علی جان یه توضیح مختصر بده.دوستان از اینکه فاصله کانونیش 0.4 کمتره رو کیفیت عکس قضاوت می کنند.
علی جان یه توضیح مختصر بده.دوستان از اینکه فاصله کانونیش 0.4 کمتره رو کیفیت عکس قضاوت می کنند.
فلصله کانونی یکی از مشخصات ذاتی عدسی هستش که
با توجه به ساختارش تعیین میشه و قابل تغییر نیست
این عامل در مورد مقایسه ان 96 و 95
در واید بودن عکس مشخص میشه
برای مثال اگه از یه فاصله یه متری از یه دیوار عکس بگیرین
میزان فاصله عکسبرداری شده در ان 95
60 سانتی متر و در ان 96 با فاصله کانونی کمتر 55 سانتی متر خواهد بود
پس همونطور که توضیح دادم
این عدد اصلا ربطی به کیفیت نداره
و این مقیاس و تفاوت در این حد اصلا مهم نیست
اگه اصلا مهم نيست پس چرا همه گوشي هارو با يه فصله كانوني نميزنن.عكس هر چي عريض تر بشه بهتره.پس فرق ميكنه تو سايز عكس برداري و + اندازه ي عكس و مطابق اون رو كيفيت.يا من دارم اشتباه پست ميدم
Last edited by ehsssssan; 18-04-2008 at 01:41.
مرسی از پست مفید و کاملت
نمی دونم چرا ان96 که هنوز نیومده همه اصرار دارن بگن از 8گیگ سر نیست! صبر می کنیم بیاد تا مقایسه ها انجام شه.
سایز اگه منظورتون میزان پیکسل و اندازه عکس هستش
نه فرقی ندارن ولی اگه منظورتون زاویه تحت پوشش هست بله
ولی خیلی محسوس نیست
چون این تفاوت اندک عملا کاربردی نداره
ولی برای اختلافات بیشتر مسلما
موثر خواهد بود
ضمنا شما اگه به اعداد رو لنز ان 73 و ان 95 نگاه کنین
می بینین که اعداد یکسانی دارند ولی در کیفیت....
حالا اگه بازم سوای داشتین در این مورد
من در خدمتم (چه عجب این لیسانس فیزیک ما یه جایی به درد خورد !!! لول )
می گم این لول تکیه کلام جدیده؟؟؟آخه توو چندتا فروم خارجی هم دیده بودم...لول!
نه بابا قديميه lol
دوستان اينقدر حساس نباشيد رو كيفيت صفحه و دوربين اين گوشي كه هي ما n95 8gig مقايسش ميكنيد
بابا دوربينش هر قدر ضعيف باشه كه 4مگا پيكسل نيست.صفحشم همچين ميگين از n95 8gig ضعيفتره آدم فكر ميكنه 1100 هستش!
16گيگ رم + مموري كارت رو بريد حالشو ببريد كه هيچ گوشي هنوز نداره تو دنيا! من اين گوشي رو بخام بخرم بخاطر 16گيگ ميخرم.صفحه و دوربينشم خوبه حتما.اينقدر نزنيد تو سر اين گوشي بدبخت!
اون طور که من شنیدم با اضافه کردن رم میکرو اس دی و احتساب حافظه ی داخلیش تقریبا حافظه ی این گوشی به 21-22 گیگ میرسه که برای موزیک گوش دادن یا استافده به عنوان Col Disk خیلی زیاده فقط بدرد فیلم دیدن می خوره
در ثانی دوستان بیاید یه خورده واقع بینانه به این جور گوشی ها نگا بکنید
خدایی حیف نیست آدم حدود یک میلیون رو خرج این گوشی ها بکنه در صورتی که شما می تونید با خرید یه N77 به قیمت حدود 500 تومن و یه دوربین دیجیتال در حد 300 تومن و خرید یه Cool disk در حدود حد اکثر 40 تومن برای 8 گیگ چقدر برتری خواهید داشت البته در صورتی که شما بخواید از --- هم استفاده کنید !!!
ببین این جور گوشی ها رو سریع خریدن حماقته میگید چرا ؟!!
1) نوکیا هنووز نرم افزارهای جانبی این گوشی رو اراده نکرده یه مثال بارزشم N-Gage Cliant که N95 داره
2) به احتمال 99.9% این گوشی با افت شدید قیمت مواجه میشه چون از اون گوشیای پر طرف دار و دهن پر کنه مثل N95 خودمون که الان قیمتش به 500 تومن رسیده !!!
3) اگه بخواید تو ایران ازش استفاده کنید نه Map درست حسابی برای جی پی اس هست نه امواج --- شما باید تو ایران به تازه های گوشی نگاه کنید که میشه تو ایران ازش استفاده کرد مثلا Flash Zenon یا دوربین قوی تر صفحه ی touch screen و غیره ...
اصلا نمی خوام این گوشی رو زیر سوال ببرم ولی لپ کلامم اینه 1 تومن پول این گوشی رو دادن برای ما فقیر بیچاره ها حماقته نمی گم نخرید ولی صبر کنید تا ارزون تر بشه با سه چهار ماه استفاده نکردن از حافظه ی 20 گیگابایتی آدم نمی میره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)