باشه این کارو میکنم ولی من تو هردوتا جا که گذاشته بودم رو چک کردم نباید مشکلی باشه....
به هر حال فعلا تو سایت دانشگام و فایلو ندارم به امید خدا اگه تا فردا زنده بودم حتما این کارو میکنم.![]()
باشه این کارو میکنم ولی من تو هردوتا جا که گذاشته بودم رو چک کردم نباید مشکلی باشه....
به هر حال فعلا تو سایت دانشگام و فایلو ندارم به امید خدا اگه تا فردا زنده بودم حتما این کارو میکنم.![]()
ضمیمه شد :اگه ممکنه عکس بزرگش رو بزار تو پست تا همینجا ببینیم.
[QUOTE=kiuq;4646183]سلام خدمت شما :
1 - میتونی X-Plore رو نصب کنی تا مشکل حل شه.
QUOTE]
دوست عزیز میشه در مورد این برنامه کمی توضیح دهید
و این برنامه رو فقط نصب کنم
با سپاس
[QUOTE=zezoo;4649140]با کمال میل
خوب با ابن برنامه خیلی کارا میشه کرد که مهمترینش دسترسی به فایلهای سیستمیت هستش..
و این که میتونی برخی عکسها که خود گوشی نمیتونه نشون بده با این برنامه باز کنی( البته تعداد این عکسها و از این قبیل کارا کمه)..
و همون چیزی که میخوای .. فرض کن 10 تا شعر بلوتوث گرفتی حالا مجبوری ( بدون برنامه) همشون رو یکی یکی Save کنی که خیلی وقت میگیره ولی با این برنامه میتونی همشون رو یک جور Move کنی.
حالا میپرسی چه طوری؟ بعد از باز شدن برنامه دکمه 4 رو میزنی بعد از حدوده 30 ثانیه خود به خود میره تو قسمت فایلهای دریافتی از بلوتوث و ادامه کار ( Move)
سوالی بود در خدمتیم.......![]()
[QUOTE=kiuq;4649880]با نهایت تشکر از شما دوست عزیز
سوال دیگری داشتم
برنامه ایی میخواهم که بتونم روی این گوشی پسورد بگذارم
با سپاس از راهنمایتان
[QUOTE=zezoo;4650080]حتما اینم لینکش .
حجمش کمه راحت دانلود میشه!
البته از اونجایی که نمیدونم دقیقا رو چی میخوای Password بزارین این سایتو گذاشتم که خوذش همه چیو ردیف کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رو گوشیم CapsSwitch نصب میشه ولی x-plore و swiss manager نصب نمیشه
چیکار کنم؟
نباید مشکلی باشه یکم بیشتر توضیح بده تا ببینیم چی میشه!!!!![]()
تاریخ گوشیت مشکل داره.
تاریخ گوشی رو به میلادی بزار.
موفق باشی.
ایول من اصلا یادم نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)