تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 223 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط S@eid
    خوب بود ولی تکراری.
    این همه فیلم قشنگ توی این دنیا اونوقت اینها
    میرن روح کندوی عسل و مزرعه رو پخش میکنن

فيلم هفته قبل ترور ريچارد نيكسون بود و فكر نميكنم قبلا نشونش داده باشه ، شاید هم نشون داده من ندیدم

میدونی هر کس یه ژانری رو دوست داره و نمیشه گفت به خاطر اینکه مثلا ما از سبک فیلم مزرعه خوشمون نمیاد فیلم زیبایی نیست و اینکه فیلمهایی که پخش میشه مربوط به قشر ، فرهنگ و سلیقه خاصی نیست ، به همین دلیل هر نوع فیلمی پخش میشه

فیلم امشب رو حتما ببینین ، اگه در موردش نظر هم بدین خوب میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كارگردان : آنگ لي

بازيگران :
    Sylvia Chang
    Winston Chao
    Chao-Jung Chen
    Lester Chen
    Yu Chen

محصول : 1994 آمريكا ، تایوان
    مدت زمان : 123 دقیقه

فیلم سینمایی "شور و شیرین" اولين كمدي آنگ لی قبل از " منطق و احساس " امشب از برنامه سینما چهار شبکه چهار پخش می‌شود. ( آنگ لی جایزه اسکار بهترین کارگردانی را برای فیلم کوهستان بروکبک دریافت کرده است. )

این فیلم محصول مشترک سینمای امریکا و تایوان در سال 1994 با نام اصلی "بخورید، بیاشامید، خانم‌ها، آقایان" است که توانست در ایالات متحده بیش از هفت میلیون دلار بفروشد.

"شور و شیرین" داستان مدیر یک رستوران را روایت می کند که به پخت غذا بر اساس دستورالعمل سنتی اعتقاد دارد. این مرد سه دختر جوان با افکار و اعتقادات متفاوت دارد که دختر وسطی شیوه زندگی متفاوتی را برای خود انتخاب می کند و همین مسئله شرایطی را به وجود می آورد تا زندگی و رفتار سایر اعضا خانواده نیز تحت تاثیر پیامدهای رفتاری این دختر قرار می گیرد.

در این فیلم 123 دقیقه ای سیهونگ لانگ، یو من وانگ، چین لین وو، کویی می یانگ، سیلویا چانگ، تعدادی از بازیگران هستند. این اثر سال 1994 جایزه بهترین فیلم و بهترین تدوین را از جشنواره فیلم آسیا - پاسیفیک به دست آورد و نامزد جایزه بهترین فیلم انگلیسی زبان از بفتا و بهترین فیلم خارجی زبان از مراسم گلدن گلاب سال 1995 شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سولاريس Solaris

کارگردان:
    Steven Soderbergh

بازيگران:
    George Clooney
    Natascha McElhone
    Viola Davis

محصول سال: 2002
    ژانر: درام، عاشقانه، علمي تخيلي

سينمايي Solaris محصول سال 2002 از کارگردان برجسته و قدرتمند سینمای هالیوود استیون سودربرگ ، پنجشنبه 25 آبان ساعت 45 : 22 از شبکه 1 و در برنامه سنما 1 پخش خواهد شد.

این فیلم بر اساس کتاب « سولاریس » نوشته استانیسلاو لم نویسنده شهیر لهستانی ( که چند روز قبل بر اثر عارضه قلبی بدرود حیات گفت ) است . سولاریس دومین فیلم ساخته شده بر اساس داستان استانیسلاو لم است که همچون نسخه اول آن فروش چندانی نداشت .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشيد يه درخواست داشتم فيلم هايي كه معرفي ميكنيد لطفا بنويسيد تو كدوم برنامه پخش خواهد شد
    يه نظرم در مورد فيلم شور و شيرين داشتم اين فيلم واقعا بي جنبه بودن (اين مسئله همه چيز رو تحت شعاع قرار داده بود)بعضي كشورهاي جهان سوم مثل كشور خودشون رو به خوبي نشون داده بود البته منظورم توهين نيست ضمنا تنها چيزي كه نبود كمدي بود...

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط carol
    ببخشيد يه درخواست داشتم فيلم هايي كه معرفي ميكنيد لطفا بنويسيد تو كدوم برنامه پخش خواهد شد
    يه نظرم در مورد فيلم شور و شيرين داشتم اين فيلم واقعا بي جنبه بودن (اين مسئله همه چيز رو تحت شعاع قرار داده بود)بعضي كشورهاي جهان سوم مثل كشور خودشون رو به خوبي نشون داده بود البته منظورم توهين نيست ضمنا تنها چيزي كه نبود كمدي بود...
    من كه هر فيلمي معرفي كردم برنامه پخش كنندشم نوشتم اگه توجه كني Hectorist عزيز هم توي معرفياش نوشته.
    منظورتو از اين تحليلت در مورد شور و شيرين نفهميدم(بي جنبه و ..).در مورد كمدي نبودنشم باهات مخالفم.(ببخشيدا)اين فيلم يه جورايي تلفيق چند ژانر مختلفه ولي مشخصآ ميشه گفت يه درام كمديه.البته نه از اون كمديا

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه اشتباه كردم شما ببخشيد البته منظور من كلي بود منظورم از بي جنبه اين بود كه من فكر نميكردم تو تايوان رابطه ي بين آدم ها اين طوري باشه كه توي فيلم نشون دادند اگه دقت كرده باشيد رابطه ي آدم ها با هم نه شبيه كشورهاي توسعه يافته بود نه سنتي و چيزي كه توي چشم ميزد جهان سومي بودنشون بود خيلي هم توي چشم ميزد . اميدوارم منظورم رو منتقل كرده باشم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من چند وقتي نبودم البته به خاطر كم لطفي شما ، بابا یکم Active باشین !!!

ببین Carol جان تو میگی این فیلم کمدی نبود ، در صورتی که بود . اینکه تو فکر نمیکردی که رابطه بین آدما اونجا اینجوری باشه درسته ، چون واقعا نیست و این کمدیه فیلمه !!! آخه کجای دنیا دیدی که دختره شوهرش رو دم در نگه داره تا به باباش بگه من همین امروز صبح ازدواج کردم و بعدش هم سوار موتور شوهرش بشه و بره ؟؟؟؟
    یا مرد 70 ساله که 3 تا دختر عروس کرده بچه دار بشه
    این یعنی کمدی

آنگ لی نمیخواد تایوان رو کشور توسعه یافته یا چیز دیگه ای شرح بده و از این که تایوان یه کشور جهان سومیه باکی نداره

به نظر من موضوع اصلی فیلم غذا بود . آنگ لی میخواد هنر آشپزی کشور تایوان رو به رخ بقیه بکشه . غذاهای رنگارنگ و عجیب و غریب که فقط مخصوص خودشونه و ما هیچ جای دیگه اونو ندیدیم. آخه این چیز عجیبی نیست که یک نفر سر میز غذاخوری یه چکش بگیره دستش بزنه تو سر یه چیزی مثل نارگیل که تو پلاستیک پیچیده شده!!! چرا دیگه ، هست و این خودش اصل فیلمه .
    ما در فیلم با دوری نسل جدید تایوان از فرهنگ اونا در غذا خوردن آشنا میشیم و اینکه اونها چگونه غذاهای مدرن رو که هیچ ربطی به سنت و فرهنگشون نداره رو با غذای یکی از بهترین آشپزهای تایوان عوض میکنن.( عین کشور ما)

آنگ لی میخواد بگه تایوان که امروز یک کشور جهان سومیه، واسه خودش فرهنگ و هنر کاملی داره که متعلق به خودشه و آشپزی یکی از این هنرهاست.
    Last edited by Hectorist; 27-11-2006 at 08:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توضيح تون باعث شد من قانع بشم توضيح خيلي كاملي بود . من از اين زاويه به اين فيلم نگاه نكرده بودم .
    واقعا ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هواشناس The Weather Man

کارگردان : گور وربینسکی

بازیگران :
    Nicolas Cage
    Michael Caine
    Hope Davis

محصول : سال 2005 آمریکا
    مدت زمان : 102 دقیقه
    ژانر : کمدی ، درام

فیلم سینمائی "The Weatherman"به کارگردانی "گور ونبینسکی"،محصول سال 2005 آمریکا، با عنوان "هواشناس" پنجشنبه 9 آذر ، ساعت 22:30 از شبکه 1 و در برنامه سینما1 پخش خواهد شد.

این فیلم که دارای مضمونی اجتماعی خانوادگی است درباره زندگی خصوصی یک گزارشگر وضعیت آب و هوا در یک ایستگاه تلویزیونی محلی در شیکاگو است. که فیلم مشکلات او در برقراری ارتباط با خانواده اش را به تصویر میکشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض سينما4

Cache پنهان

اين فيلم كه اسم انگليسيش Hidden هست توسط Michael Haneke در سال 2005 كارگرداني شده و محصول مشترك فرانسه اتريش آلمان و ايتالياست.
    بازيگران اين درام هيجان انگيز Juliette Binoche, Daniel Auteuil, Annie Girardot, Maurice Bénichou, Bernard Le Coq هستند

اين فيلم تقريبآ 2 ساعته در مورد زندگي جورج و آن كه يك زوج معمولي وخوشبخت هستند است كه زندگي آرام و بي دردسرشون توسط فيلم هايي كه با دوربينهاي مخفي از زندگي خصوصيشون گرفته شده و براشون فرستاده ميشه دچار مشكل ميشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •