ببين بايد هم use "quick access" patch و هم گزينه ي بالاييش را فعال كني.
بعد ديگه main رو هم نميخواد add كني.فقط پچ را ميزاري تو mics file و گزينه ي write script را ميزني و گوشي را وصل ميكني.تو دقيقا همينجوري عمل كن حتما ميشه.
ببين بايد هم use "quick access" patch و هم گزينه ي بالاييش را فعال كني.
بعد ديگه main رو هم نميخواد add كني.فقط پچ را ميزاري تو mics file و گزينه ي write script را ميزني و گوشي را وصل ميكني.تو دقيقا همينجوري عمل كن حتما ميشه.
دستون درد نكنه اما يه دو تا پچ هم واسه 800 ميداديد بد نبود (k800 - R8bf003)
البته خودم ميدونم بهتره بكنمش 810 اما نميخوام اگه پچي داريد كه به درد بخوره لطفا بذاريد!
من تمام کارهايی رو که گفتيد رو انجام ميدم اما باز هم نميشه !
از اول ميگم :
اول با برنامه imgtooldb2020 فايل Main گوشيم رو باز ميکنم و آيکون ها لود ميشه ، حالا آيکون هايی رو که ميخوام عوض ميکنم و بعد پچ رو save ميکنم ( حجمش زير 1 مگا بايت ميشه )
حالا نرم افزار setool2lt رو باز ميکنم و بعد مثل بقيه پچ ها اين پچ رو هم ميريزم روی گوشی ، ( البته اينبار هر دو تا تيک اون بالا رو ميزنم)
اما وقتی گوشيم رو روشن ميکنم هيچ تغييری توش ايجاد نميشه !
درضمن من به غير از اين پچ های گرافيکی پچ های ديگه رو روی گوشيم نصب کردم که کار هم ميکنند ، اما اين پچ ها نميدونم چرا اينجوری ميشه ...
پس مشكل از پچي هست كه ميسازي نه از نحوه ي ريختن پچ.من تا حالا با اين نرم افزار كار نكردم بايد اونايي كه كار كردن جواب بدن.
من پچ آماده هم ميريزم اما باز هم فايده نداره !
کسی از دوستان اگه پچ آيکون برای K790 R1kg001 داره که خودش امتحان کرده لطفاً بزاره تا ببينم کار ميکنه يا نه !
سلام اولا لينكايي كه توي blocker persiangige دانلود نميشه
اين برنامه imgtool هم هي ميگه حجما بالاست من چه كنم كه حجما رو قبول كنه؟
گوشيم كا 810 و پچ هاي گرافيكي رو كه توي همين تاپيك بوده دانلود كردم اما ميگه حجماش نميخونه من چه كنم؟
اینطورمواقع شما باید چند تا از اون آیکن های داخل گوشی رو که میدونی لازم نمیشه و تا حالا ندیدی تو گوشی پاک کنی تا فضا برای آیکون های خودتون باز بشه
سلام من یه منو به همراه layout روی کا 810 ریختم
تمام فونت هام بزرگ و کوچیک شده اسم اپراتور هم حذف شده تایم و تاریخ هم نیست.چکار کنم این layout حذف بشه یا اگه میشه layout اصلی کا810 رو برام بزارین
نیاز فوری دارم مرسی
بفرما عزیز
خدمت شما :
original_layout_k810
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام :
من همه تاپیک رو خوندم یک چیزایی سرم شد حالا میخوام اگه میشه پک و پچ و ایکن برای K550 فرمورr8ba024 هم بزاری واگه میشه یک توضیه کلی و مختصر برای تریقه نصب اینها بدین میدونم یکم سخته ولی این هم میدونم خیلی ها وقتی برای اولین بار به این تاپیک بیان بخواتر پراکنده بودن آموزش ها گیج میشن که شاید این توضیح به اونها هم کمک بکنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)