تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 104 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من دارم دیوونه می شم ، هر نمودار یه چیزی رو نشون میده . آخر ما نفهمیدیم 9800gx2 بهتره یا Gtx 280؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یکی بگه آیا این کالا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین 4850 هست یا نه لطفا هم پست را پاک نفرمایید میخوام سیستم ببندم معطل این کارت هستم
    آیا 4870 در بازار جهانی عرضه شده و کی در ایران خواهد بود

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یکی بگه آیا این کالا
    کد:
    همین 4850 هست یا نه لطفا هم پست را پاک نفرمایید میخوام سیستم ببندم معطل این کارت هستم
    آیا 4870 در بازار جهانی عرضه شده و کی در ایران خواهد بود
    دوست عزیز شما دارید در محل نامناسب سوالتون خودتون رو مطرح می کنید. من پست قبلی شما رو منتقل کردم به محل مناسب.

در هر صورت این کارت همان Radeon HD 4850 هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به سوال دوم شما پاسخ داده شده.

داره خودمونی میشه behzad_abd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

4850 تو benchmark ها مثل 9800 gtx میمونه فقط فرقش تو قیمته! CLUB 4850 قیمتش 265 تومنه حدودا ولی 9800 400 تومن!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر می کنم لازم باشه دوباره تذکر بدم...

توی این تاپیک فقط درباره عملکرد این کارت، مسائل فنی و اخبار بحث خواهیم کرد. وضعیت این محصول و محصولات مشابه در بازار ایران اصلا ربطی به این تاپیک ندارند و نباید اینجا مطرح شوند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پاور ايدهآل براي 4850 و 4870 رو ذكر كنيد براي 4850 ميگن 530 وات مناسبه و براي 4870 600 وات درسته ؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پاور ايدهآل براي 4850 و 4870 رو ذكر كنيد براي 4850 ميگن 530 وات مناسبه و براي 4870 600 وات درسته ؟
    بستگی داره به اینکه با چه قطعاتی اسمبل میشه

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من
    ناراحت نشینا
    ولی حرف اقایStream رو بخونیدددددددددددددددددددد دد
    احترام بزارید دیگه
    برای این که بدونید چه پاور نیاز هست به قسمت مشاوره برید...
    خدا حافظ

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

خب دوباره stream مارو اینور اونور کرد
    سوال:
    راستی آقا این قضیه ی گرم کردن 4850 ها چیه؟ توی چندتا سایت این موضوع رو دیدم. کسی تست کرده؟ بعد برامون دردسر نشه؟!
    مصرفشم خیلی بالاست (227 وات زیر لود) ولی با توجه به فرکانسش این آخریه فکر کنم قابل قبول باشه. نظرتون چیه ؟ باید به فکر یه کیس با ventilation خیلی خوب باشیم فکر کنم.
    توی خیلی سایت ها هست نمونش avantech :
    کد:
    Heat and Noise

These cards get way too hot. I keep burning my hands when I try to swap them out, and Anand seems to enjoy using recently tested 4800 series cards as space heaters. We didn't look at heat data for this article, but our 4850 tests show that things get toasty. And the 4870 gets hugely hot.

The fans are kind of quiet most of the time, but some added noise for less system heat might be a good trade off. Even if it's load, making the rest of a system incredibly hot isn't really the right way to go as other fans will need to work harder and/or components might start to fail.

The noise level of the 4850 fan is alright, but when the 4870 spins up I tend to glance out the window to make sure a jet isn't just about to fly into the building. It's hugely loud at load, but it doesn't get there fast and it doesn't stay there long. It seems AMD favored cooling things down quick and then returning to quiet running

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوباره stream مارو اینور اونور کرد
    سوال:
    راستی آقا این قضیه ی گرم کردن 4850 ها چیه؟ توی چندتا سایت این موضوع رو دیدم. کسی تست کرده؟ بعد برامون دردسر نشه؟!
    مصرفشم خیلی بالاست (227 وات زیر لود) ولی با توجه به فرکانسش این آخریه فکر کنم قابل قبول باشه. نظرتون چیه ؟ باید به فکر یه کیس با ventilation خیلی خوب باشیم فکر کنم.
    توی خیلی سایت ها هست نمونش avantech :
    کد:
    Heat and Noise

These cards get way too hot. I keep burning my hands when I try to swap them out, and Anand seems to enjoy using recently tested 4800 series cards as space heaters. We didn't look at heat data for this article, but our 4850 tests show that things get toasty. And the 4870 gets hugely hot.

The fans are kind of quiet most of the time, but some added noise for less system heat might be a good trade off. Even if it's load, making the rest of a system incredibly hot isn't really the right way to go as other fans will need to work harder and/or components might start to fail.

The noise level of the 4850 fan is alright, but when the 4870 spins up I tend to glance out the window to make sure a jet isn't just about to fly into the building. It's hugely loud at load, but it doesn't get there fast and it doesn't stay there long. It seems AMD favored cooling things down quick and then returning to quiet running

قضیه خاصی نیست. کلا کارتهای Single Slot دمای بالایی دارند ولی اونقدر نیست که مشکل ساز بشه. با بالا بردن دائم دور فن هم میشه وضع رو بهتر کرد ولی چون باد فن دوباره به داخل خود سیستم بر می گرده کلا کیستون گردش هوای مناسبی داشته باشه.

مصرفش هم خیلی بالا نیست (نسبت به Performance). اون 227 وات در حالت لود هم به احتمال زیاد مصرف سیستم بوده نه فقط این کارت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •