تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 78 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

F10 رو هنگام بوت سیستم بزن و وارد ریکاوری کنسول سونی بشو و ویندوز رو restore کن
    این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز:
    دوستان اگر چیپست لپ تاپ شما از نوع Intel هستش نیازی به دانلود کردن درایور چیپست و پورت USB برای ویندوز ندارید ، براحتی می توانید از سی دی نصب مادربردهای Gigabyte استفاده کنید (که خوشبختانه در هر بقالی هم پیدا میشه!)
    دانلود درایور چیپست اینتل برای ویندوز حدود 15mb هستش با این سرعت افتضاح اینترنت 15mb یعنی مصیبت !!

فکر خوبیه ... البته چیپست کنترلر intel matrix storage توی لپ تاپ ها هست که درایور مخصوص خودش رو میخواد ( مشترک هست تقریبا برای برندها ) ولی توی این سی دی ها نیست و کمتر از 1 مگابایته و دانلود کردنش راحت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟
    ممنون

بله یعنی از پارتیشن مخفی میخونه ... مثل DVD به حالت اولیه ولی سریعتر و راحت تره

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1- فعلا بهترین راه همون دو حالت هست : تبدیل پورت sata به IDE در تنظیمات bios و استفاده از nLite و یا راه اندازی با یک ویندوز XP شرکت دل و بعد ادامه دادن با خود سی دی مورد نظر

2- در اصل هارد شما به صورت یک مبدل استفاده میشه یعنی برای سیستم بوت و ویندوز همانند یک هارد IDE ATA که سرعت پایین تری داره شبیه سازی میشه ... سرعت و پرفورمنس کمی میاد پایین

پیشنهاد میکنم بعد از نصب ویندوز این حالت رو برگردونید و اگر دوباره error داد به حالت قبلیش برگردونید

در ضمن باید نسخه بوت یک نرم افزار مانند paragon یا acronis disk manager رو استفاده کنید تا بتونید پارتیشن C رو دستکاری کنید

سلام دوست من

ممنون از لطف و راهنمایی شما
    من درنهایت نتونستم با تغییر مد بهata در بایوس تمام هارد رو به ویندوز حالی بکنم!

واز همون روش nlite و سی دی ویندوز به راحتی و با راهنمایی شما و استفاده از inf که با پک مخصوص دل لطف کرده بودین در اولین تلاش و بدون هیچ دردسری ویندوز رو نصب کردم

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خواهش وکنیم

داره خودمونی میشه hassan-2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من یه لپ تاپ Sony VAIO NR-385 دارم و می خوام روش ویندوز xp نصب کنم ولی متاسفانه نمی دونم کدوم درایور ها رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Intel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

Intel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است
    میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشم
    این رو خوندی ؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

البته شما فرموده بودید که دیگه به این سوالات جواب نمی دین و گفته بودید که اگر یکم تاپیکهای قبلی رو مطالعه کنید به جواب می رسید که متاسفانه من هر چی بیش تر می خوندم بیشتر گیج می زدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •