فایروال nod32 رو تو grc چک کردم نتایج خوبی داشت comodo و outpost و کاسپر فعلا بهترین ها هستند.
فایروال nod32 رو تو grc چک کردم نتایج خوبی داشت comodo و outpost و کاسپر فعلا بهترین ها هستند.
فقط زون الارم من با اکثر فایروالها کار کردم کمودو خوبه اما اعصاب خرد کنه اوت پست هم زیادی هنگ میکنه اما زون الارم عالیه
البته
هم خوبهoutpost
من اشتباهی چیزی انتخاب نکردم. در کل از کریو یه کم ناراضی هستم چون ورژن مرژن جدید و اسکن نداره
ولی این یه خاصیت ادبلاکرش به شدت به درد من میخورد (در کل هر کی که میخاد از اینترنتش استفاده بهینه کنه)
اینو فقط یه یادآوری عرض کردم برای کسایی که میخان انتخاب کنن.
ضمنا من اگه در مورد کمودو سوال داشته باشم اینجا میتونم مطرح کنم ؟
Last edited by taghi_ramzi; 25-03-2008 at 15:59.
باسلام
برای سوال کردن در مورد کومودو به تاپیک خودش مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سایت matousec که تست های مربوط به خاصیت outbound رو انجام داد در حال انجام تست های جدیدی است. مهمترین تغییرات استفاده از ورژن 3 کومودو و البته اولین تست مربوط به اسمارت سکیوریتی نود32 است که خیلی ها دوست داشتن ببینند چه کار می کنه
اطلاعات بیشتر رو در مورد ساز و کار کلی تست های این سایت رو اینجا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(( تایج تست کامل رو هم به زودی می ذاریم))
البته اين نکته رو بگم که اين تست هنوز کامل نشده به اين دليل که اين تست در 10 مرحله ميباشد که هنوز تمامی محصولات در 10 مرحله شرکت نکردن!، هر مرحله هم 10 امتياز داره که مجموع 100 امتياز يا هموم 100% تشخیص مراحل هست،مثلاً در عکسي که در پايين قرار دادم، نسبت به عکس دوست عزيزم Nine محصول Online Armor Personal Firewall بعد آزمايش در هر 10 مرحله به صدر جدول رسيده است، و يا مثلاً محصول Jetico Personal Firewall که در 3 تست آزمايش شده توانسته از 30 امتياز ممکن 29 امتياز (يا همون 29% تشخيص) رو داشته باشه و اگه میا نگين بگيريم ميبينيم که جای اين محصول در اينجا نيست! پس اين آزمايش هنوز کامل نيست و ادامه داره
![]()
Last edited by Markus; 26-03-2008 at 02:16.
با تشکر از مارکوس عزیز
تست مربوط به online armor تموم شده و این فایروال مثل تست قبلی بهترین نتایج رو کسب کرده
نتایج تست اولین مرحله eset smart security هم به این شکل است که شروع خوبی نیست
![]()
جزییات این تست ها و ازمایشات در فرمت PDF:
Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 Free:
Comodo Firewall Pro 3.0.19.318:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ProSecurity 1.43:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Outpost Firewall Pro 2008 6.0.2302.264.0490:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ZoneAlarm Pro 7.0.462.000:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ESET Smart Security 3.0.621.0:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتایج تستهای مربوط به inbound از کجا پیدا میشن ؟
با سلام
راستش دوست عزیز انجام تست های مربوط به inbound رو حداقل من در هیچ سایت معتبر و مستقلی ندیدم (اگر سایر دوستان سایت معتبری رو سراغ دارن که این تست رو انجام می ده معرفی کنن)
حتی در تخصصی ترین فورومهای امنیتی دنیا هم وقتی بحث Inbound Protection مطرح شده است جز پاسخها و بحثهای سردرگم چیزی گفته نمی شود.
البته سایت هایی هستند که این گونه حملات رو روی کامپیوتر شما شبیه سازی می کنند مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در هر مرحله فایروال شما باید جلوی حملات رو بگیره و پورت ها رو در حالت مخفی نگه داره. البته این تست هم دستخوش عوامل متعددی است حتی ISP ای که شما استفاده می کنید هم در نتایج تاثیر گذاره
لازم به ذکر است که سایت های که مخفی بودن پورت ها رو بررسی می کنند تست کاملی رو انجام نمی دن.هر چند این بسیار کمک کننده است ولی متاسفانه کافی نیست چون Inbound Protection فقط مخفی کردن پورتها نیست وظیفه اصلی یک فایروال نظارت بر پاکتها یا بسته های اطلاعاتی خروجی و ورودی به سیستم و کنترل دو طرفه انها است و این بررسی و کنترل هر چقدر عمیق تر باشد بهتر است.
متاسفانه اجرای این کار مصرف منابع سیستم را بسیار بالا می برد به خاطر همین هم بسیاری استفاده از فایروالهای سخت افزارای را توصیه می کنندچون بدون مصرف منابع سیستم بهتر از اکثر فایروالهای نرم افزاری کار Pocket Filtering را انجام می دهند . در بحث فایروالها، بحثی که هم اکنون بسیار مطرح است stateful packet inspection در فایروالها است که به این معنی است فایروال در مواجهه با پاکتهای دیتایی که می خواهند وارد سیستم شوند هوشمندانه برخورد می کند این گونه فایروالها طوری طراحی شده اند که به صورت پیوسته از وضعیت تبادل اطلاعات روی شبکه آگاهی دارند و رد اطلاعات ورودی و خارجی را می گیرند و تنها به اطلاعاتی اجازه تبادل را می دهند که با نوع پروتکل جاری و اطلاعاتی که از قبل دارند سازگار باشند.
البته بسیاری از سازندگان فایروالها ادعای وجود این خاصیت را در محصولات را دارند ولی متاسفانه در بسیاری از انها این سیستم به صورت بسیار ناقص تعبیه شده است . در این زمینه حتی گاهی فایروال ویندوز ویستا با فایروال های معروف تجاری برابری می کند. اما فایروالهای تجاری قابلیت تنظیم بسیار بهتری نسبت به فایروال ویندوز دارند تفاوت دیگری که اینها با هم دارند سطحی از مسیر تبادل اطلاعات است که فایروال عمل فیلترینگ را انجام می دهند و بعضی ها ادعا دارند از این نظر بعضی از فایروالهای تجاری بهتر از فایروال ویندوز عمل می کنند
مجددا گفته می شه اگر دوستان در این زمینه می تونند تست معتبری رو از سایت مستقلی پیدا کنند در اینجا قرار دهند
بعضی از مطالب فوق در حین صحبت با vtn54 عزیز بدست آمده که رسم امانت داری ایجاب می کنه از ایشان تشکر کنم هم برای توضیحاتشون هم برای زحمات فراوانی که در دوران مدیریتشون برای انجمن های آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی کشیدند.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)