لينك مشكلي نداره.دارند سايت را آپگريد ميكنند.چند ساعتي تحمل كنيد درست ميشه.اگر مشكلي داشت جاي ديگه براي شما آپلود خواهم كرد.نوشته شده توسط bahal20
لينك مشكلي نداره.دارند سايت را آپگريد ميكنند.چند ساعتي تحمل كنيد درست ميشه.اگر مشكلي داشت جاي ديگه براي شما آپلود خواهم كرد.نوشته شده توسط bahal20
سلام
من Bitdefender 9 Professional Plus استفاده مي كنم.
اما اين اواخر موقع Update يك Error ميده:
Update error:
An error has occurred during update (Invalid MD5). If the problem persists,
Please contact your local BitDefender representative or mail [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از چندبار تكرار اين پيام بعضي موقع ها اپديت ميشه!
علت چي مي تونه باشه؟
من بيت ديفندرم رو آپ ديت كردم و تا حالا مشكلي نداشته.
اول بيت قبلي رو پاك كردم بعد لايسنس رو بدون اينكه به اينترنت وصل باشم بهش دادم و بعد اون پچ رو كه يكي از دوستان معرفي كرده بود نصب كردم.بعد هم ريست و بعد وصل به اينترنت و آپديت
سلام![]()
کسی نمیخواد به سوالهای من جواب بده![]()
من در قسمت فایر وال دو تا پروفایل ساختم به نامهای Default و Default1 حالا هر وقت به اینترنت وصل میشم و فایر وال فعال میشه بعضی وقتها با پروفایل Default و بعضی وقتها با Default1 وصل میشه ، چیکار کنم که یکی از پروفایل ها حذف بشه و همیشه با یه پروفایل بتونم وصل بشم ؟![]()
منظورم از پروفایل قسمتی هستم که در عکس زیر برای ساخت پروفایل دورش خط کشیدم و قسمتی هم که در دایره کوچکتر قرار داره نام پروفایلی هست که در این لحظه فعاله.![]()
میشه حد اقل یه نفر پیدا بشه بگه چرا کسی به سوالهای من جواب نمیده ؟![]()
دیگه دارم شک میکنم که نکنه فقط خودم نوشته هام رو میبینم.![]()
در ضمن اگر کسی لطف کنه و بگه چطوری میتونم پورتهای خطر ناک رو به وسیله فایر وال بیت دفندر ببندم ممنونم میشم![]()
ديگه اميدي به bitdefender نيست؟ اين kaspersky لعنتي هم كه هميشه update مي شده به key گير مي ده واقعا بايد چيكار كرد؟ اگه بخوام bitdefender بخرم بايد چقدر بدم و كجا؟ اگه يك سال كامل كار كنه حاضرم پول بدم
Last edited by mehdizadeh62; 09-12-2006 at 21:45.
دوست عزیزنوشته شده توسط soooot
من ورژن 9 رو نصب دارم واسه همین نمیتونم با عکس توضیج بدم
اما توی همین قسمت فایروال بگردی یگ قسمت حتما داره به عنوان
rule
مینویسه
همونجا میتونی پورتا رو بوندی
درمورد پروفایل هم حتما باید بشه پاک کرد شاید شما یک قسمت از کنترل رو
از کار انداختی ؟
درود
نوشته شده توسط ebilove
با توجه به اینکه فایر وال بیت دفندر ده به صورت عجیب و غریبی هر بار تنظیمات و کلا همه چیزش فرق میکنه تنها جوابی که برای سوالات من وجود داره اینه که این فایر وال یه چیز مزخرف و پر از اشکاله ، مثلا شرکت بیت دفندر خودش رو کشته تا یه چیز هوشمند تر از فایر وال بیت دفندر نه بده بیرون ولی انگار این فایر واله یه هوشمند مسته چون هیچ رابطه ای بین کارهای عجیب و غریبش وجود نداره ، اینقدر رفتارهای مختلف میکنه که حوصله نوشتن همشون رو ندارم ، لطفا اگر کسی از اینترنت سکیوریتی ده بیت دفندر استفاده کرده و سر از کار این فایر وال دیوونه در آورده ما رو هم از گمراهی نجات بده !![]()
![]()
![]()
دوستان سلام
يه سوالي داشتم من بيت دفندر 10 رو با اون روشي كه دوستان راهنمايي كردم آپ كردم ولي ديتا بيسش كمي مشكوك مي زنه فكر كنم بيش از اينها بايد باشه عكس رو ببينيد
فكر كنم بايد بالاي 400 هزار باشه
اگه كسي آپ كرده بگه ديتا بيسش چقدره
ممنون مي شم
باتشكر
سلام دوستان.
من یه مشکل با اینترنت سکیوریتی بیت دفندر (نسخه 10) دارم. (بهرحال ببخشید اگر قبلا چنین پست مشابهی بوده است...)
موقعی که من آنرا آپلود می کنم، دوباره شماره سریال جدید می خواهد.
برای مقابله با این مسئله چکار کنم؟
با تشکر.
قربانتان، بابک.
با سلام
توي تاپيک " آخرين ورژن تمام آنتي ويروسها " لينک زير رو براي کي جن bit 10 antivirus داده ولي من تست نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)