آقا من دارم دیوونه می شم ، هر نمودار یه چیزی رو نشون میده . آخر ما نفهمیدیم 9800gx2 بهتره یا Gtx 280؟
آقا من دارم دیوونه می شم ، هر نمودار یه چیزی رو نشون میده . آخر ما نفهمیدیم 9800gx2 بهتره یا Gtx 280؟
یکی بگه آیا این کالا
همین 4850 هست یا نه لطفا هم پست را پاک نفرمایید میخوام سیستم ببندم معطل این کارت هستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا 4870 در بازار جهانی عرضه شده و کی در ایران خواهد بود
دوست عزیز شما دارید در محل نامناسب سوالتون خودتون رو مطرح می کنید. من پست قبلی شما رو منتقل کردم به محل مناسب.
در هر صورت این کارت همان Radeon HD 4850 هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به سوال دوم شما پاسخ داده شده.
4850 تو benchmark ها مثل 9800 gtx میمونه فقط فرقش تو قیمته! CLUB 4850 قیمتش 265 تومنه حدودا ولی 9800 400 تومن!
فکر می کنم لازم باشه دوباره تذکر بدم...
توی این تاپیک فقط درباره عملکرد این کارت، مسائل فنی و اخبار بحث خواهیم کرد. وضعیت این محصول و محصولات مشابه در بازار ایران اصلا ربطی به این تاپیک ندارند و نباید اینجا مطرح شوند.
پاور ايدهآل براي 4850 و 4870 رو ذكر كنيد براي 4850 ميگن 530 وات مناسبه و براي 4870 600 وات درسته ؟
بستگی داره به اینکه با چه قطعاتی اسمبل میشه
سلام دوست من
ناراحت نشینا
ولی حرف اقایStream رو بخونیدددددددددددددددددددد دد
احترام بزارید دیگه
برای این که بدونید چه پاور نیاز هست به قسمت مشاوره برید...
خدا حافظ
خب دوباره stream مارو اینور اونور کرد
سوال:
راستی آقا این قضیه ی گرم کردن 4850 ها چیه؟ توی چندتا سایت این موضوع رو دیدم. کسی تست کرده؟ بعد برامون دردسر نشه؟!
مصرفشم خیلی بالاست (227 وات زیر لود) ولی با توجه به فرکانسش این آخریه فکر کنم قابل قبول باشه. نظرتون چیه ؟ باید به فکر یه کیس با ventilation خیلی خوب باشیم فکر کنم.
توی خیلی سایت ها هست نمونش avantech :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHeat and Noise
These cards get way too hot. I keep burning my hands when I try to swap them out, and Anand seems to enjoy using recently tested 4800 series cards as space heaters. We didn't look at heat data for this article, but our 4850 tests show that things get toasty. And the 4870 gets hugely hot.
The fans are kind of quiet most of the time, but some added noise for less system heat might be a good trade off. Even if it's load, making the rest of a system incredibly hot isn't really the right way to go as other fans will need to work harder and/or components might start to fail.
The noise level of the 4850 fan is alright, but when the 4870 spins up I tend to glance out the window to make sure a jet isn't just about to fly into the building. It's hugely loud at load, but it doesn't get there fast and it doesn't stay there long. It seems AMD favored cooling things down quick and then returning to quiet running
قضیه خاصی نیست. کلا کارتهای Single Slot دمای بالایی دارند ولی اونقدر نیست که مشکل ساز بشه. با بالا بردن دائم دور فن هم میشه وضع رو بهتر کرد ولی چون باد فن دوباره به داخل خود سیستم بر می گرده کلا کیستون گردش هوای مناسبی داشته باشه.
مصرفش هم خیلی بالا نیست (نسبت به Performance). اون 227 وات در حالت لود هم به احتمال زیاد مصرف سیستم بوده نه فقط این کارت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)