ممنون میشم به من هم کمک کنین بچه هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ممنون میشم به من هم کمک کنین بچه هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بالاخره نتيجه چي شده؟؟
بهترین سرویس دهنده adsl در کرج کدوم شرکته؟؟
خواهشا کمک کنيد
سلام به همگی من اینترنت نا محدود می خوام بگیرم هیچ کدوم از شرکت های کرج آشنایی ندارم. کارم 24 ساعته است. بعضی وقتها دانلود دارم. در ضمن می خواستم نت ماه وا ره ای بذارم.و نیاز به اینترنت نامحدود دارم. به نظر شما دوستان صبانت . پردیس یا مخابرات چی برای من خوبه فردیس هستم. ممنون
چون کارتون 24 ساعتس اکانتهای شرکتهایی مثل شاتل و پارس آنلاین توصیه میشه که کمترین قطعی رو تو کل isp ها دارند. پشتیبانی شاتل به مراتب بهتره البته اما من بیشتر سرویس های پارس آنلاین رو می پسندم. سرویس های نامحدودشون قیمت بالایی دارن.
شما می تونین با قیمت خیلی پایینتر از مخابرات سرویس بگیرین که کارش قابل قبوله. هر چند بعضی وقتا به مشکل می خوره مثل الان. ولی در کل راضیت می کنه.
ممنون از جوابتون. آیا مخابرات با چیز پی ان و سا کس مشگلی داره یا نه چون مهمه.
نه . و اگه مخابرات روی سرویس هایی مثل https و یا ... (که توسط این درگاهها میشه از امکاناتی مثل v.p.n استفاده کرد) محدودیت اعمال کنه روی تمام isp ها تاثیر میذاره. یعنی شما پارس آنلاین هم بگیری همین محدودیت رو روی پورتها می بینی. البته فعلا هیچ محدودیتی وجود نداره
دوستان به جز فناوا نوین کرج، فناوا نمایندگی دیگه ای در کرج داره ؟
من دارم از فن آوا در کرج استفاده میکنم و مستقیم از خود تهران سرویس میگیرم.از من میشنوی سراغ فن آوا نروبه فکر اینم که از مخابرات 512 بگیرم.
![]()
خودم 4ساله فناوا دارم از مهر داغون شده
تعرفه بالا و سرعت شبانه کم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)