من تا يك سانت هم عكس انداختم ولي بيشتر فاصله 10 تا 15 هستش . چون كمتر از اين سوژه ميپره .
من تا يك سانت هم عكس انداختم ولي بيشتر فاصله 10 تا 15 هستش . چون كمتر از اين سوژه ميپره .
من یو 600 رو تست کردم از 3 سانت که فاصله کمتر میشه تار میشه . 3 سانت![]()
دوستان احساس ميکنم گاهي اوقات فوکوس اين دي 900 گير ميکنه... مخصوصا" ابتداي کار با دوربينش.
يه مقدار خنده داره ولي ....شده!
موقعی که دوربین فعال میشه فوکاس یه صدایی میده ( مثل انگار لنز میچسبه به گوشی ) اگه منظورت اونه . عادیه . فوکاس بر میگرده باحالت اولیش
بچه ها يكي عكس از g800 نمي زاره.
ترجيحا ماكرو
اگه منظره هم بود مي پذيريم.![]()
من اکثرا با D900i از 5 سانتی میگیرم
تو اختلاف یکی دو سانتی بستگی به شرایط سوژه هم داره مثل شدت نور، درجه حرارت رنگ
Last edited by osmaan; 26-06-2008 at 22:03.
اصلا با فوکاس دی 900 حال نمیکنم . البته نمیگم که بد فوکاس میکنه منظورم اینکه وقتی ok رو برای عکس زدی هم فوکاس و هم عکس برداری پشت سر هم انجام میشه ولی توی یو 600 فوکاس میکنی اگه فوکاس شد اون وقت عکس رو میگیری
نه منظور اين نيست...
اينه که به هنگام عکس گرفتن گاهي فوکاس نميکنه. و با چندين دفعه تغيير موقعيت از همان فاصله شروع به فوکاس کردن ميکنه....!!
دقیقا علت این شرایط اینکه شدت نور در لحظه باز شدن دیافراگم زیاده و باعث میشه که دید دوربین تار بشه که این وضعیت در بعضی از دوربین های دیجیتالی هم دیده میشه
من U600 دارم با فريمور U600JPGJ1 وقتي OK رو ميزنم هم فوکاس و هم عکس برداری پشت سر هم انجام میشه، U600 شما فريمورش چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)