من اين ورژن اينترنت سكوريتي را نصب كردم بعدش Internet Explorer ارور يا دونت سند مي داد....
Kaspersky internet security 6.0.0.268
بعد يك سوال اگر
Kaspersky internet security
را نصب كني ديگر لازم نيست كه انتي ويروسش را هم نصب كني.....چهجوري...
من اين ورژن اينترنت سكوريتي را نصب كردم بعدش Internet Explorer ارور يا دونت سند مي داد....
Kaspersky internet security 6.0.0.268
بعد يك سوال اگر
Kaspersky internet security
را نصب كني ديگر لازم نيست كه انتي ويروسش را هم نصب كني.....چهجوري...
جایی خوندم که کاسپر یک روتکیت هم رو سیستم نصب میکنه!!ولی شرکت کاسپرسکی هیچ واکنشی نداده!!اگه اینجوری باشه که واویلاست.........
این یک باگ هست که در نسخه های 268 این آنتی ویروس وجود داره و به احتمال زیاد در نسخه های بعدی این مشکلشنوشته شده توسط jarooo_khakandaz
رو بررسی و درست خواهند کرد.
برای برطرف شدن موقتی اسن مشکل Web Antivirus رو میتونید غیر فعال کنید. اما بعد از انجام کارتون دوباره آن را فعال
کنید.
سلامنوشته شده توسط arkadas
بيشتر وگو ببينيم چي وشده
ممنون
پچ 5.0.391 برای کاسپرسکی هم اومد
البته برای کسایی که آپدیت نمی کنن:
نا گفته نمونه که این پچ برای کسانیه که ورژن های 5.0.390 یا 5.0.388 رو دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من دیشب داشتم با Corel Paint Shop Pro X کار میکردم و متوجه شدم که موقع باز کردن Corel Paint Shop Pro این برنامه Crash میشه . و دلیلش هم وجود آنتی ویروس کاسپرسکای نسخه 6.0.0.268 هست . با توجه به اینکه این Crash شدن مربوط به
Internet Explorer و ده ها برنامه دیگه هم میشه من فعلا استفاده از نسخه پرو 5.0 رو پیشنهاد میکنم. یا اینکه از نسخه های قدیمیتر
6.0 استفاده کنید. و یا اینکه فعلا صبر کنید و منتظر نسخه جدید آن باشید و هر وقت نسخه جدید اومد و مطمئن شدید که این مشکلات
رو نداره آنوقت اقدام به نصب آن نمائید.
البته خودم خیلی به ندرت اتفاق میوفته که بخوام از IE استفاده کنم ولی خوب این مطلب رو برای آن دسته از کسانی
که از IE استفاده میکنند گفتم که خیال نکنند مشکل از سیستمشون هست.
البته با مرورگر های فایرفاکس و Opera هیچ مشکلی نداره .
موفق و پیروز باشید.
با سلام.
كركي جان سلام.در عكسي كه آپلود كردي متوجه شدم كه از برنامه Processguard استفاده ميكنيد.ببخش منو كه در اين تاپيك از شما سوال ميكنم.ميتونم عملكرد اين برنامه را بپرسم.چون زمانيكه در مورد اين برنامه مطالعه ميكردم نكات جالبي را در مورد اين برنامه مشاهده كردم.ايا نصب اين برنامه را پيشنهاد ميكنيد؟آيا كار كردن با اين برنامه راحته يا پيچيدگيهاي خاص خودش را داره؟ممنون ميشم اگر در اين تاپيك يا تاپيك ديگري كه صلاح ميدونيد توضيحاتي را بفرماييد.
با تشكر.
نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
سلام
توی پست قبلی گفتم که ورژن 268 اشکالاتی دارد امروز ورژن 269 هم در آمده است که اشکالات مربوط به ورژنهای
قبلی برطرف شده است از جمله اشکال مربوط به اینترنت اکسپلورر و توی این چند ساعتی که از آن استفاده کرده ام
به نظرم بهترین ورزن بتای این آنتی ویروس تا به حال است.
Kaspersky internet security 6.0.0.269
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Antivirus 6.0.0.269
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trial Keys
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
در ضمن اگر " Kaspersky internet security" را نصب کنی دیگر نیازی به نصب " Kaspersky Antivirus" نداری.
Last edited by vtn54; 31-01-2006 at 04:07.
سلام سودا جاننوشته شده توسط soda
در بین منابع فارسی،وب سکیوریتی هم این خبر رو نقل کرده و تو منابع فارسی جای دیگه ای ندیدم!
گویا یک شخصی یک روتکیت توی نرم افزارهای نورتون و کاسپرسکی کشف کرده است،شرکت نورتون این موضوع رو قبول کرد و یک پتچ برای رفع اون ارایه کرد ولی کاسپر نه!!
خودت بهتر می دونی که روتکیت از تروجان هم بدتره،چون باز ویروس یا تروجان یا ورم رو بالاخره یک انتی ویروس پیدا میشه که تشخیص بده ولی روتکیت رو نه!!
این پست پاترول هم به کاسپر گیر میده همیشه و یک فایل از درون پوشه کاسپر رو اسپای ور تشخیص میده........
به هر حال خودتون می دونید!منم یوزر کاسپر بودم و لی مدتیه بیخیالش شدم!با اینحال بازم به نظر من کاسپر بهترین انتخابه.....
نمی دونم شاید کاسپر هم حالا که دیگه به عنوان یک انتی ویروس مطرح جهانی مطرح شده داره میره تو خط سیمانتک........
سلامنوشته شده توسط soda
ماه گذشته توی بعضی سایتهای مربوط به مسائل امنیتی شرکت کاسپرسکی را متهم کردند که با استفاده از تکنولوژی
"iStream " که برای کوتاه کردن زمان اسکن ابداع شده است باعث نصب "Rootkit " روی سیستم می شود یا راه را برای ورود آن باز می کند ولی شرکت کاسپرسکی این اتهام را رد کرده است و گفته است که تنها مشکلی که این تکنولوژی برای
کاربران ایجاد میکند اشکال در پاک کردن آن به هنگام " Uninstall" برنامه است و به همین خاطر در نسخه 6 این آنتی ویروس
از یک تکنولوژی جایگزین ومتفاوت به اسم "iSwift " استفاده کرده است که این مشکلات را ندارد.پس مو قع " Uninstall"
کردن ورژن 5 و 4 این برنامه حتما گزینه ".......Remove iStream " را انتخاب کنید تا این اضافات را از فایلهای موجود در هارد پاک کند البته اگر ورزن 6 را نصب کنید خود آن در اولین اسکن آنها را پاک میکند.
Last edited by vtn54; 31-01-2006 at 01:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)