تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 48 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 478

نام تاپيک: تست هوش و معما

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

6 معما جالب بیل گیتس برای استخدام در مایکروسافت

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفا به شکل زیر نگاه کنید) ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ). شما معلوم کنید که هرکلید مربوط به کدام چراغ است. برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدهارا روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید وهیچگونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی بهمراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یکبار وارد اتاق چراغها شوید و وقتیکه وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمیتوانید مجددا وارد آن اتاق بشوید.

معما جالب بیل گیتس برای استخدام در مایکروسافت
    این معما را بیل گیتس در سال 2002 طراحی کرد تا از بین 100 مهندس یکی را
    برای شرکتش انتخاب کند.
    حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این یک معمای بسیار قدیمی ریاضی هست که در تاب "سرگرمی های ریاضی" اومده . تنها تفاوتش اینکه موضوعش با کارت و رنگ بیان شده و اینجا با لامپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

در این تاپیک این سوال مطرح شده بود
    سوالای هوش رو هم اینجا مطرح کنین
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

و اینک جواب درس :

4 تا درسته

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

و حالا سوال بعدی برای دوس داران سوالای های هوشی

اینم سوال :

چند نقطه روي صفحه داده شده‏اند. با اين نقطه‏ها بردارهايي كشيده‏ايم. ثابت كنيد كه اگر براي هر نقطه، تعداد بردارهايي كه از يك نقطه آغاز شده‏اند برابر تعداد بردارهايي باشد كه به اين نقطه ختم شده‏اند آنگاه مجموع همه‏ي اين بردارها برابر صفر است.

به امید اینکه شما جواب درس بدین

پروفشنال amirmb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفا به شکل زیر نگاه کنید) ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ). شما معلوم کنید که هرکلید مربوط به کدام چراغ است. برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدهارا روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید وهیچگونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی بهمراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یکبار وارد اتاق چراغها شوید و وقتیکه وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمیتوانید مجددا وارد آن اتاق بشوید.

معما جالب بیل گیتس برای استخدام در مایکروسافت
    این معما را بیل گیتس در سال 2002 طراحی کرد تا از بین 100 مهندس یکی را
    برای شرکتش انتخاب کند.
    حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟
    آسون بود
    اول یکی رو رو شن می کنی به مدت10دقیقه بعد خاموش می کنی یکی دیگه روشن میکنی میری تو اتاق لامپی که روشنه تکلیفش رو شنه میمونه اون دو تا میریم چراغ های خاموش رو لمس می کنیم اونکی گرم تره متعلق به کلید اولی که روشنش کردیم و سرد تره همون کلیدی که بهش دست نزدیم

محتوای مخفی: یه چیز جالب 
    یادش بخیر وقتی cdتازه رایت کرده رو با خام قاطی می کردم از این روش برای پیدا کردن cd استفاده می کردم
    Last edited by amirmb1; 05-08-2009 at 19:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

یادش بخیر وقتی cdتازه رایت کرده رو با خام قاطی می کردم از این روش برای پیدا کردن cd استفاده می کردم
    [/quote]
    چه ربطی داره!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

و حالا سوال بعدی برای دوس داران سوالای های هوشی

اینم سوال :

چند نقطه روي صفحه داده شده‏اند. با اين نقطه‏ها بردارهايي كشيده‏ايم. ثابت كنيد كه اگر براي هر نقطه، تعداد بردارهايي كه از يك نقطه آغاز شده‏اند برابر تعداد بردارهايي باشد كه به اين نقطه ختم شده‏اند آنگاه مجموع همه‏ي اين بردارها برابر صفر است.

به امید اینکه شما جواب درس بدین
    یه چی گفتی ما جواب ندیم
    من هنوز اولم دارم میرم دوم
    هنوز اینا رو نخوندم ولی مشخص ما باید گراف تصورش کنیم (فک کنم یه گراف خاصه چون من از معمولیش نتونستم حل کنم)

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

چه ربطی داره! [/QUOTE]

خب وقتی دو تا cdداری نمی دونی کدومش خامه کدوم رایتی مثل هم هستن چی کار می کنی (وقت نداری تو کامپیوتر امتحان کنی)
    چی کار مکنی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

جواب سوال :

چون کسی بجر امیر
    جواب رو میدم

اين مجموعه نقاط و بردارها رو به عنوان يك گراف جهت‏دار در نظر بگيرين.
    خيلي راحت ميشه ثابت كرد كه گرافي با اين خاصيت دور داره.
    بقيه حل با با استفاده از استقرا روي تعداد يال‏ها انجام ميشه.
    حكم براي گرافي با سه يال بطور بديهي برقراره.
    فرض كنيم حكم براي هر گراف تا m-1 يال برقرار باشه و فرض كنيم G گرافي با m يال باشه كه در فرض مساله صدق مي‏كنه.
    گفتيم كه G حتما دور داره. با حذف اين دور گرافي مثل H بدست مي‏ياد كه در فرض مساله صدق مي‏كنه و تعداد يال‏هاش كمتر از m هست. بنابراين مجموع بردارها در اون برابر صفره. از طرفي مجموع بردارهاي يك دور هم برابر صفره. با اضافه كردن دوري كه از G حذف كرديم، به H، دوباره به گراف G مي‏رسيم ولي از نظر برداري تغييري حاصل نشده. بنابراين مجموع بردارها در G هم برابر صفر هست.

11. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •