تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 99 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI TT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما بیشتر از 4 پارتیشن primary نمی تونی ایجاد کنی ... وقتی یک سیستم داری یک ریکاوری ، فقط 2 تا برات باقی میمونه

باید از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنی ...
    با این تفاسیر ، شما برای یک هارد 320 چه پارتیشن بندی را پیشنهاد میکنید ؟ بالاخره هر چی باشه شما یه دوسه تا لپ تاپ بیشتر سوزوندین ( همون فضیه پیرن پاره کردن )

ممنون

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نسخه 12 راحت دی وی دی بوتش پیدا میشه چون برای بازگرداندن اطلاعات و نسخه های قبلی به سی دی یا DVD بوت نیاز دارید چون درایو سیستم عامل رو نمیتونید در ویندوز overwrite کنید و فقط می تونید بک اپ بگیرید

اگر نسخه 14 هم بوتش رو دیدید بهتر
    الان یک سرچ زدم بوت نسخه 14 هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه لب تاپ HP nc6220 دارم. مدتی هست که ویندوز ندارم هروقت میخوام با سی دی ویندوز پارتیشن بندی کنم موفق نمیشم چون اصلا درایو هام رو نشون نمیده و فقط میتونم پوشه /window رو عوض کنم. وبعد از کپی شدن فایلهای اصلی با این Error مواجه میشم:
    line 0 of nlhive.inf is corrupted. setup cannot continue
    در ضمن لب تاپم هیچ سی دی بوتی رو شناسایی نمیکنه به غیر از ویندوز.
    ممنون میشم راهنماییم کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
    There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation

من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
    حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من یک Dell Inspiron 1525 خریدم که هاردش 250 گیگه ، و درایو C اون 220 گیگه، و روش ویستا نصبه من می خواستم که چند تا درایو بسازم واسه همین از disk management که مال خود ویستا هست استفاده کردم و درایو C رو Shrink کردم و یک پارتیشن 20 گیگی از او جدا کردم ولی این پارتیشن Unallocated هست و وقتی روش راست کلیک می کنم و گزینه new simple volume می زنم Error زیر رو میده
    There is no enough space available on the disk(s) to complete this operation

من سعی کردم از یه برنامه مثل Partition Magic 8 استفاده کنم که چون با ویستا سازگار نیست از یکی دیگه Paragon استفاده کردم تا این پارتیشن Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم اما این برنامه هم برای این پارتیشن Unallocated گزینه ایجاد درایو رو نداشت.
    حالا من چطوری می تونم این پارتیشن به هوا رفته رو دوباره به ویندوز برگردونم؟!؟!
    شما توی ایجاد درایو های Primary فقط 4 تا محدودیت دارید ... باید به Extended تبدیل و بعد پارتیشن بسازید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چطوري مي تونم Extended كنم؟ من هيچ گزينه اي واسه اينكار پيدا نكردم بايد از چه نرم افزاري استفاده كنم و آيا امكان خراب شدن ويندوز هم هست؟ ميشه راهنماييم كنيد يه دنيا ممنون مي شم
    Last edited by devilishruby; 15-09-2008 at 11:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

توی Paragon همون موقع که پارتیشن جدید رو ایجاد میکنید ، بجای primary از گزینه extended ستفاده کنید و بعد extended ها رو نبدیل به پارتیشن های logical کنید

شکل رو ببین

شما باید اینطوری پارتیشن بندی کنید که باقی درایوها زیر شاخه پارتیشن extended باشه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

توی Paragon همون موقع که پارتیشن جدید رو ایجاد میکنید ، بجای primary از گزینه extended ستفاده کنید و بعد extended ها رو نبدیل به پارتیشن های logical کنید

شکل رو ببین

شما باید اینطوری پارتیشن بندی کنید که باقی درایوها زیر شاخه پارتیشن extended باشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا خيلي باحالي كه سربع جواب مي دي .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من باز سعی کردم که پارتیشن unallocated شده رو به صورت extended تبدیل به درایو کنم اما بازم نشد، وقتی پارتیشن unallocated شده رو select می کنم و گزینه create partition رومیزنم error زیر رو بهم میده:

Sorry the wizard can not continue!
    Wizard did not find any hard disks where a new volume can be created.

در ضمن من فقط 2 تا درایو primary روی سیستمم پیدا کردم! حالا چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •