تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 17 از 175 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو جیبامه !

آلبوم نفس های بی هدف از یکشنبه عصر« ۱۶/۴/۱۳۸۷» تکثیر خواهد شد !

آلبوم نفس های بی هدف به علت شهادت حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام ازعصریکشنبه« ۱۶/۴/۱۳۸۷» پخش خواهد شد ودرتهران پنجاه هزار نسخه تکثیر خواهد شد وتا آخرهفته در شهرستانها صدو پنجاه هزار نسخه وتا آخر سال یک میلیون ودویست هزار نسخه منتشرخواهد شد منتظر آلبوم بی نظیرنفسهای بی هدف باشید. از«۱۴/۴/۱۳۸۷»به مدت چهار شب کنسرت بزرگ سلطان موزیک پاپ در جزیره ی کیش برگزار میشود مشتاق دیدار شما خواهیم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزیزان خواهشا لینکها رو تو سایت نزارین ....

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره كه ميذارن.اينجا نه يه تاپيك ديگه.اين سايت نه يه سايت ديگه.نميشه جلوش را گرفت.مردم خودشون بايد وجدان داشته باشن كه حتي در صورت دانلود برن آلبوم رو بخرن.
    من خودم وقتي آلبوم معين اومد با اين كه آلبوم در ايران غير قانوني بود و كمياب و با قيمت 20000 تومن به فروش ميرفت رفتم خريدم فقط به احترام معين و زحماتي كه كشيده و تا حالا در آلبوم را باز نكردم.

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

شما كه 5 تا 5 تا ميرين يه باركي آخرشو بگو كي D: عزيزان به گيرنده هاتون دست نزنين سركاريم جون داداش

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

بالاخره كه ميذارن.اينجا نه يه تاپيك ديگه.اين سايت نه يه سايت ديگه.نميشه جلوش را گرفت.مردم خودشون بايد وجدان داشته باشن كه حتي در صورت دانلود برن آلبوم رو بخرن.
    من خودم وقتي آلبوم معين اومد با اين كه آلبوم در ايران غير قانوني بود و كمياب و با قيمت 20000 تومن به فروش ميرفت رفتم خريدم فقط به احترام معين و زحماتي كه كشيده و تا حالا در آلبوم را باز نكردم.
    عزيز تو اونو خريدي ولي پولش تو جيب يكي ديگه ميره كه دانلود كرده خوشگل كاور كرده داده به شما چون اون تو بيرون

از ايرانه فك نكنم خريد اونا سودي داشته باشه ولي اين ديگه داخليه نخريم ظلمه شايدم ديگه نخونه ):

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بخرید یا نخرید ، دانلود کنید یا نکنید بالاخره اونایی که دانلود میکنند کار خودشون رو بدون هیچ مشکلی انجام میدن اونایی هم که باید بخرند خودشون ساپورت خودشونو انجام میدن...
    من فکر میکنم دیگه تقریبا همه هنرمندان توی ایران هم به این وضعیت عادت کردند...
    و وقتی آلبوم خودشون رو با مجوز و به صورت مجاز بیرون میدن خیلی انتظار معجزه از این ملت ندارن...

مطمئن باشید اگه قرار بود خواننده ای که توی ایران فعالیت میکنه به خاطر خریده نشدن آلبومهاش در ایران و دانلود شدن اونا کارش رو متوقف کنه هرگز فکر خوانندگی به سرش نمیزد چون حتما توی این چند سالی که در ایران زندگی کرده به این وضعیت هم کاملا واقف شده...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

دوستان بخرید یا نخرید ، دانلود کنید یا نکنید بالاخره اونایی که دانلود میکنند کار خودشون رو بدون هیچ مشکلی انجام میدن اونایی هم که باید بخرند خودشون ساپورت خودشونو انجام میدن...
    من فکر میکنم دیگه تقریبا همه هنرمندان توی ایران هم به این وضعیت عادت کردند...
    و وقتی آلبوم خودشون رو با مجوز و به صورت مجاز بیرون میدن خیلی انتظار معجزه از این ملت ندارن...

مطمئن باشید اگه قرار بود خواننده ای که توی ایران فعالیت میکنه به خاطر خریده نشدن آلبومهاش در ایران و دانلود شدن اونا کارش رو متوقف کنه هرگز فکر خوانندگی به سرش نمیزد چون حتما توی این چند سالی که در ایران زندگی کرده به این وضعیت هم کاملا واقف شده...
    ما از لحاظ وجداني گفتيم چون عقيده ي شخص من اينه حالا فلاني چيكار ميكنه من راه خودم رو ميرم فقط توصيه

ميكنم اين راه بهتره ميشه يه كارايي كرد تو بعضي از مواقع كه زياد نريم ته دره همون وسطا كه هستيم بمونيم

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راستی محسن یگانه مثلا آلبوم جدید داده ؟ منظورم آلبوم "ته خط" هست ولی چرا همه شعراش تکراریه ؟ منتخب آلبوم های قبلیشه ؟

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی محسن یگانه مثلا آلبوم جدید داده ؟ منظورم آلبوم "ته خط" هست ولی چرا همه شعراش تکراریه ؟ منتخب آلبوم های قبلیشه ؟

فکر میکنم اسم آلبوم جدیدش که الان توی بازار هست "نفس های بی هدف" باشه البته کاملا مطمئن نیستم...

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

هرکی این آلبومو دانلود کنه الهی که ......
    بابا طرف کلی زحمت کشیده ، شما خودتون خوشتون میومد یکی باهاتون این کارو میکرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •