من دیروز شرکت کردم
ولی نمی دونم قبول بشم یا نه
سوالهای سیستم خیلی با پارسال و سالهای قبل فرق داشت
نظریه هم یک سوالش به نظرم غلط بود
با چه درصد هایی میشه تهران قبول شد؟
من دیروز شرکت کردم
ولی نمی دونم قبول بشم یا نه
سوالهای سیستم خیلی با پارسال و سالهای قبل فرق داشت
نظریه هم یک سوالش به نظرم غلط بود
با چه درصد هایی میشه تهران قبول شد؟
گرایش نرم افزار به قول این دوستمون سوالات سیستم عاملش واقعا سخت بود...... به طوری بود که من نمونه سوالاتش را حتی توی این کتابهای تست هم ندیده بودم........
به نظر من پایگاه د اده هم یک سوال غلط داشت (مهون که گفته بود کدام یک از واستگی های تابعی زیر را میتوان از این وابستگی تابعی داده شده استنتاج کرد) چون همه گزینه هاش درست بود..........
در کل من هم زیاد خوب نشد..........
سیستم عاملش واقعا اعصابم را خورد کرد...... اینقدر سیستم عامل خونده بودم آخرش هم اینجوری شد.........
سپهر جان امتحان IT چطور بود؟؟؟؟؟؟ اونم سخت بود یا آسون؟
آره موافقم
پایگاه هم یه سوالش به نظر اشتباه می آمد
شما فکر می کنید چند درصد زدید ؟
اگه موافق باشید بیاید هر کسی هر سوالی که یادش هست رو با جواب احتمالی بزاره روی سایت.
من یک سری از سوال ها رو یادم مونده.
من که فکر نکنم جالب بوده باشه نتیجش........
در مورد پیشنهادتون هم باهاتون موافقم..... فقط به نظر من بهتره اول سوال ها را گیر بیاریم و بعد در موردش صحبت کنیم... من به محض اینکه سوال ها را پیدا کردم میگذارم همین جا که با کمک شما ببینیم چه کردیم.......![]()
من معماری فقط 1 تست زدم ، همون که یک برنامه داده بود که دستورالهمل های 0 آدرسه داشت جوابش رو هم 10 درآوردم
منطقی هم 2 تا زدم دیکدر و مولتی پلکسر.
من که معماری اصلا نخونده بودم...... هیچی نزدم.....
مدار هم دقیقا همین 2 تا که شما گفتید به غلاوه اون سوال که از مدار الکتریکی بود و گفته بود مدار معادلش چی میشه را زدم.......
سیستم عامل هم که با اینکه خیلی خوندم تا اونجا که یادمه فقط تونستم یک سوال بزنم.......همون که گفته بود cache 256 کیلو و هر صفحه 16 کیلو و حافظه اصلی 8 مگابایت که فکر کنم گزینه اول میشد جوابش.........
من هم کلی سیستم خونده بودم ، اصلا به امید سیستم اومده بودم سر جلسه !
البته من این سوال رو نزدم
2-3 تا دیگه روزدم
اما ساختمان داده و الگوریتم خیلی راحت بود ، تقریبا همه رو میشد زد.
فکر می کنید سوالها کی بیاد بیرون؟ من هر چقدر می گردم پیدا نمی کنم کسی چیزی گذاشته باشه.
بله دقیقا.........
طراحی الگوریتم که واقعا آسون بود...... همش حفظیات بود... و همینطور ساختمان داده.........
نمیدونم والا من هم هرچی دنبال سوال ها هستم توی نت چیزی گیر نمی ارم.....
اگه چیزی یافتید بگذارید اینجا که ببینیم چه کار کردیم........
سلام..
میگم حالا که سوالا رو نمیشه پیدا کرد، هرکس سوالایی که یادش هست رو بنویسه..
سیستم یه خورده مشکل بود ولی میشد جواب داد.. به نظر من پایگاهش خیلی مورد داشت.. اینگار یکی که تازه این ترم داره پایگاه رو پاس میکنه سوالا رو طرح کرده بود.. چند تا از سوالاش چند گزینه غلط بود باید میدیدی کدوم غلط تره..
ولی در کل خیلی راحت بود.. سوال اول نظریه و سوال وابستگی تابعی پایگاه حذف میشه..
من زبان رو 8 تا زدم
ریاضی 11 تا
مشترک 21
تخصصی 12 تا (شبکه رو نزدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)