تو ایران نمی دونم.من از دبی خریدم.ولی همونطوری که djmd عزیز گفتن فراسو و Logitech مشابه اونو زدند.من مال Logitech رو امتحان کردم.خیلی عالیه
تو ایران نمی دونم.من از دبی خریدم.ولی همونطوری که djmd عزیز گفتن فراسو و Logitech مشابه اونو زدند.من مال Logitech رو امتحان کردم.خیلی عالیه
دست شما درد نکنه مثل اینکه واجب شد برم یکی بخرم اخه فیفا09 در راه هستش و با کیبورد چندان فوتبال حال نمیده.....
عجب روزهای راکدی هستش ها اصلا خبری نیست
ولی خوب خیال اینکه روزی که برم فیفا09 رو در دستانم لمس کنم هیجان انگیزه.
بابا دبی ی !!!!!
عجب عشق فوتبالی خرابی هستی تو احمد جان !!! می گم فقط امیدوارم از اون دسته افرادی نباشی که می رن اشکالات بازی که از طریق اون راحت میشه گل زد , یاد می گیرن !!! من همیشه سعی داشتم حتی تو همین PES 2008 که پر از این چیزاست بازیه طبیعی خودمو بازی کنم !![]()
سلام:
نه والا من همیشه چی تو ساکر و چی تو فیفا که عشقه سعی کردم که بهترین بازی رو انجام بدم و همیشه بیشترین پاسکاری رو داشتم یه بار تو فیفا در بازی 20 دقیقه ای 615 تا پاس درست دادم کلا دوست دارم که فقط پاسکاری کنم و مثل ادم بازی کنم وپیروز بشم
من هم همین طور. دوست دارم بازی حالت طبیعی خودش رو داشته باشه.سلام:
نه والا من همیشه چی تو ساکر و چی تو فیفا که عشقه سعی کردم که بهترین بازی رو انجام بدم و همیشه بیشترین پاسکاری رو داشتم یه بار تو فیفا در بازی 20 دقیقه ای 615 تا پاس درست دادم کلا دوست دارم که فقط پاسکاری کنم و مثل ادم بازی کنم وپیروز بشم
ببینید فیفا 09 اگه next gen باشه به سیستم من میخوره لطفا زودتر بگید اگه نباشه از الآن پول جمع کنم
رم : 1 gig
گرافیک:256 مدل 5200
از الان شروع کن به پول جمع کردن که تاریخ عرضه نزدیکه.![]()
سلام خدمت دوستان:
در مورد سیستم والا اون فیفا08 که اتاری بود 128 به زور جواب میداد چه برسه به این یکی ....
راستی دوستان کسی خبر نداره که در نسخه کامپیوتر هم اون همه دریبلهای که میشد در نسخه ایکس باکس زد رو میشه زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)