بعد از گواهینامه A یک گواهینامه سالم قرمز رنگ میده که نوشته Elite باید 120 مسابقه رو برنده بشی تا آپگرید بشه.
ماشین فقط شورلت کامارو.
Burnout Paradise
Burnout Revenge
بعد از گواهینامه A یک گواهینامه سالم قرمز رنگ میده که نوشته Elite باید 120 مسابقه رو برنده بشی تا آپگرید بشه.
ماشین فقط شورلت کامارو.
دوستان من یه مشکلی دارم اونم این که بعد از تمام شدن 2تا مسابقه وقتی میخام بازی بعدی رو شروع کنم وقتی سر4راه a با z رو نگه میدارم یه صفحه باز میشه که burn out store نام داره و هر چی هم برمیگردم بازی شروع نمیشه؟؟!
آنلاینش اینه که با چند نفر باید خودت اینوایت کنید یا اینکه کلی سرور داره میرید توش ؟
این بازی مشکل داره؟؟؟
چون من داشتم گواهینامه سی رو میگرفتم ولی دوباره اومده گواهینامه ی و ماشین های قبلی!!!!!!!!111
پچش هم اگه دارین بدین
از دوستان کسی راهی پیدا نکرد که چطور بشه پچ این بازی رو نصب کرد؟ وقتی نصب می کنم پیغام میده که بازی نصب نیست.
میبخشید دوستان gps {مکان یاب ماهوارهای} تو این بازی وجود نداره؟؟؟اخه واس واسه پیدا کردن گاراژ یا غیره سه ساعت بیایم تو نقشه بی در و پیکرش!
متاسفانه نداره.![]()
برای من تو خود dvd اش بود خیلی راحت نصب شد
بعد از نصبش یه بار دیگه باید کرک رو بریزی
من وقتی نصبش میکنم این پیغامو میده:
یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بود که setup چون اصل نیست نمیشناسه. اینطور که معلومه مال شما اصله اگر ممکنه یه save از قسمت رجیستری این بازی برام آپلود کنید تا شاید مال منم نصب بشه.
سلام دوستان
دیشب بازی رو نصب کردم
واقعن یه مدل و سبک جدید از Racing رو دارم تجربه می کنم. قسمت موتورش که دیگه حرف نداره دیوانه کنندس
یه سوال دارم: من الآن می خوام ویندوزمو عوض کنم بازیو بعدن دویاره نصب کنم. کسی میدونه سیو های بازی کجاست تا بک آپ بگیرم؟
توی My documents که نبود
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)