آقا مهدي! پس شمشير آب فقط مربوط به life upgrade ها ميشه؟ و به صندوقها ربطي نداره؟ من فكر ميكنم دوتا از life upgrade ها رو نگرفتم ميشه يه كمي توضيح بدي و اگر هم مي توني عكسي از اون قسمتها بدي؟ من save ها رو هم بيخيال شدم...
آقا مهدي! پس شمشير آب فقط مربوط به life upgrade ها ميشه؟ و به صندوقها ربطي نداره؟ من فكر ميكنم دوتا از life upgrade ها رو نگرفتم ميشه يه كمي توضيح بدي و اگر هم مي توني عكسي از اون قسمتها بدي؟ من save ها رو هم بيخيال شدم...
سلام.
من از اين بهبعد در اين تايپيك مشغول به كارم.آقا مهدي اگه فرصت بدي پهلوون و به سوالات ما جواب بدي ما هم رخصت مي ديم و سوالتمون رو مي پرسيم.رخصت مي دي پهلوون؟
سلامنوشته شده توسط tombraider_512
بله. شمشير آب فقط مربوط به Life Upgradeها ميشه. اون جعبه هايي كه هستن براي باز كردن عكسهاي توي بازي هستن. در مورد سوال دوم شما: من كه نمي دونم شما كدوم رو گرفتين و كدوم رو نگرفتين. من اگه وقت بشه و بتونم حتما همه Life Upgrade ها رو با عكس ميذارم. البته بايد يه بار هم از اول شروع كنم چون سيوهام پاك شدن.اما توضيحاتش رو ميذارم حتما.
![]()
من كي هستم كه بخوام رخصت بدم؟ من Medal Of Honor بازي نمي كنم اصلا. چون اصلا اكشن اول شخص بازي نمي كنم.![]()
تشكر: مهدي
دوستان لطفا راهنمایی کنید که اینجا باید چیکار کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام Gagsta جاننوشته شده توسط Gagsta
همونجايي كه ايستادين به اون سوسمارا ضربه مي زنين تا اونا آتيش بگيرن. بعد كاري مي كنين كه سوسمارا جلوي در چوبي بتركن. يعني انقدر اونجا معطلشون مي كنين كه بتركن و اون در چوبي هم بتركه.
تشكر: مهدي![]()
آقا مهدي دستت درد نكنه من سيوهاي بازي رو گرفتم و با داهاكا جنگيدم و دموهاش رو هم ديدم...خيلي ممنون ديگه نمي خواد زحمت بكشي بنويسي.
آقا يك لطفي كن محل همين آپ گريد ها رو اگه ميشه با عكس بذار باور كن هنوز كسايي هستند كه مثل من اين بازي رو بار اول كه بازي مي كنند البته من به آخر رسيدم اما داكاها باهاش جنگ نكردم و از سيو هاي اينجا استفاده كردم اما مي خوام دوباره برم پس همون جاي آپ گريد ها رو اگه ميشه . يك دنيااااااااااااااا ممنونمممممممممم.
سلام
آپگريدهاي بازي شاهزاده ايراني 2
1. اولين آپگريد جايي هست كه شما براي بار دوم با شادي(Shadhee همون دختري كه سياه پوشيده) مبارزه مي كنين و كايلينا رو از دستش نجات ميدين. بعد كه كايلينا رفت شما به جاي اين كه از روي سنگها برين و مرحله رو ادامه بدين برين به اون اطاق كه توش يه جعبه هم هست( پله هم داره). اونجا شما يه مجسمه مي بينين. با راست كليك مجسمه رو بگيرين و بكشين به عقب. وقتي كامل كشيدين در پشتش باز ميشه. (اسم سيو: Damsel in Distress اسم محل: Sacrificial Altar)
2. يادتون هست كه بار اول يه جايي كلاغها به هم خوردن و يه نيمچه غول درست شد. وقتي شما يك بار توي ماشين زمان رفتين و زمان شما past شد، باز هم يك بار از اونجا عبور مي كنين. اين بار از دري كه قبلا نمي تونستين برين اونجا بيرون مياين. اما مستقيم رد نميشين. از اين مسير ميرين.
اونجا يه كليد هست كه اونو فشار ميدين و زمان رو كند مي كنين و از پله ها ميرين بالا و از در كوچيكي كه باز شده ميرين تو.
يادتون باشه كه وقت برگشتن از مسيري كه اومدين بر نمي گردين.(اسم سيو:A Helping Hand اسم محل:Fortress Entrance)
3. آپگريد بعدي جايي هست كه شمشير رو از كايلينا مي گيرين و اهرم وسط سالن اصلي رو فعال مي كنين. توي اين قسمت شما بايد اهرم رو به سمت جايي كه ميره به اتاقي كه كايلينا اونجاست بچرخونين. بعد از سمت چپ آويزون بشين. من عكساش رو ميذارم.
(اسم سيو: The Towers اسم محل: Central Hall)
4. آپگريد بعدي رو من توي حالتي ميگم كه شما اول به قسمت Clockworks and Gears برين. وقتي شما به اين قسمت رسيدين:
بعد جلوي ديواري كه با علامت مشخص كردم مي ايستين و منتظر ميشين تا اون غوله يكي از اون جونورا رو بندازه طرف شما. وقتي انداخت( وقتي ميندازه يه صدايي از خودش در مياره) شما برين كنار تا بخوره به ديوار و ديوار بشكنه.
(اسم سيو: Clockworks and Gears اسم محل: Activation Room)
5. آپگريد بعدي جايي هست كه بايد Garden Hall رو فعال كنين.
بعد ميرين به اتاق اصلي و اينجا:
(اسم سيو: The Water Maiden اسم محل: Garden)
6. آپگريد بعدي اينجاست:
اينجا بايد برين:
(اسم سيو: Water and Gardens اسم محل: Garden Waterworks)
7. آپگريد بعدي يه خورده دقت و سرعت ميخواد. براي اين كه اين آپگريد رو بگيرين بايد دو تا در رو اول باز كنين. محل بازي اسمش Prison هست و معنيش هم كه ميشه زندان. يه تالار هست كه وسطش كاملا خاليه. يك ديوار قابل شكستن وجود داره كه وقتي ميرين توش و دكمه رو فشار ميدين چيزي اتفاق نمي افته به نظر. اما بايد بياين بيرون و سريع خودتون رو برسونين به دري كه قسمت سمت چپ و بالا باز شده. من الان بازي رو ندارم واسه همين از عكسي كه از اينترنت پيدا كردم استفاده مي كنم.
شكل تقريبي اتاق رو سعي كردم اينجا بكشم:
اميدوارم به اندازه كافي گويا باشه. از جايي كه قرمزه دكمه رو فشار ميدين بعد خودتون رو مي رسونين به در آبي. مي تونين از كند كردن زمان هم استفاده كنين.
(اسم سيو: A Throne and a Mask اسم محل: Prison)
8. آپگريد بعدي رو احتمالا همه مي گيرن. توي قسمت كتابخونه جايي هست كه رو ديوارهاي شش ضلعي راه ميرين. اونجا به جاي اين كه برين به سمت چپ كه مسير اصلي بازي هست بايد برين به مسير مستقيم:
(اسم سيو: A Throne and a Mask اسم محل: Library)
9. آپگريد بعدي رو زماني مي تونين بگيرين كه اول بازي يادتون باشه. خوب شما وقتي براي بار اول اومدين تو سالن اصلي چيكار كردين؟ اون موقع كه هنوز اهرم وسط هم وجود نداشت. خوب شما همين الان هم بايد همون كار رو بكنين. براي اين كه وضعيت به حالت اول برگرده اهرم رو به محل اولش بچرخونين. بعد همون مسيري رو كه طي كردين اول بازي باز هم برين تا برسين به اين نقطه:
احتمالا شما اول بازي هم به اين در قسمت شك كردين. خوب اين در رو قفس رو بشكنين و اون جعبه رو بيارين بيرون و نزديك ديوار قرار بدين. بعد با حركت تركيبي برين بالا. چون من بازي رو ندارم نمي تونم مسير رسيدن به آپگريد رو نشون بدم اما به راحتي پيدا مي كنين.
(اسم سيو: A Throne and a Mask اسم مكان: Southern Passage)
خوب همه اين كارها رو مي دونين واسه چي انجام داديم؟ براي اين كه شمشير آب رو بگيريم. براي گرفتن شمشير آب خيلي راحت برين به اتاقي كه توش ساعت شني بزرگ بود( و اونجا با كايلينا مبارزه كردين). همونجا گذاشتن شمشير رو كه مي تونين بردارين. اين شمشير خيلي قويتر از شمشيرهاي ديگه هست و خيلي به شما توي ادامه بازي كمك مي كنه.
خوب اميدوارم كه از اين بازي عالي لذت ببرين![]()
نوشته شده توسط marge_moosh
آقا يه دنيا تشكر تا حالا كه كارت عالي بوود منتظر بقيشم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)