منم یه فیفا باز هستم و هنوز فرصت نکردم یورو 2008 رو بگیرم ولی یه چیز رو میگم واسه کامپیوتر فقط فیفا واسه کنسول فقط ساکر
اونم 2008 چه حالی کردم من با این بازی رو پلی استیشن 2
منم یه فیفا باز هستم و هنوز فرصت نکردم یورو 2008 رو بگیرم ولی یه چیز رو میگم واسه کامپیوتر فقط فیفا واسه کنسول فقط ساکر
اونم 2008 چه حالی کردم من با این بازی رو پلی استیشن 2
دقیقآ بر عکس حرف شما من نظر دارم البت تو کنسول ایکس باکس 360 فقط
بازی خیلی بهتر از فیفا08 کار شده و آدم صفا می کنه . (البته رو 360) ولی برای pc هنوز ساکر 2008 بهترین انتخاب هست ...
تو تک به تک رو ورلد کلاس چرا گل نمیخوره این گلراشون آه ه ه ه!!!
دوست عزیز فرمایشات شما درست اما تو fifa تا حالا دقت کردین اگه مثلا تو تیم بارسا deco شوت از راه دور بزنه چقدر می تونه خطرناک باشه اما این ضربه رو دقیقا از همون نقطه اگه valdes بزنه شاید با 20 متر اختلاف به بیرون بره این در حالیه که من یه دفه pes بازی کردم شوت valdes و deco یکی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این یه ایراد خیلی بزرگ برای یه همچین گیمی هست شما امتحان کن ضربات سری که klose و مثلا valdes تو fifa می زنن با همون ضربات تو pes تو pes هر دو همیشه گل می شن ولی تو فیفا 30 تا کلوزه بزنه شاید یکی والدز بزنه دقت کنید که والدز دروازه بانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم یه ایراد دیگه . بعدشم تو pes پاس های عمقی رو دقت کردین چقدر دقیق هستن و هر جا بزنی می رسه به بازیکن خودی اما تو فیفا اینطور نیست .
البته بهتره از این بحث های بی مورد بگذریم چون داره نظم تاپیک به هم می خوره.
يكي بياد يه تاپيك ناب واسه فيفا 09 بزنه البته ميدونم از الان خيلي زوده ولي خداييش كيف فروم بازي به قبل انتشارشه نه؟
بابا همه فراموش كردن اين تاپيك رو يكي چيزي بگه اي بابا همه مشغول بازي هستن يعني؟
براي psp توي پنالتي زدن نسبت به فيفا 08 صحنه عوض شده و تغيير كرده( مايل نشون ميده ) . براي pc يا كنسول هاي ديگه هم به همين ترتيبه ؟
آره.برای pc که همین طوره
من نسخه اوریجینال بازی ندارم و میخواستم online بازی کنم آیا راهی هست بشه code registration رو گیر آورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)