سلام
همه این لینکها دانلود برنامه خرابن
اینم یه آهنگ از من:
در قسمت امضاء
\/ \/ \/
سلام
اینم یه موزیک که جدیدا روش کار کردم. خوشحال می شم نظرتونو راجع بهش بدونم.
یه دونه از track های آلبوم جدیدم هست با همکاری sa3er. سعی می کنیم بقیه رو هم بزودی قرار بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Dj_Milad; 06-08-2006 at 22:18.
سلام
میلاد جان لینک مستقیمش اومد:
با اجازه آقا میلاد اضافه می کنم سبک این موسیقی Psycho Trance هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
آهنگ رو دانلود كرد بسيار عالي بود همچنين همكاري مشتركتون رو تبريك مي گم اميدوارم اين همكاري ادامه داشته باشه تا آهنگهايي زيباي ديگه اي رو هم از شما بشنويم مخصوصا" شما آقا صابر.![]()
موفق باشيد.
سلام
ممنون از لطفت Undercover-G جان.![]()
**
امروز برای علاقمندان نسخه کامل نرم افزار قوی ORiON که شاید در محافل ساخت موسیقی دیجیتال (حرفه ای) صحبت چندانی در موردش نشده باشه رو قرار میدم. البته این screenshot که در پایین قرار داده شده مربوط نسخه 7 هست که هنوز نسخه کاملش برای استفاده رایگان موجود نیست.
بر روی عکس کلیک کنید تا بزرگ شود.
Synapse Audio Orion Platinum v6.16
محصول شرکت : Synapse Audio
لینک وب سایت شرکت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود نسخه کامل:
اضافه جات که نصبشون اختیاری هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مورد توجه و استفادتون قرار بگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
منم دانلود کردم آهنگ قشنگی بود فکر نمیکردم به این سطح باشه ... ما منتظرم آلبومتون هستیمایشالا به زودی زود
با تشکر مهران...
سلام بچه ها....خوب اگه نوبتي هم باشه...نوبت من هست.واا...من حدود 3-4 سال هست كه با Dance ejay ها كار ميكنم...از 2 تا الن كه 7 اومده.....ولي از همشون قويتر و بهتر همين 6 هست.
اين آقاي هاكان هم...اگه از چيزي به جز DE6 استفاده كرده باشه....من نامردم(به جز ان آهنگ كه ريتم آروم داره).
خوب ..اقايون آهنگ ساز و حرفه اي...بيان ما هم يه چيز مشتي بديم بيرون...مگه ما چمون؟ها؟....
هر كير پايه هست بسم ا... .راستي..اين آهنگ من رو هم دانلود كنين و نظر بدين....
اميدوارم خوشتون بياد.....
راستي...بعدا‘‘ كم كم آموزش سلفژ و نت خواني و كلا‘‘ موسيقي رو هم راه بندازيم...چطوره؟هستين؟
دمتون گرم.اين آهنگ رو گوش كنين و به من نظرتون رو بگين.
يا حق
سلام به همه ي برو بچ امروز مي خوام يكي از كارامو بذرام اين آهنگو به سفارشه دوستم فرخ ساختم كه روش بخونه ولي من هر آهنگي بسازم خودمم روش مي خونم اسم اين كار بهونه هست با آهنگسازي و صداي من
خوشحال مي شم نظرتونو بشنوم
سلام دوستان من نرم افزاري ميخوام براي خوندن ميخوام صدام مثل اهنگ دلقك محمد اصفهاني بكنم من plugin auto tune رو دارم اموزشش رو برام ميزاريد؟؟؟؟؟؟
كه اين plugin مستقل عمل میکنه یا از برنامه دیگه اجرا میشه؟؟؟
اموزش کاملشو برام بزارید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)