سلام بر دوستان عزیز من خودم 2 هفته پیش نمایندگی سن تو جمهوری بودم و اتفاقا مدل ورزشی رو میخواستم و مدل های omx 70 و mx 50 , mx 55 رو داشت این مدل ها همون طور که میدونید یه نسل از اونی که الان رو سایت خود سن هایزر هست عقب تره اینها سیمش سبز فسفریه و جدید ها سیمش نارنجی رنگه
ضمنا مدل معمولی 50 و 55 رو هم داشت که یه زایده کوچیک بالاش داره که اون سیم و کلا بدنش نوک مدادی هستش
خلاصه اگر خواستید به نظر من از مدلی بگیرین که پشت گوش قرار بگیره چون هر مدل دیگه حتی in ear هم موقع ورزش از گوش در میاد مثل omx 70 قیمتشم 60 تومنه که به نظر من معقول اومد
مدل omx 90 (اگر اشتباه نکنم مدلش رو ) معمولیش رو داشت که اون هم پشت گوشی هست این مدل از تمام اینها جدید تره ولی حیف که ورزشی نیست اگر ورزشی این رو داشت قطعا این رو میگرفتم
از نظر استفاده هم واقعا ورزشی طراحی شده و سیمش به قول خودش برای این کار طراحی شده که طی تجربه شخصی این طور هم بودولی کلا تو هر هدفونی باید خیلی مراقب اتصالاتش باشین
کلا از مدل in ear ورزشی نداشت مثل cx380 sportII
طی تجربه شخصی detail صدا تو این مدل فوق العاده است ولی توقع بیس بترکون نداشته باشین بیس نرم و عالی داره که آدم از صدا لذت میبره
تو چند تا از فروم های انگلیسی زبان در مورد این مدل ها هنگام استفاده در باشگاه نوشته بودن که صدای سیستم باشگاه رو میشنیدن که این به دلیل بیرون گوشی بودن این مدل هست که طبیعی هم هست ولی طی استفاده شخصی من که هیچی صدای بیرون رو تو پارک نشنیدم حالا بازم نظر شماست که بخواین تو باشگاه با اون سیستم خفن هدفون هم تو گوشتون بذارین
این مدل کیف هم داره از جنس یه جور ژلاتین که بعد استفاده داخلش قرار بدین به نظر من که کیفش کلی میارزه با اون طراحی باحال و آرم senخیلی هم خوب از هدفون محافظت میکنه
بر خورد فروشندش هم خوب بود و شخص متینی هست( آقای رضوی)
بازم تماس بگیرین و قیمت مدل های موجودش رو بگیرین