چی بگم؟ بازم دستت درد نکنه شدیدا کار کرد و به کارم اومد
تشکرررررر//![]()
چی بگم؟ بازم دستت درد نکنه شدیدا کار کرد و به کارم اومد
تشکرررررر//![]()
خواهش میشه.
اگر بخوای رمز موفقیتم رو بهت میگم.
ها؟ چی؟ من؟ تو؟ کی؟ اینجا؟ بگو؟ واسه چی؟ چندتا؟ چقدر؟؟ بگو بگو
تشکر//
حالا که بحث کل شد
ببین :
منطق رو میبینی ؟؟ همه چیز اصولی خداییش حال نمیکنی کد باهات لاو میترکونه حرف میزنه واست !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این همه ی اطلاعات فایل رو توش برمیگردونه اه getfileinfo اول رو نذاریم فایل رو بصورت یک شیء بر میگردونه میشه باهاش نیمرو درست کرد :شهریور !!
اگه میگی کدش بلنده با کوتاهی بیشتر حال میکنی یه Imports My.Computer.FileSystem یا using ... (در سی شارپ ) میذاریم دیگه نمیخاد هیچ جا بنویسیش !
ضمنا این php ی که نوشتی اصلا توش . ( دات ) نداشت !! هرچی تعداد دات در یه زبونی بیشتر باشه با کلاس تره !! ( واسه همین کد رو کامل نوشتم دراز تر شه !! )
اگه بهت بگن opendir کجاست چی میگی ؟
اگه از من بپرسن مثلا متد فایل اینفو کجاست میگم نیم اسپیس my - نیم اسپیس computer - کلاس فایل سیستم - متد fileinfo
البته اینها همش از نظر با کلاس و خوشگل بودن زبانه و هیچ ارزش علمی ای نداره !!
Last edited by Ultimator; 22-05-2008 at 22:37. دليل: شونصد بار ویرایشیدم !!
مثل رعایت نکردن اصول در کتاب نویسی هستش
که برای اینکه طرف خسته نشه یه استراحتی میدن با عکس قرار دادن در صفحه و رنگی کردن
ولی این بکوب نوشت و رفت و زدو خردو برد
از زبون شلوغ خوشم نماید
این همونه گفتم که !
حالا چی ؟!
اصولی بودن اینی که میگی نیست ! ههه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگاش کـــــو ؟ چرا این انجمن Asp.net تگشو نداره؟Asp.net هم خوب من که نگفتم بده
استاد داگی این کد بک آپ گیری از بانک رو یه بار مرور کن چون هر کاری میخوام کنم که بگیره نمیگیره!
تشکر//
از ویژوال استودیو کپی کنم رنگی میشه اینو با دست نوشتم !!( : شهریور !!)
چون اینجا همه بی کلاسن asp.net رو رنگی نمیکنن !
ولی حدا دقت کردی PHP با کلی رنگی منگی کردن خوندنش سخته ولی خوانایی کدهای دات نت فوق العاده است
تازه تو بگو کیه که اهمیت بده !!
هیچ کدومشون بد نیستن بستگی به مرام و معرفت نویسندش داره !!![]()
راستی دقت کردی من با دوچرخه دارم وسط تاپیکتون راه میرم ؟! شرمنده حواسم نبود اسم تاپیک و محتواش چیه !!
راستی برای بک آپ یه کدی دیدم اگه پیداش کردم مینویسم واست
Last edited by Ultimator; 22-05-2008 at 22:52.
بابا من نه میگم بده نه میگم خوب
هر کی یه جور دوست داره - چون شروع من با php بوده خوب عادت دیگه کاریش نمیشه کرد
کد رو شما یا استاد داگی دارید بزارید
تشکر//
رمز موفقیت من اینه : (فقط به کسی نگو)
AG4a5ejes5j5aad678
:خرداد
نه، جداً شما PHP Manual رو یه دانلودی بکن، از همه عالم بی نیاز میشی
--
اون بک آپ رو هم نگاه می کنم. چشم.
--
نیما، من خواستم یه بحث جانانه بکنم که موافقت نشد.
ولی بذار بگم:
1- من قدرت .Net رو درک کردم ولی اون فقط OOP ه. یعنی شما محکومی که شیء گرا کار کنی.
اما در PHP تصمیم با خودته. شیئی کار می کنیم خدا.
2- ما یه PHP Manual داریم که شما خودت رو هم بکشی نمی تونی همچین چیزی داشته باشی.
طرف خودش رو کشته رفته MSDN نوشته ، چند گیگابایت. ولی 1 مطلب هم نمیشه از توش در آورد.
3- ما Highlight داریم خدا. شما اگر بخواین همچین چیزی داشته باشین باید کلی بد بختی بکشین. این VS تون هم فوقش با 3 رنگ نشون میده.
4-یکی دیگه از خوبی های PHP!اگه بهت بگن opendir کجاست چی میگی ؟
هیچکس نمیگه opendir کجاست چون مستقیماً جلوی دسته ولی شما اگر بخواین یه ------ ساده بگیرید باید چی کار کنین؟
(فکر کنم این بود: convert.string.------_encode ببخشید که دقیق یادم نیست)
خب حالا من یه مبتدی، می خوام از یه stringم بیام ------ بگیرم. باید از کجا بفهمم که کجاست؟
یا بخوام آموزش بدم. همه اش باید بگم فلان چیز فلان جاست!
5- انقدر VS میاد کار رو راحت می کنه که طرف حتی احساس نمی کنه که به یادگیری html نیاز داره. خدا نکنه واسه طرف یه کار JS ی پیش بیاد. دیگه بد بخت میشه.
البته من هم می تونیم یه همچین چیزی برای PHP بنویسم و کد های آماده که یه تغییر کوچیم می خوان رو بگم Drag & Drop کنید تو برنامه تون. اگر وقت + حال داشته باشم می نویسمش.
6- ...
بی خیال دیگه خسته شدم. به غریتم بر خوردخ بود!
چون جمعون صمیمیه همه رو گفتم که بتونیم به زبون هم گیر ندیم. زشته فردا یه نفر بیاد پست هامون رو پاک کنه.
--
راستی نیما چرا تو "کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند" کنار اسمت یه "+" هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)