فک نکنم یاس فیت بده!
میدونستم یاس برنده میشه چون واقعا بهتره البته من سروشم دوست دارم اما یاس رو چند سالی میشه عاشقشم
سعید جان از شما بعیده
شما هم؟؟؟؟؟
چ
پ
مگه کلا چند تا از یاس شنیدی؟
اصلا منظورتو نفهمیدم یعنی چی؟سعید جان از شما بعیده
شما هم؟؟؟؟؟
چ
پ
مگه کلا چند تا از یاس شنیدی؟
من وقتی هیچکس یاس رو نمیشناخت طرفدارش بودم میدونی چقدر دنبال این بودم که یاس هم بیاد جزو نظرسنجی های رپر ها حالا خودت بفهم که چقدر وقت پیش بوده
منم عاشق هیچ کس بوودم تو پست های قبلی میتوونین بخوونین . اما آخه اون که هیچ کاری واسه رپ نمیکنه . سالی یه بار یه آهنگ میده بیرون . بنده خدا یاس روز به روز داره جهانی تر میشه اون وقت هیچ کس میگه اینجا تهرانه .
خداییش العان حقو به یاس میدم![]()
خوب جا داره من اینجا چند مطلب در مورد یاس بزارم تا گنده بوودنش به همه ثابت بشه :
1.
ویدیو جدید که راجبه همایش ملی آسیب شناسی ایران هستش که در دانشگاه سراسری شیراز برگزار شد با حضور اساتید دانشگاهای ایران که برنامه ویژه مربوط با یاس بود که از رپ فارسی صحبت می کنن با وجود نگاه منتقدانه شدید به رپ با همکاری دانشجویان این جلسه به نفع رپ فارسی به پایان رسید و جای تبریک داره به یاس و دیگر رپرها
این از داخل کشور
2.
فری استایل یاس تو تپش
3.
ویدو تووپ یاس در حال رکورد آهنگ رومی واقعا خفنه در استودیو نیویورک ایران از اینا پیدا نمیشه
فریناز هم در ویدو هست
4.
فیلم کنفرانس یاس در Dohe که آهنگ باید بتونیم
در کنار یاس دکتر بن چاویس هست که ریس کمپانی بزرگ Hiphop Summit Action network است
که بزرگترین خواننده های رپ رو به دنیا معرفی کرده
5.
نوروز امسال
یک گروه 3 نفره از سی ان ان آمریکا به ایران اومده و با 3 نفر مصاحبه ای رو داشتند "پرزیدنت محمود احمدی نژاد " ، " ابراهیم حاتمی کیا " و " یاس "
6.
ویدیو کنسرت یاس در لندن
7.
دو ماه قبل یاس به یک فستیوال در دوبی دعوت شد به نام
(Documantry Voices Pulling Focus (Dubai2008 که خیلی از هنرمندان خوب ایرانی حضور داشتن . کارگردان های توانایی مثل : کامران شیردل و جعفر بناهی و نیکی کریمی . و شب شروع این فستیوال یاس هم یک برنامه با رهبر ارکستر سمفونی تهران استاد نادر مشایخی اجرا کرد. و واقعا این یک افتخار هست و نشانگر رشد این سبک. یاس همیشه آرزو داش که با یک ارکستر حرفه یی که براش بنوازن آهنگی رو با سبک خود اجرا کنه. البته این ارکستر بزرگ نبود. ولی حضور همچین کسی مایه افتخاره. جالب اینجاست که شاهزاده دوبی (شیخ ماجد) هم در این برنامه حضور داشت و اکثر کسانی که در این فستیوال بودند ایرانی نبودن. یاس هم آهنگ (باید بتونیم) رو اجرا کرد که خوشبختانه جواب داد و به امید خدا با استاد مشایخی دارن برنامه های بزرگتری رو تنظیم می کنندکه اولین کار رپ به همراهی یک ارکست در جهان میتونه بشه !!!
8.
آهنگ جدید و واقعا شاخ یاس به همراهی گروه Force Theory بنام Soldier Pose . گروه Force Theory هم یکی از آهنگهای Most Wanted رو اجرا کرده بودن![]()
منبع : رپفا
خیلی خوب فک کنم واسه اثبات گردن کلفتی یاس تا اینجا بس باشه ...
در ضمن
شما گفتی یونیسف . مگه یونیسف پارسال یاس رو دعوت نکرد واسه تولد مولانا که اونجا کنسرت اجرا کرد ...![]()
دوستان عزیز، به دلایل زیر:
1- موضوع جنجالی تاپیک
2- درگیری و جر و بحث کاربرها با همدیگه
3- توهین مکرر به طرف های نظرسنجی
و در کل نقض قوانین بخش موسیقی...
تاپیک بسته میشه. از ایجاد نظرسنجی های مشابه خودداری کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)