با سلام
آقا واقعا از اين سيستم sms استفاده ميشه ؟ با توجه به تعداد كاربر ها ؟؟؟
با سلام
آقا واقعا از اين سيستم sms استفاده ميشه ؟ با توجه به تعداد كاربر ها ؟؟؟
حتما میشه که گذاشتن !
ولی مدل موبایل واسه چی بود ؟!
می خواستم بدونم آیا کنترلی برای این سرویس sms هست یا نه؟ شاید یکی به عمد شماره ای دیگه ای رو وارد کنه که به نوعی برای اون شماره مزاحمت ایجاد کنه....
قرار نیست برای شماره هایی که دوستان در پروفایلشون قرار میدن مزاحمت ایجاد بشه که حالا کسی بخواد شماره فرد دیگری رو قرار بده !
فکر میکنم توضیحی که در بخش مربوطه داده شده کاملا گویا هست و هدف رو میرسونه
دوستان با قرار دادن یک شماره موبایل میتونن در موارد خاص sms های سایت رو دریافت کنن
ممنون
سینا![]()
این موارد کدامند ؟؟؟؟؟؟؟شماره موبایل میتونن در موارد خاص sms های سایت رو دریافت کنن
موارد خاص مثل خرابی سایت وقتی که این خرابی و عدم دسترسی طولانی شده و کاربران از وضعیت سایت و زمان درست شدن اون خبری ندارن ! اطلاع رسانی از آپگرید ها و امکانات جدید سایت
و سایر سرویس هایی که ممکنه در آینده ارایه بشه ...
موارد خاص مثل خرابی سایت وقتی که این خرابی و عدم دسترسی طولانی شده و کاربران از وضعیت سایت و زمان درست شدن اون خبری ندارن ! اطلاع رسانی از آپگرید ها و امکانات جدید سایت
و سایر سرویس هایی که ممکنه در آینده ارایه بشه ...
تضمینی هست که بعدا این شماره ها در اختیار شرکت ها و مراکز دیگه قرار نگیره و تبلیغات دیگه ای فرستاده نشه !!!
ممنون
دلیلی وجود نداره مدیریت سایت بخواد همچین کاری رو انجام بده
عاقلانه هم نیست
و اینکه در صورت تمایل میتونید این بخش رو کامل کنید.
لا اکراه فی التکمیل
من یک سوال داشتم از مدیریت
اگر کسی شماره خود را وارد کرد و بعد ها به هر دلیل از این کار منصرف شد و با حذف شماره خود اس ام اس های ارسالی هم قطع خواهد شد ؟
یعنی شما بانک اطلاعاتی شماره هاتون رو فقط add دارید یا حذف هم میشه
مرسی آقای سینا
همونطور که Wisdom عزیز فرمودن اجباری در استفاده از این امکان وجود نداره
کسانی که دوست دارن در لیست سرویس باشن میتونن فیلد رو پر کنن
شماره ها هم کاملا محرمانه هست و با هدف تکمیل " اطلاعات تماس با کاربران " جمع آوری میشه ...
بله هروقت خواستید میتونید بردارید ...اگر کسی شماره خود را وارد کرد و بعد ها به هر دلیل از این کار منصرف شد و با حذف شماره خود اس ام اس های ارسالی هم قطع خواهد شد ؟
هنوز که sms ای ارسال نشده ! در ضمن فکر میکنم ارسال sms به این همه کاربر هزینه داشته باشه !
عرض کردم فقط برای اطلاع رسانی در موارد خاص هست چون هزینه این مدل اطلاع رسانی هم بالا خواهد بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)