرفه ای هم مسلما بدش نمیاد از این اقدام. و البته Dynamic Range زیادی هم نخواهیم داشت که بخوایم به خاطرش با RAW عکس بگیریم.
Last edited by prowler88; 28-07-2009 at 20:16.
سلام دوست من
من با یک دوربین 6 مگاپیکسلی Sony H1 یک عکس ماکرو از دانه های انار گرفتم که اگر ببینید باور نمی کنید این عکس کار یک دوربین 6 مگاپیکسلی باشد ... شرایط نوری مناسب را لحاظ کنید قطعاً عکس های خوبی خواهید داشت ..
Last edited by Excel-VB; 02-08-2009 at 12:24. دليل: تکمیل
تو دوربین ها نیز مثل گوشی های جدید اکسسلرومتر قرار داره؟
تو A1000 خودم اتو روتیت رو فعال کردم دیدم مثل n95 دوربین رو که میچرخونی عکس رو هم میچرخونه!
سلام ، آقا من همین مدل رو دارم Sony DSC-H%=! کیفیتش خیلی عالی هست مخصوصا زومش که میرزه ، ولی من الان یه دوربین حرفهای خریدم که کانون50D هست.ولی خیلی گرون هست شاید یک ملیون و خردهی باشه تو ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)