تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

/ 2 خبر از استقلال اهواز/
    غيبت 40 جلسه اي ناصر شكرون در تمرينات

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال اهواز مدعي هستند كه مهاجم عراقي تيمشان 40 جلسه در تمرينات اين تيم غيبت داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر شكرون از مدت ها قبل با مسئولان استقلال اهواز به دليل مسائل مالي به مشكل خورد.
    اين مشكلات با شكايت اين بازيكن عراقي از مسئولان اين باشگاه به اوج رسيد.
    شكايت شكرون در حالي صورت گرفت كه شهرام شفيع زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس اعلام كرد هرگاه از كميته انضباطي خواسته اند تا به شكايت آنها از اين بازيكن رسيدگي كنند، توجهي به اين خواسته نشده؛ اما به محض اينكه اين بازيكن به كميته انضباطي مراجعه كرد، مجتبي شريفي از برگزاري جلسه در آينده اي نزديك خبر داد.
    وي تاكيد كرد: ناصر شكرون نزديك به 40 جلسه در تمرينات شركت نكرده و چند روزي است كه از او خبري نداريم و نمي دانيم كجا است. 120 هزار دلار به او داده ايم؛ اما هيچ كاري براي تيم انجام نداده است.

* جاسم صادقي كه به دليل ارسال پيامكي تحريك آميز عليه تيم و باشگاه از سوي مسئولان اين تيم اخراج شده است، بعد از مسابقات اين فصل تكليفش با اين تيم روشن مي شود.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

سقف قرارداد بازيکنان فوتبال تعيين می‌شود

سقف قرارداد فصل آينده بازيکنان ليگ برتر فوتبال در نشست مسئولان فدراسيون با مديران باشگاه‌ها تعيين خواهد شد.

به گزارش مهر ، مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال ضمن اعلام این خبر افزود: این نشست با هدف تعیین سقف قرارداد بازیکنان لیگ برتر فوتبال در فصل آینده با هدف کاهش هزینه باشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

تاج اضافه کرد: در این جلسه هم اندیشی که با حضور رئیس فدراسیون فوتبال و مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتر برگزار خواهد شد، پیرامون تعیین سقف قرارداد بازیکنان و رساندن آن به سقف متعارف بحث و تبادل نظر خواهد شد و راهکارهای تعیین حداقل و حداکثر سقف پرداختی به بازیکنان مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

نشست هم اندیشی مسئولان فدراسیون فوتبال با مدیران عامل باشگاه‌ها بعد از ظهر روز دوشنبه در محل فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

کربکندی:فساد بیداد می کند

رسول کربکندی ، در مورد شایعه تبانی بین بعضی از تیم ها در روزهای پایانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، گفت: متاسفانه فساد در فوتبال رخنه کرده است و در همه جا می تواند وجود داشته باشد

رسول کربکندی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد شایعه تبانی بین بعضی از تیم ها در روزهای پایانی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، گفت: متاسفانه فساد در فوتبال رخنه کرده است و در همه جا می تواند وجود داشته باشد. جای تاسف دارد که در این مدت این بحث ها در فوتبال علنی شده اما برخورد ریشه ای با آن نمی شود. وی با بیان اینکه هیچ چیز جای انسانیت و شرف را نمی گیرد و اگر همه جامعه خلافکارند مجوزی برای خلاف فرد نیست، اضافه کرد: متاسفانه این مسائل برای آینده فوتبال ما خطرناک است. وقتی یک تیم می بازد اگر مربی فکر کند "شاید بازیکن از عمد خطا کرده"، "شاید بازیکن عمدا اخراج شده" و یا "شاید داور عمدا به ضرر یک تیم قضاوت کرده است"، قطعا این "شایدها" سلامت فوتبال را از بین می برد و شرایطی را بوجود می آورد که هرکسی هر کاری می خواهد انجام دهد. سرمربی تیم برق شیراز افزود: در لیگ چهارم این اتفاق برای من که سرمربی ذوب آهن بودم، رخ داد. تیم ما در ۵ هفته پایانی رقابت سختی برای قهرمان با فولاد داشت که یک نفر با من تماس گرفت و گفت:" اگر کاری کنم در ۵ بازی آینده ۴ برد بدست آوردید به من چقدر می دهید؟" گفتم: "چگونه می توانید تیم را در این دیدارها پیروز کنید؟" و او ادامه داد:"ما بازیکنانی در تیم های دیگر داریم که برابر شما پنالتی می دهند، اخراج می شوند و یا...". من در همان زمان با صراحت به وی گفتم یک ریال هم بابت این کارها نمی دهم. اگر توانستم، با مربیگری خود و تلاش بازیکنان به این موفقیت می رسم زیرا اصلا نمی خواهم با چنین شرایطی قهرمان لیگ شوم. وی در ادامه با بیان اینکه امروز خبرنگاران با من تماس گرفته اند و می گویند: "جائی خوانده ایم که شما می خواهید ببازید تا ذوب آهن قهرمان شود"، تاکید کرد: وقتی این مسائل را می شنوم تنها می خندم ولی شنیدن چنین بحث هایی در فوتبال ما گریه دار است، اگر از گرسنگی بمیرم، حاضر نیستم با چنین روش هایی یک ریال هم پول در بیاورم. حتی اگر در فوتبال هم بی تیم هم بمانم وارد چنین مباحثی نمی شوم. سرمربی پیشین تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان افزود: در سایه چنین ابهاماتی وقتی یک مربی اشتباه بازیکن و داور را می بیند، چگونه می تواند فکر کند چنین مسائلی اتفاقی بوده است؟ این مسائل سلامت فوتبال و حرفه ای گری های آن را زیر سوال می برد و کار را به جایی می رساند که آنهایی که در این شرایط با شرافت زندگی می کنند، خود را سرزنش کنند. متاسفانه هیچ کس هم برای رسیدگی به این مسائل و پاکسازی چنین فضایی قدم بر نمی دارد. وی همچنین خاطر نشان کرد: متاسفانه این مسائل در لیگ یک بیداد می کند. فصل پیش که در شهرداری بندرعباس بودم در یکی از حساس ترین بازی های لیگ یکی از بازیکنان ما اصلا به بندرعباس نیامد و امروز همان بازیکن دارد در آن تیمی که برابرش بازی نکرد، به میدان می رود. متاسفانه هر جایی که چنین مسائلی را مطرح می کنیم می گویند مدرک بیاور ولی بعضی از مسائل نیاز به مدرک ندارد. کربکندی اضافه کرد: در ایتالیا با قدرت و شدت با بحث تبانی برخورد شد و تیم های بزرگ و کوچک بدون توجه به نام و سابقه، به دلیل تبانی به دسته های پائین تر نزول پیدا کرده اند اما در ایران هر روز شاهد این بحث ها و گفتگوها هستیم اما برای مبارزه با آنها هیچ اقدام خاصی انجام نمی شود تا با کنار رفتن این مسائل، فوتبال به جایگاه سالم و سلامت خود باز گردد. وی ادامه داد: متاسفانه همه مسئولان ما تمام فکر و ذکر و توجه خود را معطوف صعود تیم ملی به جام جهانی کرده اند و به غیر از آن به موضوع دیگری فکر نمی کنند اما به عقیده من پاکسازی محیط فوتبال بسیار مهمتر از صعود تیم ملی به جام جهانی است. دروازه بان سال های دور تیم ملی کشورمان در ادامه یادآور شد: ما سه دوره به جام جهانی صعود کرده ایم اما در نهایت کجا را گرفته ایم؟ آیا به غیر از این بوده که بعضی از مدیران سینه ستبر کرده و جایگاه خود را محکم تر کردند؟! وی افزود: شرایط باشگاه های ایران در لیگ قهرمانان آسیا بیانگر جایگاه واقعی فوتبال ایران در قاره کهن است و اینکه در میان تیم های مطرح این قاره در کجا قرار گرفته ایم. وی در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار حساس تیمش برابر ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: در این هفته تمرینات تیم را متناسب با شناختی که از تیم ذوب آهن دارم، برگزار کردم و اگر بازیکنان بتوانند برنامه های تاکتیکی من را در زمین به خوبی پیاده کنند، می توانند روز سختی را برای ذوب آهن بوجود آورند. البته ذوب آهن هم برای قهرمانی به این پیروزی نیاز دارد و قطعا هر دو تیم در این دیدار کار بسیار سختی را پیش رو دارند. سرمربی تیم فوتبال برق شیراز خاطر نشان کرد: ما درصورت پیروزی در ۳ بازی آینده هم کار سختی برای بقا در لیگ برتر داریم زیرا باید منتظر باشیم رقیبان مان در این ۳ دیدار نتیجه نگیرند تا بتوانیم در لیگ بمانیم. البته ما برای اینکه همین یک درصد شانس را هم از دست ندهیم در حد توان خود و برای پیروزی در این دیدار به میدان می رویم. کربکندی در پایان در مورد اینکه برابر تیم ذوب آهن که سال ها در آن بازی یا مربیگری کرده است قرار می گیرد، تاکید کرد: ذوب آهن همه چیز من در ورزش بوده است و در دوران فوتبالی ام از این تیم به تیم ملی رسیده ام و در دوران مربیگری خود روزهای خوشی را با این تیم پشت سرگذاشتم. البته تقدیر من را روبروی ذوب آهن قرار داده است اما امروز تمام تلاشم را برای پیروزی برق در این دیدار به کار می گیرم زیرا وظیفه امروزم موفقیت تیم برق است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

علیرضا منصوریان لحظاتی پیش به مجلس رفت!

کاپیتان و مربی سابق تیم فوتبال استقلال تهران به دعوت نمایندگان مجلس شورای اسلامی لحظاتی پیش در جلسه کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرد...

به گزارش خبرگزاری ایپنا ، علیرضا منصوریان دقایقی پیش در جلسه مشترک با نمایندگان مجلس به بیان حواشی سالهای اخیر استقلال و اتفاقات روی داده در فوتبال کشورمان پرداخت.

گفتنی است ، طی چند روز گذشته حاشیه های زیادی اطراف باشگاه استقلال تهران رخ داده است که مهمترین آن افشاگری برخی بازیکنان سابق استقلال مبنی بر تبانی مربی فعلی استقلال با برخی تیم ها بوده است.

همچنین در زمان مسئولیت منصوریان در استقلال ، یک بار دیدار تیم های فوتبال بانوان و آقایان استقلال باعث بروز حاشیه های زیادی شده بود که این موضوع نیز امروز مورد بحث قرار می گیرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از اخراج برابر استقلال اهواز
    خطيبي: به توپ فوتبال فحش دادم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: به دليل فحاشي به توپ فوتبال از سوي داور كارت قرمز گرفتم و اخراج شدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، رسول خطيبي پس از اخراج برابر استقلال اهواز در حالي كه بسيار ناراحت بود؛ اظهار داشت: من به عمادرضا ناسزا نگفتم فقط كمي از شرايط ناراحت بودم و به توپ فوتبال فحش دادم.
    وي ادامه داد: اخراجم باعث شد اين شبهه به وجود بيايد كه با بازيكن خودي درگير شده‌ام در حالي كه من از شرايط بازي ناراحت بودم و اين حركت را انجام دادم و با عماد رضا درگير نشدم.
    ديدار تيم هاي سپاهان و استقلال اهواز از هفته سي و دوم مسابقات ليگ برتر در ورزشگاه فولادشهر با نتيجه 2 بر يك به سود نماينده اصفهان به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حاشيه ديدار سايپا و ابومسلم/درگيري فيزيكي بازيكنان ابومسلم با يكديگر
    خبرگزاري فارس: بازيكنان ايراني و خارجي تيم فوتبال ابومسلم در پايان مسابقه با يكديگر درگيري فيزيكي پيدا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در پايان مسابقه سايپا و ابومسلم عبدالجبار مومويي و جان نيگودي با احسان خرسندي و سعيد بيات همبازيان ايراني خود در تيم ابومسلم درگيري فيزيكي پيدا كردند بطوري كه كاظم برجلو مدافع سايپا سعي مي‌كرد آنها را از يكديگر جدا كند. ظاهرا علت اين درگيري اين بود كه بازيكنان ايراني مي‌گفتند اين دو بازيكن خارجي در جريان بازي به آنها بي‌حرمتي كردند.
    اين بازي با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از تساوي برابر سايپا
    حنطه: از سپاهان هم امتياز مي‌گيريم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: در هفته آينده برابر سپاهان نيز امتياز كسب مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي حنطه پس از تساوي بدون گل برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت:‌ زماني كه به ابومسلم آمدم اين تيم فقط 16 امتياز گرفته بود و همه ما را يك تيم سقوط كرده مي‌دانستند. مشكلات مالي زيادي نيز داشتيم اما من 17 امتياز براي اين تيم گرفتم.
    وي ادامه داد: در ديدار با سپاهان نيز بايد امتياز بگيريم. و با انگيزه كامل به ميدان برويم. هدف ما امتياز گرفتن در آن بازي است.
    حنطه در مورد درگيري بازيكنانش با يكديگر گفت: از فصل آينده فقط بازيكنان خارجي را جذب خواهيم كرد كه زبان فارسي را بلد باشند. ندانستن اين زبان براي آنها مشكلات ايجاد مي‌كند. امروز نيز شايد اين مسئله باعث درگيري بازيكنان خارجي و ايراني ما شد. 15 درصد از قرارداد اين بازيكنان خاطي كم خواهد شد.
    وي در مورد پرخاشگري خود در كنار زمين خاطرنشان كرد: وضعيتمان حاد است و اگر حرص و جوش مي‌خورم فقط براي آن است كه تيم موفق شود وگرنه اهانتي به هيچ بازيكني نمي‌كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حاشيه ديدار پيام و راه آهن/
    پاداش 20 ميليوني مديرعامل پيام به بازيكنان
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيام مشهد پس از پيروزي اين تيم مقابل راه آهن به بازيكنان و كادر فني قول پاداش 20 ميليون توماني داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم پيام مشهد كه در هفته سي و دوم ليگ برتر با شكست راه آهن به رده پانزدهم جدول ليگ برتر صعود كردند، با وعده پاداش 20 ميليون توماني مدير عامل باشگاه تشويق شدند.

* روح ا.. سلطاني و روح ا.. بهرامي 2 بازيكن تيم پيام مشهد كه به علت درگيري در تمرينات روز گذشته تنبيه شده بودند از روي نيمكت بازي را دنبال كردند و اجازه حضور در ميدان را پيدا نكردند.

* ديدار تيم‌هاي پيام مشهد و راه آهن در چارچوب هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال با نتيجه 2 بر يك به سود تيم مشهدي به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مربي شدن چه آسان، آدم شدن چه مشكل
    مايلي‌كهن: سايپا به دستور عابديني شكست خورد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت:‌ تيم ما برابر استقلال اهواز و پيام مشهد به دستور عابديني شكست خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي‌كهن پس از تساوي بدون گل برابر ابومسلم در جمع خبرنگاران تصريح كرد: در تيم ما مشكلي وجود دارد و آن اين است كه به دليل فشردگي مسابقات چند بازيكن مصدوم داريم و مجبور شديم به جاي استفاده از 3 مدافع با 2 مدافع مركزي بازي كنيم.
    وي ادامه داد: ايمان رزاقي راد، فريد موسوي و عباس آقايي از بازيكنان مصدوم ما هستند. آقايي مي‌خواست براي اين بازي به ميدان بيايد كه آپانديسش عود كرد. ابومسلم تيم خوبي است و حنطه مربي خوبي براي اين تيم است. ابومسلم 10 دقيقه اول را طوفاني آغاز كرد اما در ادامه بازي توانستيم كنترل بازي را در دست بگيريم.
    سرمربي تيم ملي تصريح كرد: با اخراج حسين كعبي در نيمه دوم شانسي براي كسب پيروزي نداشتيم هر چند دو موقعيت خوب گلزني را از دست داديم. من در اين ديدار نيز به بازيكنان جوان ميدان دادم.
    مايلي‌كهن در مورد اظهارات عابديني مبني بر اينكه شكست‌هاي سايپا برابر پيام مشهد و استقلال اهواز دستوري بوده گفت: حتما ما به دستور عابديني در اين ديدارها شكست خورديم. در فوتبال همه همديگر را مي‌شناسيم. همه مي‌دانيم كه در تيم عابديني خط و ربط وجود دارد و او بدون آنكه مسئوليتي داشته باشد در كنار نيمكت مي‌ايستد.
    سرمربي سايپا در مورد اعتراض به داور و اخراجشدن اظهار داشت: به داوري نمي‌پردازم اما به يك سخن از امام خميني‌(ره) بسنده مي‌كنم كه گفتند: عالم شدن چه آسان آدم شدن چه مشكل، من هم مي‌گويم مربي شدن چه آسان، آدم شدن چه مشكل، من بايد براي آدم شدن خيلي تلاش كنم و خودم را به سمت آدميت نزديك كنم. نبايد در آن صحنه اعتراض مي‌كردم اما طبيعي بود كه عصبي شدم. بايد بيشتر تمرين كنم تا در بدترين شرايط خودم را كنترل كنم.
    وي ادامه داد: سايپا در ديدارهاي خانگي مظلوم است و با وجود آنكه امكانات بي‌نظيري داريم اما همواره از نظر داوري حق ما ضايع مي‌شود. در ديدار با داماش نيز عابديني وارد ميدان شد و در آن مسابقه نيز حق ما ضايع شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از سقوط برق به دسته اول
    كربكندي: شرمنده شيرازي‌ها شدم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: با باخت مقابل ذوب آهن و سقوط به ليگ يك شرمنده هواداران برق شدم.

به گزارش خبرگزاري فارس رسول كربكندي كه از باخت 2 بر يك تيمش مقابل ذوب آهن ناراحت بود اظهار داشت: واقعا شرمنده هستم. من تمام تلاش خود را براي برق شيراز به كار گرفته ام اما متاسفانه نتوانسته ام به اين تيم كمك كنم.
    وي ادامه داد: از بازيكنان باتجربه تيم توقع داشتم بهتر از تجربه خود استفاده كنند چون از بازيكنان جوان توقعي نمي رفت.
    كربكندي خاطرنشان كرد: ساليان سال در اصفهان بودم و از آنجا خارج نشدم اما حالا مي فهمم كه اشتباه كرده ام. حالا كه در شيراز هستم و فضاي خوب اينجا را مي بينيم به اين اشتباه پي برده ام.
    برق با شكست برابر ذوب آهن به ليگ يك سقوط كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •