به هر حال ،هر کسی یه نظری داره و نظرش هم قابل احترامه![]()
به هر حال ،هر کسی یه نظری داره و نظرش هم قابل احترامه![]()
بازی تموم شد. به نظرم خیلی بازی جالبی بود و این سبک برای من سبک جدیدی بود.چون تاحالا بازی این سبکی بازی نکرده بودم. همچنین این که هیچوقت زیادی سخت و خسته کننده نبود واقعا به جذابیت بازی اضافه می کرد. در کل هم هیجانش بالا بود.هم گرافیکش خوب بود هم گیم پلیش. از لحاظ داستانی و صدا گذاری در حد متوسط بود. در کل به نظرم این بازی جا داره که براش 2 و 3 بسازن.
دوستاني كه در مورد اين بازي اينقد بد گفتن فكر نمي كنن يكم كم لطفي كردن؟قبول كه بازي يه سري مشكل از قبيل گرافيك داشت اما گيم پلي مهم تره.بعضي ها هم چون بازي شون خراب بود مي گفتن بازي بده.
گیم پلی این بازی مثل گرافیکش مزخرفه!دیگه دارن سبکopen world رو به گند میکشونن!
ایمان جان حرف شما کاملا صحیحه.دیگه هر شرکتی که از راه میزسه یا بازی نقش آفرینی می ده یا open world .ساختن این نوع بازی ها گاو نر می خواهد و شرکت کهن.این بازی بقدری آشغال بود که من بعد نیم ساعت بازی کردن پاکش کردم.این بازی فکر کنم از دو سه درصد از گرافیگ استفاده می کنه.
نه ديگه نشد تا حالا هم چين open worldi تا حالا نبوده يا اگر بوده خيلي كم بوده.درسته بعضي از مراحل تكراري بود اما در كل بازي خوبي بود.
آقا در کل هم بازی خوبی نبود . یعنی ارزش بازی کردن نداره.نمی دونم چه رازی در بازی های سه دی وی دی که همه آشغالند.
اگر کسی تو اجرای بازی وقتی می حواد بره تو بازی براش کرش میکنه و قبل از اومدن Continue از بازی میاد بیرون موسش رو در بیاره و بعد از لود شدن موس رو وصل کنه ...
خیلی عجیبه نه ؟!
بازی از لحاظ گیم پلی که اصلا حرف نداره
داستان هم در نوع خودش جالبه
گرافیک هم که آنقدر مهم نیست
موزیک ها هم قشنگه
اگه این بازی ارزش بازی کردن نداره پس چه بازی ارزش داره ؟ gamespot هم که 8.5 داده دیگه نمیدونم مشکل چیه ؟
حیف که سیستم مشکل پیدا کرد نمیتونم ادامش رو برم آخراش بودم
Last edited by Abolfazl3007; 25-06-2009 at 12:23.
بازی از لحاظ گیم پلی که اشغال بود.
داستان هم در نوع خودش اشغال بود.
گرافیک هم خیلی پایین و اشغال بود.
موزیک ها هم اشغال بود.
پس ارزش بازی کردن نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)