دوستان برای انتقالی گرفتن از شبانه ی تهران به شبانه ی رشت در دوره ی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی چه باید کرد ؟!
اینکه همه ی هزینه های دانشگاه مبدا باید پرداخت شه راسته ؟
دوستان برای انتقالی گرفتن از شبانه ی تهران به شبانه ی رشت در دوره ی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی چه باید کرد ؟!
اینکه همه ی هزینه های دانشگاه مبدا باید پرداخت شه راسته ؟
اگه تو کنکور ارشد آزاد مثلا دانشگاه آزاد نجف آباد یا بروجرد قبول بشم میتونم به دانشگاه علوم تحقیقات (آزاد) اهواز انتقالی بگیرم؟
اگه میشه چقدر دردسر داره؟
با سپاس.
دوستان کسی از شرایط انتقالی گرفتن از دانشگاه پیام نور به دانشگاه علم و فرهنگ، اطلاعی داره؟
ممنون.
اگر منظورتون جا به جایی از دوره پیام نور به دوره های روزانه و شبانه دانشگاه علم و فرهنگ باشه که باید بگم طبق آئین نامه ممنوعه
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوره های تحصیلات تکمیلی ارشد انتقالی ندارن فقط 2 ترم مهمانی اون هم شرایط خاص
انتقال، تغيير رشته و مهمان
ماده 16- انتقال و تغيير رشته در هر سه شيوه دوره كارشناسي ارشد ممنوع است.
تبصره 1- انتقال از دوره شبانه به روزانه، نيمه حضوري و مجازي به حضوري اعم از (روزانه و شبانه) و از دانشگاههاي غير دولتي به دانشگاههاي دولتي ممنوع است.
تبصره2 - انتقال از يك شيوه به شيوه ديگر و ساير موارد مجاز با رعايت سنوات دوره در اختيار دانشگاه است.
تبصره 3- هر دانشجو در هر سه شيوه كارشناسيارشد ميتواند حداكثر دو نيمسال را با موافقت دانشگاه های مبدأ و مقصد به عنوان مهمان بگذراند.
سلام
چطور میشه از دانشگاه های اطراف تهران برای تهران انتقالی گرفت؟!قانونی,غیر قانونی(بند پ),....
آزاد
کارشناسی پیوسته
IT
ممنون
ولی من تو دفترچه راهنمای پیام نور خوندم که انتقال دانشجویان پیام نور به دانشگاه های نیمه حضوری و غیر دولتی، با رعایت شرایط از طریق آموزش استان امکان پذیره. اون وقت این یعنی چی؟
فقط دوره های نیمه حضوری میشه.دوره های غیرانتفاعی چون جزو نظام تمام وقت هستن نمیشه.
بعدشم اینکه اگه منظورتون دانشگاه علم و فرهنگ تهران باشه. طبق ائین نامه انتقال به دانشگاه های تهران ممنوعه مگر در موارد خاص. دانشگاه علم و فرهنگ تهران هم جزو دانشگاه های گروه 8 هستش. یعنی واسه مهمانی که باید نمره های ترم قبلت عالی باشه و اگه بخوای انتقال هم بگیری که باید حداقل 95 درصد نمره اخرین فرد پذیرفته شده ی همون کد رشته در سهمیه ثبت نامی خودت رو اورده باشی.
ممنون. بله منظورم انتقالی از پیام نور تهران به علم و فرهنگ تهران هستش. پس بالاخره یه جوری میشه انتقالی گرفت.
البته توجه داشته باشید که برای انتقالی در دوره ی کارشناسی پیوسته باید سه سال مهمان شده باشید بعد تقاضای انتقال بدید. شرط معدل مطلوب هم 13 برای علوم پایه و فنی و مهندسی و 14 برای علوم ا نسانی هستش
درود
میخواستم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنی
من اصفهانی هستم و دانشگاه سید جمال توی اسداباد همدان درس میخونم ترم 2 هستم
توی اون گزارشی که رتبم رو در دانشگاه ها زده بود رتبه دانشگاه ارومیه رو اوردم (همون رشته) و میخوام برم اونجا
ولی هرکسی یه چیزی میگه! یکی میگه از طریق سایت باید اقدام کنی یکی میگه دانشگاه
یکی از مسئول ها هم میگه اصلا همچین کاری نمیتونی بکنی این در حالیه که دانشگاه خودمون مخالف نیست و مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه ارومیه هم راضی هست.
اگه میشه راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)