تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 43 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 427

نام تاپيک: Dark Sector

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

مممنون...یه سوال دیگه!!!!(خودم حوصلم نمیشه امتحان کنم : دی)اون پیرمرده چی؟وقتی چنگک های اون غولش رو میزنم و میخواد بیاد پایین یهو میمیرم :((

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مممنون...یه سوال دیگه!!!!(خودم حوصلم نمیشه امتحان کنم : دی)اون پیرمرده چی؟وقتی چنگک های اون غولش رو میزنم و میخواد بیاد پایین یهو میمیرم :((
    درست توی همون لحظه قبل از اینکه بمیری باید به صورت قدرتی تیغه رو به طرفش پرت کنی(البته فکر کنم در حالتی که تیغه برقداره)...

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بالاخره نوبت اين بازي هم رسيد تا بازيش كنم ! ديگه مطمئن شدم كه نبايد به امتياز ها و نقد هاي اين سايت هاي درپيت توجه كرد . بازيش به نظر من خيلي خوبه هر چند كه همون اولين ثانيه ها بازي خودش يكي از مشكلاتش يا بهتره بگم باگ هاش رو تابلو كرد . يكي از بزرگترين مشكلات اين بازي علاوه بر اونايي كه ميدونيد باگ فرو رفتن بدن كاراكتر تو اشيا و در و ديوار هست ، همون طور كه گفتم همون اول اون مرده پاشو ميذاره تو كشتي پاش ميره تو زمين ! يا وقتي به طرف كمد يا ديوار ميريم سر كاراكتر ميره تو . اين موقع من ضدحال خوردم ولي وقتي گيم پلي خوب و از همه مهمتر لذت بخش بودن بازي رو ديدم اميدوار شدم . ميان پرده ها هم تا اينجا خوبن من تو هر دوتايي كه ديدم شوك بهم وارد شد ! صداگذاري بازي هم توجهمو به خودش جلب كرد . گرافيك هم خوبه ...
    درسته كه ميگن اين بازي همه چيزشو از يه جاي ديگه كپي كرده ولي از اونا خيلي خوب استفاده كرده و هميشه ميگن " يه تقليد خوب بهتر از نوآوري بيجاست " !!
    من كه از بازي خيلي خوشم اومده و به كساني كه دودل هستن كه بازي رو بخرن يا نه پيشنهاد ميكنم كه حتما بخرن !!!!

ويرايش : يادم رفته بود از موزيك جالب بازي تعريف كنم و همچنين از هوش مصنوعي ذره اي ضعيف بازي گلايه !!
    Last edited by hosseincode2008; 14-04-2009 at 20:46.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بالاخره نوبت اين بازي هم رسيد تا بازيش كنم ! ديگه مطمئن شدم كه نبايد به امتياز ها و نقد هاي اين سايت هاي درپيت توجه كرد . بازيش به نظر من خيلي خوبه هر چند كه همون اولين ثانيه ها بازي خودش يكي از مشكلاتش يا بهتره بگم باگ هاش رو تابلو كرد . يكي از بزرگترين مشكلات اين بازي علاوه بر اونايي كه ميدونيد باگ فرو رفتن بدن كاراكتر تو اشيا و در و ديوار هست ، همون طور كه گفتم همون اول اون مرده پاشو ميذاره تو كشتي پاش ميره تو زمين ! يا وقتي به طرف كمد يا ديوار ميريم سر كاراكتر ميره تو . اين موقع من ضدحال خوردم ولي وقتي گيم پلي خوب و از همه مهمتر لذت بخش بودن بازي رو ديدم اميدوار شدم . ميان پرده ها هم تا اينجا خوبن من تو هر دوتايي كه ديدم شوك بهم وارد شد ! صداگذاري بازي هم توجهمو به خودش جلب كرد . گرافيك هم خوبه ...
    درسته كه ميگن اين بازي همه چيزشو از يه جاي ديگه كپي كرده ولي از اونا خيلي خوب استفاده كرده و هميشه ميگن " يه تقليد خوب بهتر از نوآوري بيجاست " !!
    من كه از بازي خيلي خوشم اومده و به كساني كه دودل هستن كه بازي رو بخرن يا نه پيشنهاد ميكنم كه حتما بخرن !!!!

ويرايش : يادم رفته بود از موزيك جالب بازي تعريف كنم و همچنين از هوش مصنوعي ذره اي ضعيف بازي گلايه !!
    هیچ کدوم از این bug هایی که گفتی تو نسخه xbox 360 که یک سال پیش اومد و تمامش کردم نبود
    و گرافیک هم خیلی بالاتر از این نسخه port شده pc بود

راستی از کدوم بازی تقلید کرده ؟
    wanted : weapons of fate رو میدونم که حسابی از این تقلید کرده

5. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

من توی این مرحله موندم چیکار کنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببينم اينجا ميتوني وقتي اون تيغو پرت ميكني صحنه رو آهسته كني و كنترلش كنيو هرجا خواستي ببريش ؟؟؟!!!
    اگه آره كه همين كارو بكن و بزنش به اونجا كه چراغ قرمز روشه :دي

8. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

باید دیسک رو از بالای در پرت کنی و بعد اگر اشتباه نکنم دکمه c رو میزنی تا دیسک حالت اسلوموشن بگیره بعد کنترلش کن تا بخوره به دکمه کنار در

10. این کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

هیچ کدوم از این bug هایی که گفتی تو نسخه xbox 360 که یک سال پیش اومد و تمامش کردم نبود
    و گرافیک هم خیلی بالاتر از این نسخه port شده pc بود

راستی از کدوم بازی تقلید کرده ؟
    wanted : weapons of fate رو میدونم که حسابی از این تقلید کرده
    از بازي Gears of War تقليد كرده البته الان به هر بازي كه سيستم كاور داشته باشه ميگن از Gears of War تقليد كرده ولي Dark Sector خيلي تابلوتر هست . يه كوچيك از تقليد تابلوش موقع دويدن سريع هست كه عينا مثل GeOW هست ، مگه اينو قبول نداري ؟ داستانش رو هم ميگن يه چيز كليشه ايه ولي من زياد قبول ندارم . ( و همچنين از RE )
    ضمنا اين Glaive رو هم از يه بازي نسبتا قديمي الگو گرفتن .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

از بازي Gears of War تقليد كرده البته الان به هر بازي كه سيستم كاور داشته باشه ميگن از Gears of War تقليد كرده ولي Dark Sector خيلي تابلوتر هست . يه كوچيك از تقليد تابلوش موقع دويدن سريع هست كه عينا مثل GeOW هست ، مگه اينو قبول نداري ؟ داستانش رو هم ميگن يه چيز كليشه ايه ولي من زياد قبول ندارم . ( و همچنين از RE )
    ضمنا اين Glaive رو هم از يه بازي نسبتا قديمي الگو گرفتن .
    کاری به تقلید و این مسایل ندارم
    ولی در کل بازی قوی و خوبی هست
    کم کمش از بازی هایی که ادعا داشتن و گند زدن سر تره و value بالاتری داره
    • گرافیک
    • صدا
    • داستان
    • gameplay

13. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب منم همين نظر رو دارم ديگه ، مخصوصا اين موزيك شروع بازي منو محو خودش كرده ...
    اون نظر اوليم رو هم در دفاع از بازي گفتم!
    اينم باز يادم رفت بگم كه بعد از چند تا بازي Open-World و يه Racing اين بازي حسابي بهم چسبيد .

اينم لينك دانلود موزيك زيباي بازي :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •