تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 241 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان....
    من وقتي توي my computer روي آيكون درايوها كليك ميكنم باز نميشه و به جاش تو task اين مياد كه عكسشو گذاشتم:

من kaspersky آپديت شده دارم.....
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    سلام دوست عزیز

سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته به اموزش رجوع کنید و مشکل خودتون را حل کنید .

موفق باشید .

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان خوبم....ايني كه عكسشو گذاشتم ويروس منه!!!تونستم با راهنماييهاي صفحه اول hiden رو باز كنم و انارو ببينم....

جون من كمك كنيد....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان خوبم....ايني كه عكسشو گذاشتم ويروس منه!!!تونستم با راهنماييهاي صفحه اول hiden رو باز كنم و انارو ببينم....

جون من كمك كنيد....
    سلام دوست عزیز

همون طور که خودتون هم مشاهده می کنید ویروس autoran.inf دارید .

فایل NTDETECT را کار نداشته باشید . چون این فایل یکی از فایلهای مهم و اساسی برای راه اندازی ویندوز هستش با اون چیزی که توی اموزش گذاشتم فرق می کنه . این که توی داریو شما هست ویروس نیست . و نباید پاکش کنید .

اما اگه به اموزش دقت کنید سه روش برای پاک کردن ویروس autoran.inf گفتم که بهترین روش همون روش اول هستش شما با استفاده از روش اول به راحتی می تونید از شر این ویروس خلاص بشید .

فقط باید به 2 نکته اساسی دقت کنید . یکی اینکه تا وقتی که این ویروس را از تمام درایوهاتون پاک نکردید به هیچ عنوان روی هیچ درایو و فولدری دابل کلیک نکنید فقط فقط با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید . بعد از این که با راست کلیک کردن و زدن open ویروس autoran.inf را از همه درایو ها پاک کردید بدون معطلی و بدون انجام هیچ کار اضافی سریع سیستم را ریستارت کنید .
    مطمئن باشید که مشکل به طور کامل حل میشه .

اگه ویروس autoran.inf از سیستم پاک بشه 90 درصد مشکلات سیستم حل می شه .

چون من یاهو مسنجر روی سیستم ندارم نمی تونم لاگین بشم . هر سوالی دارید همین جا بپرسید . مطمئن باشید هر کاری از دستم بر بیاد می کنم .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آقا مهدی . من از این روش های سه گانتون استفاده کردم . روش اول که قابل استفاده نیست چون به محض ok کردن دوباره میشه مثل اولش .
    روش دوم نمی دونم چشه وقتی من در cmd می نویسم dec c:\autorun.inf
    یه چیزی میگه . الان یادم نیست چی اما autorun.inf رو می نویسه utorun.inf و خلاصه کار نمی کنه دیگه !!
    روش سوم : اصلا من فایل های temp 1 و temp 2 رو نتونستم پیدا کنم که برم سراغ بقیش . تو پروسس هم نیست.

من دفعه قبلی NOD رو اپدیت کردم و اونم همه رو درست کرد . همه مشکلات حل شده بود تا اینکه امروز دوباره NOD پیداش کرد اما نمی تونست پاک یا clean ش کنه .

حالا چی کار کنم ؟!!! یا این ویروسه خیلی زرنگه یا کامپیوتر من مشکل داره یا که ...
    نرم افزار یا برنامه ای نیست که بتونه درستش کنه مثلا آنتی ویروس یا patch یا یه چیزی مثل اینا
    منتظر راهنمایهاتون هستم...
    Last edited by gigamax; 18-03-2008 at 17:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام sanaz_203 جان
    خوشحالم مشکلتون حل شد
    پیشاپیش هم سال نو را تبریک می گم .

راستش مشکل یاهو مسنجر به این دلیل بود که این ورژن از یاهو مسنجر با سیستم عامل نصبی شما که فکر کنم xp هست compatibil نیست یعنی سازگاری نداره . و با کاری که به شما گفتم شما یاهو مسنجر را برای سازگاری روی ویندوز 2000 تنظیم کردید .

غیر فعال بودن Show hidden هم به دلیل این هست که هنوز سیستم شما ویروس داره و با روشهایی که گفتم می تونید این گزینه را فعال کنید ولی خوب می تونید از روش دوم برای پاک کردن ویروس autoran.inf استفاه کنید .
    اما از یه راه ساده تر هم می تونید استفاده کنید . اگه به اموزش نگاه کنید یه روش برای دیدن فایلهای سوپر هایدن گفتم که با استفاده از اون می تونید کلیه فایلهای مخفی شده و سوپر هایدن را قابل روئیت کنید و بعد به راحتی از همون روش اول که یکی از بهترین روشهاست ویروس autoran.inf را پاک کنید .

موفق باشی .

سلام.از اینکه به نوشته های ما توجه می کنید و جواب می دید واقعا ممنون.سال نو شما هم پیشاپیش مبارک.

متاسفانه من هنوز نتونستم ویروس autoran.inf رو پاک کنم.
    مشکل من هم مثل یکی از افرادیه که براتون پیغام دادن: ""من از این روش های سه گانتون استفاده کردم . روش اول که قابل استفاده نیست چون به محض ok کردن دوباره میشه مثل اولش .
    روش دوم نمی دونم چشه وقتی من در cmd می نویسم del c:\autorun.inf
    یه چیزی میگه . الان یادم نیست چی اما autorun.inf رو می نویسه utorun.inf و خلاصه کار نمی کنه دیگه !!
    روش سوم : اصلا من فایل های temp 1 و temp 2 رو نتونستم پیدا کنم که برم سراغ بقیش . تو پروسس هم نیست.
    ""
    روش اول که نمی شه. روش دوم هم با اینکه درست تایپ می کنم اما error طوری می ده که انگار نوشتم utorun.inf.در صورتیکه می نویسم autorun.inf
    با دستور "راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند ." هم registery ویندوز من تغییری نکرده که من بخوان اونا رو به حالتی که گفتید در بیارم.

با دستور attrib -r -a -s -h drive:\file path هم، فایل های hidden مخصوصا Autorun را نشون می ده اما بعد اینکه رو Drive کلیک راست می کنم و فایل autorun رو پاک میکنم و بلافاصله Restart می کنم اما باز هم پنجره Driveها در صفحه جدید باز می شوند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با هاتون ابراز هم دردی می کنم sanaz_203

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

باسلام خدمت دوستای گلم gigamax و sanaz_203 عزیز
    امیدوارم که حالتون خوب باشه .

همون طور که می بینید من سه روش برای از بین بردن ویروس autoran.inf گذاشتم که روش اول اون روشی که خودم به صورت ابتکاری پیداش کردم و یکی از بی نظیر ترین روشهاست و بدون شک مشکل را حل می کنه .

توی این روش من به 2 نکته بسیار اساسی و کلیدی اشاره کردم که متاسفانه خیلی ها به دو نکته اساسی دقت نمی کنند .
    یکی از این نکات این هستش که شما نباید به هیچ عنوان ( به کلمه به هیچ عنوان خوب دقت کنید ) روی درایوها و فولدرهاتون دابل کلیک کنید ( بازم تاکید می کنم نباید روی هیچ درایو و فلولدری دابل کلیک کنید ) بلکه باید برای رفتن به هر درایو با راست کلیک کردن روی اون درایو و زدن open وارد اون بشید .
    ( بازم تاکید می کنم با راست کلیک کردن روی درایو ها و زدن open وارد درایو هاتون بشید )

بعد از اینکه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوها شدید و ویروس autorun.inf را از همه درایو ها پاک کردید بدون معطلی و بدون انجام هیچ کار اضافی و بدون کلیک کردن جایی بلافاصله باید سریعا سیستم را ریستارت کنید .

تاکید می کنم بدون معطلی حتی اگه پنجره ای باز است اشکالی ندارد سریع سیستم را ریستارت کنید .

پس تاکید می کنم برای پاک کردن این ویروس با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید و بعد سریعا سیستم را ریستارت کنید .
    مطمئن باشید با این کار ویروس از سیستم پاک خواهد شد .

روش دوم روش خیلی مطئنی نیست . به خاطر همین روش اول را برای همه پیشنهاد می کنم .

روش سوم هم یک روش کلی هست این روش برای زمانی به درد می خوره که شما همراه ویروس autoran.inf ویروس copy.exe را هم داشته باشید. ولی اگه ویروس copy.exe را ندارید پس باید از روش اول استفاده کنید .

خوب از اونجایی که من شما را خیلی دوست دارم یه روش دیگه هم براتون دارم که می تونید از این روش استفاده کنید .

ابتدا کدهای زیر را توی notpade کپی کنید و بعد با نام و پسوند mahdi.bat ذخیره کنید سعی کنید توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا بشه . بعد از اجرا شدن هر جا ازتون سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .

در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام...
    آقا مهدی من دیدم توی اکثر تاپیکهایی که بچه ها مشکل ویروسی دارن شما اینجا رو توصیه میکنید... من مشکلم به ویروس hidde مربوط نیست اما فکر میکنم ویروسی دارم که نمیتونم حتی تشخیصش بدم... امیدوارم اشتباهی موضوع رو مطرح نکرده باشم...
    مشکلم اینه:
    1. من bitdefender 2008 رو نصب داشتم... بعد از مدتی Update اون از کار افتاد که البته ربطی به رجیستر شدنش نداشت... فقط روی 0% ثابت میموند... سیستم هم بشدت و بطور مشکوکی کند شده بود...

2. موس با پرش گاهی حرکت میکرد و گاهی نیز غیب میشد و هنوزم میشه ...
    3. kaspersky رو نصب کردم و ویروسیابی کردم چیزی نیافت...
    4. امروز kasper هم از کار افتاده و هرچی سعی میکنم بازش کنم ارور dont send میده...
    5. yahoo messenger رو سیستمم نصب نمیشه (که فکر نمیکنم به این مربوط باشه)

6. اینتر نت اکسپلورر باز میکنم یهو ارور dont send میده و بسته میشه...(که اینم فکر کنم بیربطه)
    7. وقتی ویندوز بالا میاد میخواد C رو اسکن کنه که روی 0% میمونه و اگه همون اول کنسلش نکنم باید بعد از مدت طولانی عاقبت با دکمه ریستارتش کنم...
    8. ویندوز در حالت safe mode هم بالا نمیاد!
    9. در process master گزینه avp.exe که گویا مال خود کسپر اسکای هست رو بهیچوجه نمیشه متوقف کرد که نمیدونم این طبیعیه یا نه...

من نمیدونم اینا نشون ویروسی شدنه یا نه... اما وقتی کسپر هم از کار افتاد حدس زدم ویروس باشه...
    کمکی بکنید ممنون میشم...
    یه عکس هم از process master گذاشتم...
    ممنون از همه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا مهدی دستت درد نکنه . باشه میرم این روش شما رو هم امتحان می کنم .
    در اون روش اول من اصلا وقتی دابل کلیک کی کنم که بالا نمی یاد . وقتی Open می زنم دوباره پنجره Open with ظاهر میشه . من الان برای استفاده از درایوها از نوار ابزاری که بالای اکسپلور ویدوز هست استفاده می کنم و همچنان همونطوری می شد که گفتم .
    حالا من این روش جدیدتون هم امتحان می کنم

راستی سلام شرلوک . چطوری؟!
    برای سیستمت تسلیت عرض می کنم . امیدوارم غم آخرت باشه ...

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من با هیچکدوم این روشها حل نشد و تازه....سرعت سیستم نصف شده!ویندوز دیر میاد بالا و دیر ریست میشه....چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •