با سلام
دوست عزیز نگران نباشید چون اصلاً همچین چیزی امکان نداره!!
شاید تونسته باشه IP شما رو به دست آورده باشه ولی تلفن رو دروغ گفته.
بهترین کار این است که ابتدا آنتی وروس خودتون رو آپدیت کنید و از نرم افزارهای Anti Spyware هم استفاده کنید.
با سلام
دوست عزیز نگران نباشید چون اصلاً همچین چیزی امکان نداره!!
شاید تونسته باشه IP شما رو به دست آورده باشه ولی تلفن رو دروغ گفته.
بهترین کار این است که ابتدا آنتی وروس خودتون رو آپدیت کنید و از نرم افزارهای Anti Spyware هم استفاده کنید.
شما عضو 3at3at نیستی؟
Last edited by Gprs23; 13-07-2008 at 01:25.
لینک مستقیم نداره این ورژن با resume ؟؟
سرعتم پایینه!
با تشکر
والا من 2 سال پیش شنیدم همچین چیزی هست. اما ندیدم که کسی این کار رو کنه. شما یقین بدون که دروغ بوده و اصلا کم نیار بگو شماره رو اگه داری بم بگو
من از یاهو مسنجر ویستا نسخه 2008.01.11.428 استفاده میکنم اما به محض اینکه روی sign in کلیک میکنم ارور close program میاد و کله برنامشو میبنده!هرکاری که میکنم نمیشه اصلا! از ورژن 2007 هم استفاده کردم اونم همینجوره! مشکل از کجاست!؟
سلام دوستان, اینو یه بار دیگه هم پرسیدم, چرا من وقتی می خوام یاهو مسنجر ویستا رو نصب کنم تا یه جایی پیش میره بعد ارور میده, تو همه ی نسخه های ویستا دیدم همینطوری بود.
نهایت کاراینکه آی پی شمارا درآورده
خب آی پی فقط متعلق بهisp هست
کاری به تلفن شما نداره
اگر هم یک موقع یک شماره گفت و شماره شما بود
چه نتیجه ای می گیرید
اون طرف دوست و آشنای شماست و داره اذیتتون می کنه
و آی دی و شماره تلفن شما را از قبل می دونسته
محسن
با کپی و پیست هم فرقی نکرد
مرسی،
راستی چطور میتونم بفهمم که یکی از اد لیست هام که آنلاین میشه الان توی کدوم روم هست
اصلا راهی داره؟
سلام . من در مورد ایمیل یه سری سوال داشتم که اونها رو توی یکی از انجمن های تالار مطرح کردم و با توجه به جواب های بچه ها چیزهایی رو فهمیدم . حالا اونهایی رو که فهمیدم اینجا مطرح می کنم .اگه می شه لطف کنید ببینید من درست فهمیدم یا نه ؟ و به سوالهام هم پاسخ بدید..
در سایت یاهو یک email address داریم آدرس پست الکترنیکی ماست . مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . که اون رو با دکمه sign up سایت درست می کنیم و با دکمه sign in بهش وارد می شیم و با دکمه sign out ازش خارج می شیم . این آدرس ایمیل فقط مخصوص پست الکترونیکیه ؟درسته ؟ پس چطوره که می شه باهاش چت کرد؟
در یاهو یه شناسه هم داریم به اسم ID (identify) که از برناامه yahoomesenger از قسمت get a new yahoo id درست می شه و در همون برنامه واردش می کنیم و برای چت کردنه؟ درسته ؟ ولی من درست کردم و می شه باهاش ایمیل هم بفرستی ؟ پس فرق email address و ID چیه ؟ با هر دوش که هم می شه ایمیل فرستاد و هم چت کرد . پس این تفاوت برای چیه؟
در ضمن در نرم افزار yahoomessenger یه قسمت داره به نام my profile که می شه 6 تا profile درست کرد . کار این پروفایل ها چیه ؟ فقط باهاشون می شه چت کرد؟ من وقتی به آدرس یکی از این پروفایل ها ایمیل زددم رفت به آدرس ایمیل اصلیم ؟
می شه جامع و کامل در این مورد منو راهنمایی کیند ؟ در اصل فرق بین email address و ID و profile چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)