اينم موتور من! چطوره؟
![]()
اينم موتور من! چطوره؟
![]()
كاوازاكي سفيده مال منه.
دمش گرم
ولي اين همه ابزار چيه كنارش؟
آچار و چكشو ...
راستي چندتا ميره؟(البته تو جاده مستقيم و بدون اغراق!!)
سلام
منظورم این بود که برای سن 40-50 سال سوار شدن روی این موتورها خجالت نداره !
چون تابحال آدم میانسال ندیدم سوار این کراس ها بشه
فعلا
نه بابا
دلت جوون باشه
فقط بايد سنگين ببري!!
اين موتور از هوندا خيلي سنگينتره. خوبيش اينه كه وقتي با هوندا 100 تا به بالا ميري انگار تايرهاي موتور روي زمين نيست و موتور داره رو هوا ميره! ولي اين موتور توي سرعتهاي بالا هم تعادلش حفظ ميشه در ضمن ترمز جلوش ديسك هست و خيلي قوي ميگيره و هروقت اراده كني باسرعت 60 تا ، 5 ثانيه بعدش كامل ايستاده ولي من زياد ترمز جلوش را استفاده نميكنم. اين موتور قبلا" دوزمانه بود! از همونهايي كه وسطش را ميبرند. يه موتور هوندا گذاشتم روش ولي كاربراتورش همون كاوازاكيه و به جاي روغن توي روغندون كاربراتور گازوئيل ميريزم تا نرم كار كنه.
منظورتون را متوجه نشدم. يعني شما 40-50 سالتونه؟
يعني چي؟..فقط بايد سنگين ببري!!
سلام
اطفا فقط راجع به سووال نظرتون رو بگید :
موتورسیکلت های کراس و مسابقه جاده "اسپرت خیابانی" رو می شه تو چه سن و سالی سوار شد "از دید عرف اجتماعی ایران "؟
سووال دیگر هم اینکه می شه با پاسپورت داشتن با این نوع موتورها از مرز عبور کرد ، یعنی مجوز تردد بین المللی به این نوع وسیله نقلیه تعلق می گیره یا اینکه باید حتما با فدراسیون مربوطه هماهنگ کرد ؟
سلام به همه .
می خواستم اگه امکانش هست بصورت تئوری موتورسواریو آموزش بدین.
این که ابتدا برای حرکت چیکار باید کرد؟چه جوری میشه دنده عوض کرد ؟ چه وقت رو دندس چه وقت خلاصه؟واسه رفتن از یک به دو یا معکوس کشیدن اون اهرم زیر پای چپ رو چند بار باید بدیم عقب و جلو ؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)