تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 22 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 214

نام تاپيک: خريد mp3 player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من میخواستم در باره آیپاد تاچ چند تا سوال بپرسم .
    می خواستم بدونم قیمت 32گیگش چنده ؟ قیمتش به امکاناتش می ارزه ؟ کار کردن باهاش خیلی دردسر داره ؟(منظورم نصب برنامه هاست ) ؟ و اگرهم خودتون پیشنهاد بهتری دارید خیلی ممنون میشم اگه به من بگید .
    مرسی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

16 گیگش باید بالای 400 تومن باشه .. بنابراین 32 گیگ روی پایه 500 تومن حساب کن ...

والا ارزیدن و نیرزیدنش بستگی به نیاز شما داره ... اگه اولین mp3 player ی هستش که می خوای بخری ، بهتره بری سراغ گزینه های ارزون تر .. اگه قراره روزی کمتر از 1-2 ساعت بهش ور بری (یا تجربه ی خریدن یه دستگاه و کنار گذاشتنش در مدت زمان اندک رو داری) هم بهتره بری سراغ گزینه های پایین تر ... بطور مشابه اگه نیازی به این مقدار حافظه نداری ، برو سراغ گزینه های دیگه یا حداقل برو سراغ تاچ 8 گیگ مثلا ...

دردسر که خب ، بهرحال یه مقدار حوصله می خواد ... اما با فرض اینکه 80 درصد mp3 player ها اصلا توانایی نصب برنامه های جانبی رو ندارن : می ارزه .. (یه تاپیک خوب در همین رابطه داریم)

گزینه مشابه : اگه تمایل به دستگاهی با امکانات جانبی داری : P2 از سامسونگ - اگه واسه تصویر می خوای : A3 از cowon ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون ، ولی باز هم چندتا سوال دارم
    p2 هم تاچ اسکیرین داره ؟ من بیشتر برای فیلم دیدن میخوام یه mp3 player بگیرم و کیفیت تصویر بی اندازه برام مهمه ، اون p2 یا A3کیفیت تصویرشون در برابر iPod چه طوره ؟ تو یه 8 و 16 گیگ چند دقیقه فیلم یا موسیقی جا میشه ؟ راستی کیفیت صداشون (از هدفون ) چطوره؟
    ممنون که وقت میزارید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستی یه چیزه دیگه چه جور برنامه هایی میشه توش نصب کرد (به جز بازی) ؟ (yahoo masenger داره ؟؟) D:

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون ، ولی باز هم چندتا سوال دارم
    p2 هم تاچ اسکیرین داره ؟ من بیشتر برای فیلم دیدن میخوام یه mp3 player بگیرم و کیفیت تصویر بی اندازه برام مهمه ، اون p2 یا A3کیفیت تصویرشون در برابر iPod چه طوره ؟ تو یه 8 و 16 گیگ چند دقیقه فیلم یا موسیقی جا میشه ؟ راستی کیفیت صداشون (از هدفون ) چطوره؟
    ممنون که وقت میزارید .
    بله - لمسیه

از نظر تصویر A3 اوله مطمئنا ... بعدش P2 که کیفیت تصویر بهتری داره و البته تاچ هم نیم اینچ صفحه نمایشش از P2 بزرگتره ... از نظر من تاچ واسه تماشای فیلم مناسب تره ...

مقدار خیلی زیاد !!! ... ولی گذشته از شوخی ، خودت حساب کن که مثلا اگه یه Mp3 حدود 6 مگ باشه مثلا ... 1000 تا آهنگ میشه 6 گیگ ... پس مثلا 1300 تا آهنگ میشه 8 گیگ ...حالا اگه هر آهنگ 4 دقیقه باشه ... خودت ادامه بده ...

در مورد فیلم هم بستگی به فرمت داره ... ولی کلا مشکل چندانی از نظر کمبود جا نخواهی داشت .. نگران نباش ..

کیفیت صداش هم عالیه ...
    راستی یه چیزه دیگه چه جور برنامه هایی میشه توش نصب کرد (به جز بازی) ؟ (yahoo masenger داره ؟؟) D:
    بله - تنوع بالاست ... تاپیک رو چک کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا معذرت میخوام که این قدر مزاحم میشم

میخواستم بدونم که آیپاد تاچ توانایی استفاده از hands free های بیسیم رو نداره ؟ و حتی با یه آیپاد دیگه هم نمیشه تبادل اطلاعات کرد (با استفاده از Wi-Fi منظورمه) ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مزاحمتی نیست دوست من ؛ ما اینجا هستیم که کمک کنیم ... (حالا بگذریم که من از sawyer بیشتر از جک خوشم میاد !! - ولی جک هم خوبه )

هدفون بیسیم : باید آداپتور بلوتوث بهش وصل بشه و بعد از هدفون بلوتوث استفاده بشه تا اونجا که من می دونم ..

آیپاد به آیپاد : ظاهرا هنوز عملی نیست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی lost (!!!) و مرسی جواب !

داره خودمونی میشه maksh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سلام من یه creative zen neeon 1G دارم که چند وقته وقتی از record میخوام استفاده کنم خاموش میشه ولی تو پخش اهنگ واستفاده از رادیو مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •