عزیز نگو به cod نمیرسه داستان و لوکیشن و انیمیشن هاش واقعا خیلی از cod هایی که در مورده جنگ جهانی بود سر تر بود !!!
عزیز نگو به cod نمیرسه داستان و لوکیشن و انیمیشن هاش واقعا خیلی از cod هایی که در مورده جنگ جهانی بود سر تر بود !!!
خب بله.اگه با اونا مقايسه كنيم.ولي شما با cod 4 چي ميگي؟؟عزیز نگو به cod نمیرسه داستان و لوکیشن و انیمیشن هاش واقعا خیلی از cod هایی که در مورده جنگ جهانی بود سر تر بود !!!
البته cod 4 يك بازي مدرن بود و اين اينجور نيست....
ولي واقعا بايد گفت نامردا سنگ تموم گذاشتن.....خوب بازي در اومده.....
واقعا عاليه...........حيف كه من نميتونم رو high بازي كنم............
تا ببيني از چه نظر ميخوايم مقايسه كنيم
اگر هدفمون فقط نگاه كردن فيلم باشه BIA بهتر از COD هست
اگر هدفمون بازي كردن باشه COD2 بهتر از BIA هستبا اينكه زياد نميشه اينهارو با هم مقايسه كرد چون BIA يك بازي TACTICAL FPS هست ولي COD اينجوري نيست
ولي به شخصه با صداها و دادو بيداد كردنهاي شخصيتها به خصوص BAKER و همچنين سينماتيكهاي بازي حال كردم
Cod گیم پلی ای خیلی هیجانی و خفن و البته تخیلی کامل داره !
توی یه میدون جنگ فقط خدا میدونه در هر ثانیه چند تا تیر شلیک میشه پس cod اصلا به واقعیت نزدیک نیست چون شما میری وسط میدون جنگ و...
BIA در این زمینه به واقعیت خیلی نزدیک تره
من برای Ps3 ؤو گرفتن باهاش دارم حال میکنم
من دیروز بازیو گرفتم
انیمشنای هینه بازی خیلی جالبا مخصوصا صحنه های هدشات شدن دشمن
گرافیک و گیم پلی هم خیلی خوبه
سلام ، اينم رمز و ترينر بازي ( سعي كنيد به غير از مواقع ضروري استفاده نكنيد ! ) :
كد تقلب و رمز بازي Brothers in Arms: Hell's Highway
به اين مسير
"\Ubisoft\Gearbox Software\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Config\"بريد و فايل "DefaultInput.ini" رو با Notepad باز كنيد . بعد محتوياتش رو مثل زير تغيير بديد
[Engine.Console]
ConsoleKey=TAB
TypeKey=TAB
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1بعد اون فايل رو سيو كنيد ، قبل از اين كارها بهتره يه بك آپ از فايل اصلي بگيريد . حالا بازي رو اجرا كنيد و هر وقت خواستيد كليد TAB رو بزنيد و يكي از كدهاي زير رو توش وارد كنيد .
خون بينهايت = god
پرشدن مهمات = allammo
پرواز كردن = Fly
عبور از درو ديوار = ghost
غير فعال كردن دو رمز قبلي = walk
اينها رمزهاي به درد بخور بازي بود .
ترينر 7 كاره بازي Brothers in Arms: Hell's Highway :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنحوه ي كار : ترينر رو باز كنيد بعد بازي رو اجرا كنيد . بعد يكي از كليد هاي زير رو در بازي بزنيد :
Num 0 = خون بينهايت
Num 1 = مهمات بينهايت بدون خشاب گذاري
Num 2 = سلامتي زياد
Num 3 = سرعت زياد
Num 4 = دشمنان نميتونن حركت كنن
Num 5 = سيو جايگاه ( سيستم تله پورت )
Num 6 = لود جايگاه ( سيستم تله پورت )
Num 7 = پرش بلند !
Num X »» كليدهاي ماشين حسابي راست كيبرد .
من همه ی بازی رو با رمز رفتم! باور کنید همه ی لذت بازی هدر رفت! می خوام یه بار دیگه بدون رمز بازی کنم.
خب معلومه كه همه ي لذت بازي از بين ميره ، من كه گفتم غير از مواقع ضروري ازشون استفاده نكنيد![]()
Last edited by hosseincode2008; 17-10-2008 at 16:22.
سلام
من تازه این بازی رو امروز نصب کردم .عجب بازیه گرافیکش حرف نداره امیدوارم داستان خوبی هم داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)