دوست عزیز اینجا چند تا مشکل وجود داره یکی اینه من نمی دونم سیوم کجاست هر می گردم نیست بعدش اینکه ماشین 5.5 ستاره است ولی من تمام عکسهای ماشین هایم را با یه ماشیم انداختم
دوست عزیز اینجا چند تا مشکل وجود داره یکی اینه من نمی دونم سیوم کجاست هر می گردم نیست بعدش اینکه ماشین 5.5 ستاره است ولی من تمام عکسهای ماشین هایم را با یه ماشیم انداختم
دوست عزيز سيوت در Directory زير قرار داره :
C:\Documents and Settings\Dear-User\Local Settings\Application Data
يه فولدر به اسم Undergroun و يا همچين چيزي .
سلام دوست عزيز
با ماشين اولت كه پيشرفته تره
برو به گارژ سبز همه گزينه ها رو يعني سپر و ... آخرين گزينشو بخر همه را به ترتيب ببين اگه گزينه كاربون توي همين گاراژ ستارتو بالا ميبره استفاده كني مهم نيست ماشينت زشت ميشه
بعد برو گارژ قرمز اونجا هم سعي كن مارك بندازي رو ماشين و گزينه هارو امتحان كن اوني كه ستاره را ميبره بالا را اتخاب كن رنگ ماشين را هم سعي كن متاليك و بالا تر بزني تا ستارت بره بالا بعد برو به گاراژه زرد و اونجا هم همه گزينه هارو آخرين را انتخاب كن
تو گاراژ آبي هم برو اونجا هم همه قطعات را به ترتيب بخر
حتما باز ميشه مرحله نشد برو تو گاراژ بنفش و در قسمت مپ جهت بزن و مرحله هايي كه نات كمپلت نوشته را تمام كن
هورا ....هورا ... برام مرحله جدید رو باز از همه مرسی
میشه لینک سیوت رو بزاری ؟
دوستان سلام. منم يه مشكل مشابه دارم با اين تفاوت كه تو %68 بازي گير كردم. لطفا ...![]()
ممنون![]()
شما این لینک سیوت رو برای ما نزاشتی .هورا ....هورا ... برام مرحله جدید رو باز از همه مرسی
من رفتم تو گاراژ بنفشه و همه ي (Not Complet) ها رو كامل كردم وبازي %100 شد.
![]()
رخصت![]()
دوستان عزیز من سیوم را چرا نمی توانم پیدا کنم لطفا کمک کنید
در ضمن من ماشینم 10ستاره است ولی در 70 درصد بازی دوباره مرحله باز نمیکه
دوست من در مسیر زیر میتونی پیدا کنی :
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)