دوست عزیز :
موسسات زبان بسته به کادر علمی و اساتیدی که در آن مشغول به تدریس هستند و امکاناتی که آموزشگاه در اختیار زبان آموزان قرار می دهد متفاوت است , ولیکن حضور در کلاس و شرکت در مباحث کلاس با آمادگی مختصر قبلی پیرامون بحث ,بسیار مفید خواهد بود...
دوست عزیز :
موسسات زبان بسته به کادر علمی و اساتیدی که در آن مشغول به تدریس هستند و امکاناتی که آموزشگاه در اختیار زبان آموزان قرار می دهد متفاوت است , ولیکن حضور در کلاس و شرکت در مباحث کلاس با آمادگی مختصر قبلی پیرامون بحث ,بسیار مفید خواهد بود...
سلام
اگه کسی آموزشگاه یا هرجایی رو که جلسات free discussion یا (فقط)مکالمه رو برگزار میکنه بلده، لطف کنه آدرسش رو بزاره اینجا؟
اگه نزدیک ایسگاه های مترو باشه که خیلی عالی میشه(جاش مهم نیست فقط تو تهران باشه!)
بعد از دانشگاه دیگه فرصت انگلیسی حرف زدن پیش نیومده میترسم همه چیز یادم بره!!!
پیش پیش دستتون درد نکنه![]()
Hi folk,what's your opinion about learning for toefl at home? Is that work? or It's necessary taking part in classes?
سلام دوستان من برايه يادگيري ميخوام برم آموزشگاه
كدوم آموزشگاه برم بهتره ؟
salam dooste aziz man term akhar hastam kanoone zaban iran aliye yani shoma tame maharatha ro dar hade lisanse zaban yad migiri tooye mashad 2ta shobe bozorgsalan dare kasaee ke miyan kanoon aksar daneshjoo hastan va maghate bala
به نظر من موثر ترین عامل کسی یا چیزی به غیر از خود زبان آموز نیست ... این جواب سوال شما نیست اما خیلی به اون ربط داره . معمولا پیدا کردن یک موسسه یا معلم که دلسوز باشه و بخواد واقعا به شما زبان یاد بده کار خیلی سختیه (مقصودم از یادگیری زبان این نیست که به شما گرامر ,لغت و ... یاد بدن در واقع درک کردن و صحبت کردن ) تجربه شخصی به من ثابت کرده که بهترین آموزشگاههای زبان و بهترین مربیان هم نمیتونن زبان رو به شکلی که بشه به راحتی درک و صحبت کرد رو به شما یاد بدن . خوب ممکنه این سوال پیش بیاد که پس چه کاری باید انجام داد؟
اما چیزهایی که از نظر من میتونن کمک کنن که به سرعت و بدون تلف کردن و قت و هزینه زیاد زبان رو یاد بگیریم : 1 داشتن یک هدف ارزشمند از یادگیری زبان 2 گوش دادن و خواند مستمر به مطالبی که بیش از 95% به راحتی قابل فهم باشد3 رفتن به یک موسسه زبان نسبتا خوب برای تمیرن مطالبی که یاد گرفته اید.
موفق باشید
سلام بچه ها
دنبال یه اموزشگاه زبان انگلیسی خوب تو تهران هستم.........
سمت انقلاب-ولیعصر-صادقیه..........
فقط من ویلچری هستم اگر امکانش هست جایی رو معرفی کنید که رفت و امدم سخت نباشه منظورم محیط اموزشگاه هست......
منتظرم ممنون.
Last edited by maxmen; 28-06-2012 at 20:02.
سلام
من شاغل هستم ( از شنبه تا چهارشنبه ) !!!
میخواستم یه آموزشگاه خوب معرفی کنید که آخر هفته ها کلاس داشته باشد
دوستان این تاپیک رو بالا میارم تا پرسشهای موسسات زبان رو اینجا مطرح کنید.
باسپاس./.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)