من که شنیدم مرکز صابری هفته پیش تمام تجهیزاتش رو عوض کرده تا قطعیش کمتر بشه.
من که شنیدم مرکز صابری هفته پیش تمام تجهیزاتش رو عوض کرده تا قطعیش کمتر بشه.
سلام میکنم به همه و عیده همگی مبارک من چند روزه پیش میخواستم وصل بشم این صبانت لعنتی Error یوزر و پسوورد میداد برای شما هم تا حالا این مشکل پیش اومده.
سلام
برای من هم چند روز پیش گاهی پیش می آمد ولی زود برطرف میشد.
چیز زیاد مهمی نیست.
سلام بچه ها
من سرویس 128 شرکت فن آوا رو دارم . میخواستم بدونم چطوری میتونم مقدار دانلود و حجم مصرفی رو متوجه بشم ؟
تو سایت شرکت فن آوا که میرم یه قسمتی برای اعتبار مشترکین داره که نمیتونم وارد بشم و این پیام رو میده :
Sorry, you cannot access portal because your explore is not Cookie-enabled.
Please set your exploreCookie-enabled, and access portal again
کسی میتونه بگه مشکل چیه و چطوری باید حلش کنم ؟
آقا كسي نمدونه اين مخابرات اميرالمومنين رو چه شركتي ساپورت ميكنه
ما به هر جا ميگيم ميگن نه!!
سلام به همشهریها بچه ها اگه کسی میدونه سوال منو جواب بده
میخواستم بدونم فرق سرویسهای (اس) و( تی) شرکت فن آوا چیه ؟و کدومش بهتره ؟
این شرکت الان یک سری سروسهای دیگه ای رو هم ارائه میکنه که تحت عنوان سرویسهای حجمیه . میخواستم بدونم کدومش در مجموع بهتره .
اگه کسی اطلاعاتی داره لطف کنه بذاره .
Last edited by hamid2006gh; 09-04-2008 at 09:05.
تعرفه هاي فن آوا تغيير كرد:
هزینه های جانبی :1.هزینه نصب و راه اندازی برای سرویس های تک کاربره 100.000 و چند کاربره (شبکه) 500.000 ریال می باشد.2.قیمت مودم روتر زیمنس با پورت USB و Ethernet همراه با میکروفیلتر 400.000 ریال است.3.ماهیانه مبلغ 30.000 ریال بابت آبونمان مخابراتی و 6% عوارض و مالیات به کلیه هزینه های سرویس و آبونمان افزوده می شود.4.جهت دریافت سرویس های خارج از جدول تعرفه با امور مشتریان (8461136 ـ 0511) تماس برقرار فرمائید.
در آخرين بروزرساني بخش تعرفه هاي وبسايت گلدنت، نرخ سرويسهاي نامحدود هم درج شده است :
از توجه مسئولين گلدنت به تذكر بنده سپاسگزارم...
يه سوال دارم سرويس خانگي 128 شركت گلدنت سرعت دانلودش چقدره؟ دقيقا چقدر rate ميده؟
من توی تابستون از گلدنت گرفتم در حد تیم ملی افتضاح بود ولی الان صبا نت گرفتم اصلا نه قطعی دارم و نه سرعت کم 128 گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)