یه رمز بود وسط بازی میزدی تند راه میرفت چی بود؟
یه رمز بود وسط بازی میزدی تند راه میرفت چی بود؟
این رو ویندوز سون 64 بیت کار می کنه؟
اگه نه نمی شه کاریش کرد؟
برای افزایش سرعت, کلید Enter رو بزنین. FASTFORWARD رو تایپ کنین و Enter رو دوباره بزنین.
می شه یکی جواب من رو هم بده؟!!!
بله اين بازي روي win7 64 bit كارميكنه ولي مشكل رنگ داري كه بايد اين فايلو دانلود كني:
-اول اين فايل رو extract ميكني و فايل WAVistaWin7.exe روي ميذاري توي مسير بازي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- فايل nhc.exe رو كه توي همون فولدر بازي پيداش ميكني تغيير نام ميدي به wa.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-راست كليك ميكني روي wa.exe و properties رو ميزني و بعد Compatibility و زدن چك باكس Run this program in compatibility mode for: و انتخاب Windows 95
- چك باكس Use 256 colors رو هم تيك ميزني. ok
هميشه هم بازي رو از طريق اين فايل WAVistaWin7.exe بايد اجرا كني
سلام . لطفا یکی کمک کنه !!! ببینین من یکی از دیسک ها رو نتونستم بردارم ! می دونم کجاست ولی هر کاری می کنم نمی تونم برش دارم. توی قسمتیه که بعد از اینکه دنیا رو به هم چسبوندیم با اون ماشینه باید بریم اول بازی و از راهی که به هم چسبیده بریم بالا. اونجا آخرش یه کلیده . ولی پایینش یکی از فیلم ها افتاده که هر کاری می کنم نمی تونم برش دارم . کمککک .
این دیسک آخرین دیسکیه که برداشته میشه و برای برداشتنش هم تقریبا آخریین معمایی که تو بازی باید انجام بدیم همینه اگه همه کارارو کردی و همه دیسکا رو برداشتی نوبت این میرسه که برداشتنش به این شکله :
همونجایی که یه چیزی هست که روش میشنی و به اون روبات شلیک میکنی باید بری اونجا و روبرو اون چیزی که شلیک میکنه یه دستگاه هست که شکلهای آبی نشون میده شکلهای آبی رو یه جا به ترتیب یادداشت کن بعد برو یه جای هست تو اخرای بازی که یه محیط باز هست چندتا در هست اگه یادت نیومد تو اون ناحیه یه چیز لونه مانند هست که وقتی میری پاش چندتا چشم دیده میشه که میگه از اینجا برو در هر صورت تو همون محدوده رو دیوار یه دستگاه هست که میتونی رو اون دستگاه شکلا رو وارد کنی شکلها رو وارد کن یه در باز میشه واردش میشی و نوار آخری رو برمیداری ( برا وارد کردن شکلا یه معمای کوچیکی هست که اونو خودت بفهم تا مزش نره)![]()
اون اول بازی چطوری میشه اون در رو باز نگه داشت
همین که اون طناب رو ول میکنه سریع در بسته میشه و نمیرسم که از در خارج بشم...
باید اون جونوره رو بکشی زیر حلقه و بعد حلقه رو بگیری![]()
اتفاقا یکی از کارایی که کردم ولی نمیدونم چرا هیچی نشد.. قشنگ اوردمش زیر حلقه و طناب رو کشیدم افتادم داخل دهنش
و اونم پرتم میکنه بیرون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)