ممنون فقط 2 تا سوال
1- سه ماهه ترافیک هر ماه رو نوشته یا مجموع کل ترافیک برای 3 ماه؟؟ مثلا 256-2 منظور از 6 گیگ برای 3 ماه هست یا هرماه که مجموع میشه 16 گیگ؟
2- این هم مثل پارس به اسم 128 میده ولی پهنای باند رو باز میزاره؟؟ من پارس 128 گرفتم اما روزانه 100 دانلودشه شبا هم بین 10 تا 60 متغیره.
با سلام
1- واسه مجموع سه ماه ی6GB
2- دوست عزیز این که روزا این قدر سرعت بالاست به دلیل سیاست شرکت که به نحوی بتونن کاربر رو مجاب کنن تا با سرعت بالای بیشتر در روز از ترافیک مشخص بیشتر مصرف کنن و هزینه بیشتری هم بپردازن در ضمن به دلیل این که روزا افراد کمتری دانلود برمی بدارن و بیشتر وب گردی می کنن خوب طبیعتا پهنای کمتری استفاده میشه و سرعت بیشتره . سرعت دانلود شاتل شبها افت زیادی نداره مثلا 128 کمتر از 32 نمیشه من از چن تا دوستانم هم پرسیدم اونها هم با من موافق بودن که سرعت دانلود شبانه شاتل بیشتر از پارس هستش.
این نکته رو هم بگم که شاتل با ADSL 2+ واقعی که با حذف نویز و پارازیت ها و پهنای باند بیشتر سرعت دانلود شبانه اش افت کمتری داره و بهتره
البته باید قبول کرد که شاتل تو ارومیه تازه تو اول راهه و به نسبت دیگر ISP ها مشتری کمتری داره و می خواد با سرو صدای و تبلیغات مشتری جذب کنه
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
دوستان اگه کابل مخابرات منطقه شما فیبر نوری هستش یه سری هم به اینترنت مخابرات بزنین
128 نامحدود رو 10 هزار تومن میده . جند تا از دوستان گرفتن .
من زنگ زدم مخابرات گفتن منطقه شما تحت پوشش فیبر نیست و نمیشه