با اجازه آقا توحید
فک کنم gdfs پریده
با باکس درست میشه
ببر بیرون فلشش کنن
موفق باشی
![]()
با اجازه آقا توحید
فک کنم gdfs پریده
با باکس درست میشه
ببر بیرون فلشش کنن
موفق باشی
![]()
Last edited by yarihaker; 08-02-2008 at 17:41.
سلام به همه
این elf pack دارای 4 elf هست که روزهای هفته رو نشان میده , 2 تا از اونها روز رو زیر نام اپراتور و 2 تای دیگه
اگه پچ Remove_time_and_date رو نصب کنید , روز را بجای ساعت نشون میده ,البته در توضیحاتی که اومده بود
نوشته بود باید ابتدا پچ Remove_time_and_date را نصب کنید
فایل weekdays.ini را در پوشه ی (phone memory\other\ini) قرار بدین
ممنون ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid510; 08-02-2008 at 19:18.
سلام صبح بخیر
File Manager v0.10
وظیفم بود توحید جانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ورژن جدید همون الفی که آقا توحید صفحه قبل معرفی کرد
SoundEvent_v0.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا ایمان.
اقا ایمان من اینکارو هم کردم فایده نداره.میدونی چی میشه؟تنها راه حلش اینه که این پچ و پچ دیگه رو حذف کنم تا گوشی روشن بشه.ولی وقتی روشن میشه یه مشکل بزرگتر به وجود میاد.اونم اینه که دیگه حق نداری وارد پوشه تم یا ویدئو یا عکس بشی.چون تا یکیشونو بخوای اجرا کنی یا بعضی وقتا تا میخوای وارد پوشه اونا بشی.گوشی فورا ریست میشه و تنها راه حلش هم اینه که گوشی رو باز فول فلش کنی من امروز 3 بار این کارو کردم.الان هم مجبورم دوباره فول فلشش کنم(ساعت 3 نیمه شب:(() اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بهم بگید ممنون میشم.راستی یه چیز دیگه.وقتی میخوای elfpack رو نصب کنی هیچ مشکلی وجود نداره.ولی موقع حذف کردنش میگه 8 بیت مثل هم نیست. اگه ممکنه و شما رو گوشی خودت نصب کردی فایلهای خودتو برام بزار.شاید اشکال از فایلهای من باشه
راستی یه مشکل کوچولوی دیگه هم دارم.اونم اینه که وقتی با setool میخوام پچ نصب کنم دیگه گوشی روشن نمیشه، باید با ++xs وفار منجر درستش کنم.این مشکل چطوری حل میشه عزیز؟
Last edited by younes_ysf; 09-02-2008 at 03:06.
جواب مشکلت پیش خودمه.
فایل rest ای که داری مشکل داره.این فایل رو بریز تو فولدر rest برنامه ستول.اگه آخرش هم پسوند بود پاکش کن:
باید از اول گوشیرو فول فلش کنی.و از اول این کارها رو انجام بدی.(با فایل رست جدید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اگه خاستی با فار منیجر کار کنی هم از این فایل رست برای روشن کردن گوشی استفاده کن.
موفق باشید![]()
دستت درد نکنه آقا توحید
خیلی حال کردم
![]()
قابلی نداشت حسین جان![]()
يك سوال در باره پچ gfx
آقا توحيد چرا وقتي اين پچ رو ميريزي بعد از يك مدت گوشي هنگ ميكنه يعني ديگه عكس ها را نشون نميده من بخاطر همين مشكل از اين پچ استفاده نمي كنم
شما هم همچين مشكلي داريد
اگه آره راه حلشو به ما هم بگو
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)