تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 53 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من خودم 2 هفته پیش نمایندگی سن تو جمهوری بودم و اتفاقا مدل ورزشی رو میخواستم و مدل های omx 70 و mx 50 , mx 55 رو داشت این مدل ها همون طور که میدونید یه نسل از اونی که الان رو سایت خود سن هایزر هست عقب تره اینها سیمش سبز فسفریه و جدید ها سیمش نارنجی رنگه
    ضمنا مدل معمولی 50 و 55 رو هم داشت که یه زایده کوچیک بالاش داره که اون سیم و کلا بدنش نوک مدادی هستش
    خلاصه اگر خواستید به نظر من از مدلی بگیرین که پشت گوش قرار بگیره چون هر مدل دیگه حتی in ear هم موقع ورزش از گوش در میاد مثل omx 70 قیمتشم 60 تومنه که به نظر من معقول اومد
    مدل omx 90 (اگر اشتباه نکنم مدلش رو ) معمولیش رو داشت که اون هم پشت گوشی هست این مدل از تمام اینها جدید تره ولی حیف که ورزشی نیست اگر ورزشی این رو داشت قطعا این رو میگرفتم
    از نظر استفاده هم واقعا ورزشی طراحی شده و سیمش به قول خودش برای این کار طراحی شده که طی تجربه شخصی این طور هم بود ولی کلا تو هر هدفونی باید خیلی مراقب اتصالاتش باشین
    کلا از مدل in ear ورزشی نداشت مثل cx380 sportII
    طی تجربه شخصی detail صدا تو این مدل فوق العاده است ولی توقع بیس بترکون نداشته باشین بیس نرم و عالی داره که آدم از صدا لذت میبره
    تو چند تا از فروم های انگلیسی زبان در مورد این مدل ها هنگام استفاده در باشگاه نوشته بودن که صدای سیستم باشگاه رو میشنیدن که این به دلیل بیرون گوشی بودن این مدل هست که طبیعی هم هست ولی طی استفاده شخصی من که هیچی صدای بیرون رو تو پارک نشنیدم حالا بازم نظر شماست که بخواین تو باشگاه با اون سیستم خفن هدفون هم تو گوشتون بذارین
    این مدل کیف هم داره از جنس یه جور ژلاتین که بعد استفاده داخلش قرار بدین به نظر من که کیفش کلی میارزه با اون طراحی باحال و آرم sen خیلی هم خوب از هدفون محافظت میکنه
    بر خورد فروشندش هم خوب بود و شخص متینی هست( آقای رضوی)
    بازم تماس بگیرین و قیمت مدل های موجودش رو بگیرین
    Last edited by fa13; 09-10-2009 at 19:23.

2. 4 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من خودم 2 هفته پیش نمایندگی سن تو جمهوری بودم و اتفاقا مدل ورزشی رو میخواستم و مدل های omx 70 و mx 50 , mx 55 رو داشت این مدل ها همون طور که میدونید یه نسل از اونی که الان رو سایت خود سن هایزر هست عقب تره اینها سیمش سبز فسفریه و جدید ها سیمش نارنجی رنگه
    ضمنا مدل معمولی 50 و 55 رو هم داشت که یه زایده کوچیک بالاش داره که اون سیم و کلا بدنش نوک مدادی هستش
    خلاصه اگر خواستید به نظر من از مدلی بگیرین که پشت گوش قرار بگیره چون هر مدل دیگه حتی in ear هم موقع ورزش از گوش در میاد مثل omx 70 قیمتشم 60 تومنه که به نظر من معقول اومد
    مدل omx 90 (اگر اشتباه نکنم مدلش رو ) معمولیش رو داشت که اون هم پشت گوشی هست این مدل از تمام اینها جدید تره ولی حیف که ورزشی نیست اگر ورزشی این رو داشت قطعا این رو میگرفتم
    از نظر استفاده هم واقعا ورزشی طراحی شده و سیمش به قول خودش برای این کار طراحی شده که طی تجربه شخصی این طور هم بود ولی کلا تو هر هدفونی باید خیلی مراقب اتصالاتش باشین
    کلا از مدل in ear ورزشی نداشت مثل cx380 sportII
    طی تجربه شخصی detail صدا تو این مدل فوق العاده است ولی توقع بیس بترکون نداشته باشین بیس نرم و عالی داره که آدم از صدا لذت میبره
    تو چند تا از فروم های انگلیسی زبان در مورد این مدل ها هنگام استفاده در باشگاه نوشته بودن که صدای سیستم باشگاه رو میشنیدن که این به دلیل بیرون گوشی بودن این مدل هست که طبیعی هم هست ولی طی استفاده شخصی من که هیچی صدای بیرون رو تو پارک نشنیدم حالا بازم نظر شماست که بخواین تو باشگاه با اون سیستم خفن هدفون هم تو گوشتون بذارین
    این مدل کیف هم داره از جنس یه جور ژلاتین که بعد استفاده داخلش قرار بدین به نظر من که کیفش کلی میارزه با اون طراحی باحال و آرم sen خیلی هم خوب از هدفون محافظت میکنه
    بر خورد فروشندش هم خوب بود و شخص متینی هست( آقای رضوی)
    بازم تماس بگیرین و قیمت مدل های موجودش رو بگیرین

با سپاس از شما دوست عزیز

من نفهمیدم شما کدوم مدل رو خریدید ؟

ولی omx 70 که 60 میده بنظرم نمی ارزه و گرون چیزی در حدود 2 تا 3 برابر قیمت واقعی ؟؟ چرا ؟؟؟
    مگه خودش ساخته ؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سپاس از شما دوست عزیز

ولی omx 70 که 60 میده بنظرم نمی ارزه و گرون چیزی در حدود 2 تا 3 برابر قیمت واقعی ؟؟ چرا ؟؟؟
    مگه خودش ساخته ؟؟؟
    2 برابر شاید ولی 3 برابر نیست دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

معرفی هدفون ضد آب و ضد ضربه

زير باران به موسيقي گوش كنيد
    بازار ديجيتال- اين روزها محصولات ديجيتال شخصي براي طرفداران موسيقي به عنوان يك همراه هميشگي پذيرفته شده‌اند تا جايي كه ممكن است در هر جا و هر شرايطي آن را با خود داشته باشند.
    درست به همين دليل هم هست كه شركت‌هاي توليدكننده همراه با سليقه و تقاضاي كاربران به سمت طراحي و توليد محصولاتي سازگار با شرايط محيطي تمايل پيدا كرده‌اند.
    اين بار شركتي به نام
    H20 Audio هدفون‌هايي جديد را به بازار معرفي كرده است كه مي‌تواند نظر كاربران مختلف به خصوص ورزشكاران و شناگران را به خودش جلب كند. دليل اين موضوع هم به قابليت ضد آب و ضربه بودن اين هدفون‌ها مربوط مي‌شود.
    با استفاده از اين هدفون‌هاي جديد كاربران حتي اگر لزوما شناگر هم نباشند مي‌توانند زير باران و يا حتي برف هم به موسيقي دلخواه‌شان گوش كنند و لذت ببرند.
    اين شركت همچنين همراه با اين هدفون‌هاي ضد آب و ضربه يك گردنبند اسپورت هم معرفي كرده است كه مي‌تواند به خوبي اين هدفون‌ها را روي گردن كاربران ثابت كرده تا به اين ترتيب كار با آن را براي كاربرانش ساده‌تر كند.
    با اين اوصاف، اگر به داشتن اين هدفون‌هاي تو گوشي ضد آب و ضربه علاقمند شده‌ايد بايد تا 100‌دلار هزينه كنيد و براي خريد گردنبند اسپورت همراه آن هم بايد 60‌دلار بپردازيد.
    اين در حالي است كه شركت
    H20 Audio هنوز اطلاعاتي درباره زمان دقيق عرضه اين محصولات جديدش را اعلام و منتشر نكرده است.

6. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل چند تومن نیست , چند ده تومنه و اینکه زوره آدم پول بیجا بده . من بارها شده فروشنده قیمت مناسب و منصفانه نداده کلن نخریدم .

و اما در مورد این یکی سونی باید بگم فقط یه سایت هست که ادعا می کنه داره ولی قیمتش نجومیه ؟!!!!1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اینترنت تقریبا نصف اینه .

فردا با همون بقول شماارزون فروش تماس می گیرم . یه آمار قیمت اون مدل سن هایزر و این مدل سونی رو می گیرم . بدبختی در حال حاضر کسی از آشنایان هم قصد سفر به خارج رو ندارن .

به هر حال از همفکری و راهنمایی شما دوستان سپاس گزارم .
    با سپاس از شما دوست عزیز

مگه خودش ساخته ؟؟؟
    در مورد بحث تفاوت قیمت قابل توجه بین بازار بین المللی و بازار ایران : مکرر صحبت کردیم و خلاصه اش اینه که "همینه که هست" ... شیخ عطار داستانی در همین رابطه داره که طرف یه بار هیزم رو میخواد چند ده برابر قیمت واقعی اش به سلطانی بفروشه و وقتی سلطان میگه "چرا انقدر گرون؟ - مگه هیزم قحطیه؟" جواب میده که "هیزم قحطی نیست، مشتری خوبی مثل شما قحطه" .. حالا حکایت ما و اجناس باکیفیت هم به همین ترتیبه (شما سلطانی!) با این فرق که بار هیزمش هم قطحه !! ...

نتیجه اینکه کمان رایانه هدفون 30 دلاری رو میده 80 تومن یا اون آقا بیش از اون چیزی که به نظر یه سود معقول میاد بکشه روی دستگاه (و تازه همچنان با معیارهای داخلی منصف باشه)

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ولی اگه بقیه ی هم مثل من باشند . یعنی اگر همچین شرایطی بود خرید نکنند و به فروشنده متذکر بشند .
    حتما یک تجدید نظری خواهند کرد . البته این مورد استثنا هم داره و زمانی هست که هیچ کاری جز خرید نمی شه انجام داد .

ولی در مورد هدفون pmx80 من خودم مرددم که قسمتی که پشت گوش هست . آیا ناراحت کننده نخواهد بود ؟
    چون من خودم با Creative HS-400 که یه هدست با قابلیت جدا شدن میکروفون هست . امتحان کردم .
    و تجربه ای رضایت بخشی نبود . ولی این نوع سن هایزر سبک تر و ظریف تر است . به هر حال این هم جای بحث دادرد ؟

یا هدفون Sony MDR-AS50Gکه از سونی است . گفته شده بدلیل عدم قابلیت تنظیم ممکن است . برای فردی که سر کمی بزرگ دادرد بسیار ناراحت کننده .
    باشد , حال این شامل سر من هم می شود ؟؟؟؟؟

این ها سوال هایی است . که قبل از خرید هست . و مثل اینکه تا خرید نکنی و امتحان نکنی جوابی نخواهی گرفت .
    و حال آنکه برای خرید هم پیدایشان نمی شود کرد ؟؟؟؟
    Last edited by cell_phone; 10-10-2009 at 20:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سپاس از شما دوست عزیز

مگه خودش ساخته ؟؟؟
    سلام دوست گرامی من همون omx 70 رو گرفتم
    دوست عزیز اینجا ایرانه شما ریالی در آمد داری و ......
    شما اکثر کالا ها رو چک کنید ما داریم 2 برابر بازار جهانی پول میدیم چیز جدیدی نیست
    در این مورد هم که جنس با کیفیت و وارد کننده انحصاری (جایی هم برای مقایسه قیمت وجود نداره )یا باید گوش مبارک رو به هدفون های چینی مشابه بسپاری که بعد یک ساعت گوشت از کلیپ پشتش زخم شده و کیفیت افتضاح یا باید به جیب مبارک فشار بیاری و جنس با کیفیت بخری که به شخصه دومی رو ترجیح میدم (نظر شما محترم )

11. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ولی اگه بقیه ی هم مثل من باشند . یعنی اگر همچین شرایطی بود خرید نکنند و به فروشنده متذکر بشند .
    حتما یک تجدید نظری خواهند کرد . البته این مورد استثنا هم داره و زمانی هست که هیچ کاری جز خرید نمی شه انجام داد .

ولی در مورد هدفون pmx80 من خودم مرددم که قسمتی که پشت گوش هست . آیا ناراحت کننده نخواهد بود ؟
    چون من خودم با Creative HS-400 که یه هدست با قابلیت جدا شدن میکروفون هست . امتحان کردم .
    و تجربه ای رضایت بخشی نبود . ولی این نوع سن هایزر سبک تر و ظریف تر است . به هر حال این هم جای بحث دادرد ؟

یا هدفون Sony MDR-AS50Gکه از سونی است . گفته شده بدلیل عدم قابلیت تنظیم ممکن است . برای فردی که سر کمی بزرگ دادرد بسیار ناراحت کننده .

این ها سوال هایی است . که قبل از خرید هست . و مثل اینکه تا خرید نکنی و امتحان نکنی جوابی نخواهی گرفت .
    قسمت اول سوال رو که بنده راهی نمیشناسم (چون اینجا ایرانه ) والا ما هم قیمت های بازار جهانی رو میبینیم و با علم به اون میریم میخریم
    pmx رو که فکر نمیکنم داشته باشه زنگ بزن سوال کن ولی به شخصه مدل هایی که پشت گوش رو فقط میگیره ترجیح میدم تا این مدل
    اتفاقا منم هدست برا کامپیوتر داشتم و همین مشکل رو داشت
    ولی بازم اینجاست که میگن هر چی پول بدی آش میخوری (جسارت نشه مثل هست )
    من خودم چون گوشم حساسه و زود درد میگیره این مورد خیلی برام مهم بود و دل رو به دریا زدم و خریدم الان تو این مدت که استفاده کردم به قدری کیفیت ساختش عالی هست که اصلا بعد از دو ساعت استفاده کلی تمرین اصلا گوشم رو اذیت نمیکنه بسیار سبک و عالی هست (نظر شخصی شما هم باید خودت امتحان کنی )
    مشکلی که بعضا در مدل های بی کیفیت دیده میشه کیفیت قالب گیری پایین هست که زاید هایی در محل پرس داره که خودش گوش رو اذیت میکنه خصوصا اگر پشت گوشی باشه ولی این مدل ایم مشکل رو نداشت
    پایشم تنظیم میشه که شما در عکس های خود سایت میتونید ملاحظه کنید که کجا رو میگم
    بازم شما بررسی کن ببین اگر مدل و قیمت مناسب تری گیر آوردی حتما بگیر
    موفق باشی
    Last edited by fa13; 10-10-2009 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامی من همون omx 70 رو گرفتم
    دوست عزیز اینجا ایرانه شما ریالی در آمد داری و ......
    شما اکثر کالا ها رو چک کنید ما داریم 2 برابر بازار جهانی پول میدیم چیز جدیدی نیست
    در این مورد هم که جنس با کیفیت و وارد کننده انحصاری (جایی هم برای مقایسه قیمت وجود نداره )یا باید گوش مبارک رو به هدفون های چینی مشابه بسپاری که بعد یک ساعت گوشت از کلیپ پشتش زخم شده و کیفیت افتضاح یا باید به جیب مبارک فشار بیاری و جنس با کیفیت بخری که به شخصه دومی رو ترجیح میدم (نظر شما محترم )
    حق با شماست . اما این دیگه نوبره .
    و بنده هم برای کیفیت ارزش قائلم , اما در حد خودش .
    قصد جسارت ندارم ولی اینجا
    کد:
    pmx 70 رو داره 55 می ده که اینم البته قیمت 80 pmxهست نه 70 . من هم خواهم خرید اما از طریق اینترنت و دوستان سعی می کنم نتیجه ی بهتری بگیرم . یا اگر ممکن بود از خارج از کشور تهیه کنم .

به هر حال از شما دوست عزیز تشکر می کنم .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد اینکه "نخریم تا ارزونش کنن" ، خیالت راحت باشه این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و تا الان هم که نیفتاده، خاصیت بازار ایران همونه که توی اون جمله گفتم، یعنی هم جنس کمیاب گرانه و هم مشتری خواهانش سلطانه ... عرض کردم ، خیلی از دوستانی که با من تماس می گیرن حاضر نیستن بجای پایتخت از جمهوری خرید کنن که مثلا 50 تومن ارزون تر واسه شون تموم بشه (نمی صرفه واسه شون!)... اونوقت به نظرت حاضرن کلاً بی خیال خرید بشن؟ ... بهرحال خدا به همه انصاف بده ... و البته این رو هم در نظر بگیر که اون فروشنده هم که واسه ثوابش هدفون کمیاب نمی فروشه ، بلکه از اون اول اون محاسبه تو ذهنشه که "هدفون کمیاب رو حتی شده با دردسر بیشتر و قیمت بالاتر می خرم، در عوض ایران گرونتر می فروشم" ... اگه قرار بود منصفانه بفروشه اصلاً از اون اول واردش نمی کرد .. بنابراین این معادله واسه من و شما برد نداره ...

//

اینطور ویژگی های طراحی رو دیگه صرفاً با تست در موقع خرید میشه نتیجه گرفت ... قبلاً هم من گفته بودم که مدلهای پشت سری/گوشی رو شاید خیلی ها نپسندن ...
    حق با شماست . اما این دیگه نوبره .
    و بنده هم برای کیفیت ارزش قائلم , اما در حد خودش .
    قصد جسارت ندارم ولی اینجا
    کد:
    pmx 70 رو داره 55 می ده که اینم البته قیمت 80 pmxهست نه 70 . من هم خواهم خرید اما از طریق اینترنت و دوستان سعی می کنم نتیجه ی بهتری بگیرم . یا اگر ممکن بود از خارج از کشور تهیه کنم .

به هر حال از شما دوست عزیز تشکر می کنم .
    قیمت هاش رو دیدم ، بعضی هاش بالاتر از قیمت هاییه که دوستان از اون مغازه جمهوری گرفتن و بعضی ها پایین تر ... بهرحال موقع خرید اینترنتی به این ترتیب (از یه کاربر ناشناس) مواظب باش ، چون هیچ مسوولیتی با مسوولین اون فوروم نیست ...

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •