دوست عزيز سلام
توي تاپيك قبلا يه بحثي شده تو اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز سلام
توي تاپيك قبلا يه بحثي شده تو اين آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز امیدوارم منو ببخشید سرم خیلی شلوغه خودتون دیگه می دونید.
من یه مدت در امضاء خودم نوشته بودم اگر غلط املایی از من دیدین به بزرگی خدتون ببخشید . من به زبون فارسی زیاد مسلط نیستم.بازم در امضام اینو می زارم.
motv
جان شرمنده ولی باید بگم اینجا سایت نه چت روم.
----------------------
و اینکه وظیفه همه دوستان است که یکسری مسائل را گوشزد کنن فقط کار مدیران نیست.
باسلام خدمت همه دوستان
یک سئوال دارم هر که میدونه لطفا جواب بده
من ویژوال استدیو 2005.دات نت را یک بار نصب کردم روی سیستمم خب کار کرد ولی بار دوم که ویندوز را عوض کردم دیگه کار نکرد
یعنی به خوبی نصب می شه ولی در پایان وقتی برنامه را اجرا می کنم این پیام رو میده:
the data period is over
now you can remove visual studio 2005.net from your computer
کی میتونه مشکل منو حل کنه هر که میدونه لطف کنه بگه
what should i do?
دوستان ميشه يه نوع بانك اطلاعاتي بهم معرفي كنيد كه بدون نياز به برنامه باشه.
سلام و خسته نباشی alir500 جان
یک سئوال دارم اگه میدونید لطفا جواب بده
من ویژوال استدیو 2005.دات نت را یک بار نصب کردم روی سیستمم خب کار کرد ولی بار دوم که ویندوز را عوض کردم دیگه کار نکرد
یعنی به خوبی نصب می شه ولی در پایان وقتی برنامه را اجرا می کنم این پیام رو میده:
the beta period is over
now you can remove visual studio 2005.net from your computer
-----------------------------------------------------------------------------------
please tell me
how can i solve this problem ?
request.............. request.............. request............. request
دوست عزيز سلامنوشته شده توسط vorojax
ميشه واضح تر بگي متوجه منظورت نشدم
رفيق چند نوع بانك اطلاعاتي داريم واسه وي بي؟
كدوم بهتره
دوست عزيز نگاه كن من هميشه از بانك اطلاعاتي اكسس استفاده مي كنم ولي اگه رويه سيستمي اكسي نصب نباشه يا وي بي اين بانك اطلاعاتي اجرا نميشه نمي خونتش
من تمام سايت هارا زيرو رو كردم براي اموزش ويژوال بيسيك رو تا اينكه با اين تالار واين سايت رسيدم همين كه تايپك شما رو ديدم خيلي خوشحال شدم وقتي ديدم از همون ابتدا يعني يه تاريخچه جامع وهم چنين نحوه بازكردن يه ژروژه جديد رو ديدم خيلي خوشحال شدم اما كمي كه ژاين تر رفتم نا اميد شدم من به دانستني هاي شما ايمان كامل دارم اما من يك دي ژلم كامپوتر هستم ومي خوام براي كنكور شركت كنيم تنها زبان برنامه نويسي هم كه براي كنكور مي ايد همين ويژوال بيسيك است اما شما نگاه كنيد ما كه در رشته كامژيوتر درس مي خوانيم توري كتاب را تنظيم كردن كه بتونيم راحت برنامه نويسي كنيم وفصلها وموضوعات رو خيلي خوب طبقه بندي كردن اما اينجا اينتوري نبود دو فصل اولش بد نبود اما شما خيلي زود سراغ چيز هاي رفتيد كه براي يك حرفه اي خوب باشد امانه براي يه تازه كار
من از شما مي خواهم بر اساس اطلاعات زيادي كه در باره اين زبان برنامه نويسي داريد يك تاپك جديد باز كرده واز اول برنامه نويسي يعني يه تاريخچه نحوه باز كردن يك پروژه جديد واما اين بار كه تو اين تايپك جديد يه كم در باره نحوه كد نويسي ويكم در باره خواص اشيا وومعرفي اشيا تو ضيح بديد مسلا از همون ابتدا به معرفي انواع داده در ويژوال بيسيك ومثلا استفاده از ليبل ودر تايپك بعد نحوه تعريف و تكست باكس به پردازيد اگه اين كار را بكنيد ماهم من هم ممنونتون ميشم واز اين سردر گمي نجات يدا ميكنم ودر غير اين صورت بايد به دنبال يه سايت ديگر باشيم لطفا رو اين موضوع فكر كنيد
ممنونم كاربر تازه
با سلام خدمت دوست عزيز
اولا ورود شمارو به اين انجمن خوش آمد ميگم
دوما شما صحيح ميفرمائين بحث آموزش دوست عزيزمون تكنيك برتر با توجه به سوالاتي كه شد كمي از بحث آموزش دور شد
سوما ترتيبي كه شما ميفرمائين برا آموزش تو هر كتابي كه درمورد ويژوال بيسيك هست رعايت شده ونيازي برا تكرار مكررات نيست و به نظر من شما اگه با استفاده از هر منبعي كار كنين و فقط مشكلات و سوالهاتون رومطرح كنين زودتر و بهتر به نتيجه ميرسين تا نظر دوستان واساتيد چي باشه.
در هر صورت اگه سوالي يا مشكلي داشتين ميتونين مطرح كنين تا اساتيد جواب بدن وراهنمائي كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)