نه پس چرا من نمي تونم ، من اومدم ازتون همين رو بپرسم ديگه!!
نه پس چرا من نمي تونم ، من اومدم ازتون همين رو بپرسم ديگه!!
شما باید کد رو بزنی تا دانلود شروع بشه؟
تو کامپیوترمن امروزه فقط باید اون دکمه دانلد رو بزنم هیچ کدی نیست و صبر هم نمیخواد بکنم.
بعد از دکمه ی Free بعد دکمه Download کار تمام.
شما از چه دانلودري استفاده مي كنيد ؟، مي شه بيشتر توضيح بديد اول دكمه دانلود دانلودر رو مي زنيد يا اول free رو مي زنيد دكمه download سايت رو كي مي زنيد؟
سلام بر دوستان
یک توضیح می دم راجع به سایت های به اشتراک گذاری و نحوه ی دانلود از اونها ، امیدوارم مورد پسند قرار بگیره
شاید شما هم با سایت هایی مثل نمونه ای که حمید جان گفت روبرو و دانلود منیجر شما ناگهان دخالت نموده و قصد دانلود داشته باشد دو دلیل می توان برایش ذکر نمود
1-آدرس را از کلیپ برد بخوان فعال باشه
2-جزء سایت هایی ننوشته شده که نباید ازشون دانلود بشه
راه حل ها : به لیست سایت هایی که نباید ازشون دانیده بشه اضاف کنین خاصیت یک رو غیر فعال کنین یا هر دانلود منیجری یک کلید میانبر داره که باعث می شه دانلود به وسیله ی اون صورت نگیره می تونین برین توی راهنما و کلید های ترکیبی رو بیابین
موفق باشید
سلام
مگه شما نمیگید از دانلودر Internet Download Accelerator استفاده میکن؟ منم الان از این استفاده میکنم.
اول دکمه ی Free تو سایت راپید شیر بعد هم Download تو کامپیوتر من امروزه میتونم یکسره دانلود کنم بدون کد ولی با Internet Download Accelerator نمیشه Pause کرد چون دانلود متوقف میشه.
Ghaioom جان پس چرا برا من نمي شه تنظيمات خاصي داره ؟
Last edited by Hamid2010; 09-05-2008 at 10:05.
shahedi جان ميشه بگي اين ليستي كه گفتي در كدام منو قرار داره (توي دانلود اكسليريتور)؟
Hamid2010 جان شاید کامپیوتر من قات کرده. تنظیمات نداره خود به خود اینطوری شده.
اول یه دفعه کد میومد یه دفعه هم بدون کد.
ولی حالا همیشه بود کد هست.
من که امروزه با این سایت حال کردم.
بدون کد فقط دانلود میکنم ولی قابیلت Resume نداره.
چطوري ميشه يك مديريت دانلودي(idm) روي گوشي نصب كرد كه بعد از اينكه روي سيستم ديگري گذاشتيم بتونيم ادامه دانلود هارو انجام بديم يا يك مرورگر باز هم همينطور رو فلش باشه با تمام تنظيمات
سلام
لطفا خارج از تاپيكهاي مرجع پست ندهيد
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)