این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟
ممنون
این ریکاوری از روی هارد میشه؟ منظورم اینه که دقیقا برمیگرده بحالت اولیه یا مثل سیستم ریستور ویندوزه؟
ممنون
فکر خوبیه ... البته چیپست کنترلر intel matrix storage توی لپ تاپ ها هست که درایور مخصوص خودش رو میخواد ( مشترک هست تقریبا برای برندها ) ولی توی این سی دی ها نیست و کمتر از 1 مگابایته و دانلود کردنش راحت
بله یعنی از پارتیشن مخفی میخونه ... مثل DVD به حالت اولیه ولی سریعتر و راحت تره
سلام دوست من
ممنون از لطف و راهنمایی شما
من درنهایت نتونستم با تغییر مد بهata در بایوس تمام هارد رو به ویندوز حالی بکنم!
واز همون روش nlite و سی دی ویندوز به راحتی و با راهنمایی شما و استفاده از inf که با پک مخصوص دل لطف کرده بودین در اولین تلاش و بدون هیچ دردسری ویندوز رو نصب کردم
ممنون
خواهش وکنیم
من یه لپ تاپ Sony VAIO NR-385 دارم و می خوام روش ویندوز xp نصب کنم ولی متاسفانه نمی دونم کدوم درایور ها رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
Intel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است
میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشمIntel matrix storage بهمراه یک پک اضافه اگر کار نداد ... در آموزش و بخش های دیگر هم ضمیمه شده است
این رو خوندی ؟؟؟میشه یکم توضیح بدید کدوم درایور ها مورد نیاز هست ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته شما فرموده بودید که دیگه به این سوالات جواب نمی دین و گفته بودید که اگر یکم تاپیکهای قبلی رو مطالعه کنید به جواب می رسید که متاسفانه من هر چی بیش تر می خوندم بیشتر گیج می زدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)