تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 98 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 978

نام تاپيک: Sms های جالب و سرکاری

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

دوست داشتم جیگرتو بخورم
    ولی حیف باید تا عید قربان سال دیگه صبر کنم.

.......................................

پنج روش آدم شدن

.
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    کنجکاو نشو تو آدم بشو نیستی.

....................................

یه سوال
    میگن گاو حسن نه شیر داره نه پستون
    پس چطوری شیرشو بردن هندوستون؟

....................................

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

زندگی دو چیز به من آموخت :
    .................................................. ..................................
    .................................................. .................................
    .................................. که هیچ کدوم به تو ربطی نداره !

...............................................

مژده به آقايان : پژو 405 بدون اير بگ - بدون کمربندايمني آماده آتش سوزي بدون دليل بهترين عيدي براي همسر دلبندتان

..............................................

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

اطلاعیه :
    رئیس جمهور اعلام کرد از این به بعد برقا نمیره !!
    .
    .
    .
    .
    فقط بعضی وقتا میاد !!!

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سوسکه داشت از کیبرد بالا می رفت، مادرش گفت قربون استعداد ویرچوالت برم

پيف... اه اه اه... چه بوي گندي... خفه شديم... چه خبرته؟ مگه چي خوردي؟ حمييييييييييييد! . . . تبرکه خانوم...کنسرو لوبیای تبرکه (تبلیغ کنسرو لوبیای تبرک)

یارو میاد تهران ویه تاکسی میخره که مسافر کشی کنه؛خانمی ازش میپرسه:آقا ببخشید کریم خان میرید؟ترکه میگه:آره خب اگه نمیرید که میترکید

عشق====>سرکاريه ... محبت====>تظاهره ... مهربوني====>مسخرست ... وفا====>مرده ... عهدوپيمون====>دلخوشيه ... عاطفه====>تموم شده ... مهر====> مدرسه باز ميشه

فقط تنبل‌ها معتقدند کاری را که مي‌توان پس‌فردا انجام داد، نباید به فردا موکول کرد

به پیره زنه میگن :ننه ؛ شوهرت بدیم یا بفرستیمت مکه؟؟میگه: ننه ؛ مکه که فرار نمیکنه!!!

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

*** شب ها به خاطر تو از خواب بيدار مي شم. به در و ديوار مي خورم و خودم را به سختي به تو مي رسونم. اي دستشويي!

*** انگشتتو مُشت كن........ مُشت!....... حالا محكم بزن تو چشمم تا كور بشم، دوريت رو نبينم!

*** دستت رو بكن تو دماغت! شوخي نمي كنم همين الآن. همين الآن بكن. يك دماغ دربيار. حالا گولّه اش كن(نخوريش ها). دلم برات اينقدر تنگ شده!

*** خيلي بي معرفتي، خيلي نامردي، خيلي بي مرامي، خيلي بي جنبه هستي. آخه بي وفا! از روي چ توز بايد بفهمم كه موتور خريدي؟

*** كاش مي تونستم همچون پرنده اي پر و بال شكسته در كُنج دلت، آشيونه بسازم تا آنفولانزاي مرغي بگيري. بميري. نكبت!

*** يه روز فرشته ها رفتند پيش خدا و پرسيدند: خداجون! از ما خوبتر هم آفريدي؟ خدا گفت: آره، اوني كه الآن داره اين sms ها رو مي خونه.

***دوست داري بگم مي خوام هر روز صبح با صداي تو بيدار بشم....بعد بفهمي با ساعتم بودم!!!!!!دوست داري بگم چرا رفتي؟؟؟؟ بعد بفهمي با برق بودم!!!!دوست داري بگم هرجا باشي پيدات مي كنم..... بعد بفهمي با دسته كليدم بودم!!!!! دوست داري بگم دوستت دارم بعد فكر كني با........نه! اين دفعه با خودت بودم.

***امروز،فصل چيدن پشم هاي گوسفندان است! امشب زود بخواب تا فردا اول صف باشي!!

***خيلي دوستت دارم!ماهي! خيلي خوشگلي! مثل تو پيدا نميشه. صورتت به ماه شب 14 مي مونه . الهي كه من بخورمت . خوب بسه ديگه از جلو آينه بيام كنار!!

***چاه مكن بهر كسي، خسته ميشي. ديگ به ديگ چيزي نمي گه. شلوار مرد كه دو تا شد ، حال مي كنه. گر صبر كني، زير پات علف سبز مي شه. جوجه رو هروقت بشمري جيك جيك مي كنه. كوه به كوه مي رسه ، ميّت رو زمين نمي مونه. آشپز كه دوتا شد، هيچ كدوم غذا درست نمي كنن....پاتو از گليمت درازتر نكن ، پات دراز مي شه، شلوار به پات كوتاه مي شه!

*** خر خر خر خر خر خر خر خر خر خر خر خرابتم رفيق(ببخشيد لكنت دارم).

*** از لرزش صدات.........از برق نگاهت.........از تپش قلبت.........از عرقي كه رو پيشونيت نشسته، فهميدم كه تيروئيدت پر كاره!

***من بيمارستانم نگران نشو . من تصادف کردم . تا فردا مرخص ميشم . دکتر ميگه شونه ات شکسته . ديگه خوب نمي شه بايد برم يه بُرس ديگه بخرم!

***يه روز يه مرده مي ره معدن، بقيه اش باشه بعداً!

***عزّت الله انتظامي، بزرگ مرد سينماي ايران، شب گذشته بر اثر صانحه تصادف رانندگي در نزديکي منزل ايشان، از خواب پريد!

***تو زيبا، تو ماه، تو دوست داشتني، تو مهربون، تو بهترين، تو فرشته، اما من چي؟ يه آدم خالي بند!

***بذار ببينم پشتت دُم داري! نداري؟ پس خودتي، چون خر ما از كُرگي دم نداشت!

***بارون که مياد همه چيز زيباتر مي شه، برو زير بارون شايد يه فرجي شد!

***اگر رنگ شورت شما قرمز است، احساساتي هستيد. آبي،آرامش داريد. سبز،افسرده هستيد. و اگر زرد است، خيلي کثيف و بي تربيتي پاشو برو توالت!

***خيلي پستي................. و بلندي داره زندگي!

***به يه ايراني ميگن يه جمله بگو توش سه تا دروغ باشه. مي گه: «دانشگاه آزاد اسلامي!»

***يه روز يه رشتيه با يه ترکه با يه تهرانيه با يه لُره با يه قزوينيه با يه آبادانيه با يه اصفهانيه با من، تصميم گرفتيم بذاريمت سر کار!

***لقمان حكيم هر وقت دلش مي گرفت با خرش درد دل مي كرد. منم دلم خيلي گرفته، كجايي مي خوام باهات درددل كنم!

***طورا از سميم غلب و با طمام وجود دوثت دارم. مگر بي سواطا دل ندارن؟

***تا حالا فكر مي كردم مثل تو ديگه وجود نداره، ولي از امروز ديگه اينطور فكر نمي كنم، چون ديشب گاو همسايه مون زاييد!!

***گفتم اي يار، گفت: زهر مار! گفتم اي نور، گفت: بيشعور! گفتم از عشق تو بيمارم، گفت به درک مگه من پرستارم!

***آفريقايي ها يه ضرب المثل دارن که ميگه: «هشابن تنت هب رس ماخيم»، يعني خيلي دوستت دارم، اينقدر که جونم را برات ميدم، جالب اينه که اگه برعکس بخوني هم همين ميشه، ميگي نه؟! بر عکس بخونش!
    An ajno ajni aib ajni aib ajni aib alah an***

ajno ajni aib ajni aib ajni aib alaH

(اينقدر زور نزن، از آخر به اول بخون!)

*** وقتي داري فكر مي كني كه من دارم فكر مي كنم كه تو داري فكر مي كني كه من به چي فكر مي كنم. دلم مي خواد كه فكر كني كه من به تو فكر مي كنم!

*** اتل متل توتوله! قصه عشق چه جوره؟ چشم چشم دو ابرو، شدي عاشق يارو! تاپ تاپ خمير، واسه عشق نمير! يه توپ دارم قلقليه، عشم هم يه جور بي دليه!

*** eshaban tenat eb ras mahkim (از آخر به اول بخون)

***از شركت گاز مزاحم مي شم! ميشه لـپتـونو گاز بگيرم؟!

*** يه روز يه كرم مي ره تو لوله اتل متل توتوله!!

***همين الآن CNN اعلام كرد: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان ساعت 3:46 دقيقه نيمه شب به طور كامل هوا مي ره، نمي دوني تا كجا مي ره، من اين توپو نداشتم...

é VAK VAK VAOK VOUK VOK VAOK VAOK VOAK *** ديدي تونستي به زبون اردك ها حرف بزني؟ از فردا تمرين زبون كلاغ ها را شروع مي كنيم!

*** فقط حروف بزرگ را بخون!

B ak E hey BA be KH mi SHID ram KOO barat CHIKA bad RO juri BEKHOON sare ESHTEBAH kar SHOD rafti

*** ميازار موري كه دانه كش است، كه جان دارد و جانم به قربانت ولي حالا چرا عاقل كند كاري كه باز آيد به كنعان غم مخور. كلبه احزان شود روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خواستن توانستن است!!

*** امروز چهارشنبه است، حالا براي غافلگير كردن اموات، صلوات!

*** اگه ميخواي دستاي گرمتو ، چشماي زيباتو ، قلب عاشقتو از من بگيري بگير ! ولي انرژي هسته اي رو ازم نگير

*** آلبالو! شفتالو! هلو! زردآلو! آناناس! همشو خودم ميخورم! چيه فكر كردي ميخوام پاچه خاري كنم؟!

*** ديشب خواب عجيبي ديدم! ديدم داشتم با BMW رانندگي مي كردم. نمي دونم چرا اعصابم خورد بود. يه دفعه ديدم تو وسط اتوباني! نتونستم ماشين را نگه دارم و با ماشين زدم بهت! اومدم پايين ديدم غرق خوني. گفتم تو رو خدا نمير! ولي داشتي آهسته چيزي مي گفتي. گوشم رو آوردم نزديك ديدم داشتي مي گفتي: انرژي هسته اي حق مسلم ماست!

*** اگه ميشد اسمتو به سه هجا تقسيم كنم، يكيشو مينوشتم سر در دلم، يكيشو وسط دلم، اون يكي شم ته دلم! تا تو تمام دلم باشي. اما حيف كه اسمت يك هجا داره !!!!

*** تيش........ تيش....... دي دي دي دين دين دين.......... ديييييييي دي دين دي دين........ دي دي دي دين دين دين..... دي دي (چيه نتونستي بخوني؟! بابا آهنگ فوتباليست ها بود ديگه !!)

*** يه روز يه چنگل بود كه درخت نداشت. يه شكارچي بود كه تفنگ نداشت. يه تفنگ بود كه فشنگ نداشت. بعد اون شكارچي كه تفنگ نداشت، با تنفگي كه فشنگ نداشت يه گوزن شكار كرد كه شاخ نداشت. گوزن را انداخت تو يه كيسه كه ته نداشت. اين داستان نويسنده نداشت. نويسنده هم اسم نداشت. هر چند اين داستان سرو ته نداشت ولي ارزش سر كار گذاشتن تو يكيو داشت!!!

*** اولين چيزي كه بهش دل بستم، تو بودي. بي‌تو آروم و قرار نداشتم... گريه ميكردم... تو رو ميخواستم... ميدونستم تو نباشي نميخوابم. ««دوست دارم پستونك»»

*** سلام! خوبي! يه لطفي مي كني يه عكس تمام قد از خودت برام بفرست. آخه ميخوام پاسور بازي كنم ولي جوكر گم شده!!

*** يه آقايي سكه را ميندازه بالا شير مياد فرار مي كنه!!! يه آقايي ميره تو دل طبيعت هضم ميشه!!! يه روز بابايي ميخواست زيردريايي را غرق كنه در ميزنه بعد زود در ميره!!! يه آقايي ميره وام بگيره چون ضامن نداشت منفجر ميشه!!! يه دكتري از مريضش مي پرسه: اين همه قاشق تو شكم تو چي كار مي كنه؟ مريض مي گه: خودتون گفتين روزي يه قاشق بخور!!!

*** when you open the door of your heart, you hear something like this : the bache daro beband too in sarma!!!!

داره خودمونی میشه Hossein_murderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه شب یه ترکه به زنش میگه خانم من امشب هوس نون بربری کردم ، زنش میگه خوب برو بگیر منم بخورم
    ترکه میره نونوایی میگه شاطر دوتا نون بربری بده شاطر میگه چرا دوتا میگه آخه خانومم هم هوس نون بربری کرده وقتی برمیگرده خونه و نون رو میزاره تو سفره زنش میگه این نون رو از کجا خریدی ، ترکه هم میگه از سر کوچه
    زنش میگه خوبه دستت درد نکنه ولی من نمیتونم یه نون کامل رو بخورم ترکه میگه عیبی نداره هر چقدرشو نخوردی بقیشو من می خورم
    خوردن که تموم شد رفتن بخوابن هنوز سرشون به بالش نخورده بود که خوابشون برد الان هم خوابن بذاز بیدار شن ببینیم دیگه چیکار میکنن حتما در جریان میذارمتون .......

آخر فروم باز secretman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

هميشه يادت باشه فقط يكي هست كه به خاطر تو نفس ميكشه...

اونم دماغته!

زبوني كه به كسي نگه دوست دارم به درد ليسيدن بستني قيفي ميخوره.
    پس د و س ت ولش كن، بستنيش خوشمزه تره

بالاخره پنج راه براي آدم شدن كشف شد
    ......
    ......
    ......
    ......
    ......
    ......
    ......
    زياد كنجكاو نشو تو يكي آدم بشو نيستي

لقمان حكيم هر وقت دلش مي گرفت با خرش درد دل مي كرد. من هم الان دلم گرفته. كجايي؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

اگه عاشقي به توصيه هاي زير گوش بده:
    .
    .
    .
    .
    اي ناقلا حالا طرف كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوني گوني دوستت دارم ولي قربونت گوني هاشو پس بده مال مردمه

دعاي شبهاي يك كودك: خدايا ميدوني با اين كه آب كم خوردم باز جيش كردم پس كمكم كن صبح كتك نخورم آمين.. خوب حالا كه دعاتو كردي برو لالا كن

ميدوني فرق تو با فندق چيه؟ فندق يه مغز كوچولو داره ولي تو اونم نداري!

آرامش در زندگي بهترين چيزه.. بيا به زندگي فكر كنيم، به عشق، به زيبايي، به بهشت، به جهنم، به درك، به تو چه، به من چه، من اعصاب ندارما!

قهوه سه خاصيت داره:

خوش رنگه مثل چشمات.
    رقيقه مثل قلبت.
    تلخه مثل ريختت!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

اگه يه روز چشمات پر از اشك شد و نياز به شونه ي كسي داشتي ، اصلا رو من حساب نكن! چون شونه مثل مسواك يه وسيله شخصيه

ميگن وقتي يه خوشگل به آسمون نگاه ميكنه ستاره ها چشمك ميزنن و حال ميكنن
    يه وقت به آسمون نگاه نكني گند بزني به حالشون

مي دوني چقدر دوستت دارم؟ به اندازه تارهاي موي سرت ضرب در تعداد نفس هات ضرب در تموم ستاره هاي آسمون ضرب در صفر

اگه مي خواي دوستت داشته باشم خط زير رو بخون
    ديدي كمبود محبت داري

شاعر مي گه:

.

.

.

خيلي برات مهمه؟ اگه سر درست هم همين قدر سمج بودي، الان دكتر مهندس شده بودي

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

همين الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترين فرشته شون گم شده... ... يه وقت منو لو ندي

اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد

o

\|/

/

عمراً اگه لنگم و پيدا كني!

اون چيه كه از گل بهتره؟ از حوري قشنگ تره؟ از دنيا با ارزش تره؟ از فرشته پاك تره؟ . . .
    واقعا كه!!! تو هنوز منو نشناختي؟؟؟؟

اگه يه روز بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و به خونتون نرسي ...
    اونوقت ميفهمي كلاغ قصه ها چي ميكشه!

مهم نيست كه دلت دريا باشه يا بركه، مهم اينكه كه نذاري كسي توش جيش كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •