تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قهرمان امسال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا ک

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • میلان

18 15.25%
  • لیورپول

5 4.24%
  • پورتو

1 0.85%
  • چلسی

8 6.78%
  • شالکه 04

3 2.54%
  • رئال مادرید

19 16.10%
  • المپیاکوس

1 0.85%
  • سلتیک

0 0%
  • بارسلونا

18 15.25%
  • لیون

0 0%
  • منچستر

21 17.80%
  • رم

5 4.24%
  • اینتر

6 5.08%
  • فنرباغچه

0 0%
  • سویا

0 0%
  • آرسنال

13 11.02%
صفحه 17 از 42 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 420

نام تاپيک: لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا | فصل 08-2007

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10

فاشیست جان گرچه خیلی من به شما ارادت دارم ولی باید به شما عارض گردم که سطح فوتبال اسپانیا از بقیه کشورها بالاتر است و شما ها با همون تقلب بازی ها اگر قهرمان شوید اخه یک مافیای قوی شماها تو ایتالیا دارید که نگو خدا میدونه اگر همون مافیای شما نبود تا حالا...
    بگذریم شماها ابتدا اینتری رو که دو فصله سوراخ سوراختان میکنه رو ببرید همون اینتری که از بارسای اسپانیا 5 تا خورد و همون بارسای که در خانه از ما باخت بعد اگر بازهم روی شما از سنگ پا قزوین بیشتر بود اشکال نداره هر چی میخواهد دل تنگت بگو ...
    راستی حالا اینتریها بیان و یک حرفی بزنن یا ارسنالیها یک چیزی حالا شما ها که تا دو سه هفته پیش 21 امتیاز عقب بودین از صدر جدول چی میگین؟
    من هم خدمت شما ارادت دارم در مورد لیگهای اروپایی باید بگم که پارسال لیگ ایتالیا به عنوان بهترین لیگ شناخته شد و هنوز برای امسال مشخص نشده در ضمن حداقل ما به اینتر باختیم رئال که به مورسیا باخت و همین بارسلونا به ختافه در ضمن میلان که پرافتخارترین تیم باشگاهی جهان است و همه اینون می دونند و همه جا می تونی این مطلب را پیدا کنی ..... در ضمن فعلا شما بیاید خودتون را توی اروپا یک کمی مطرح کنید چون که همه یادشون رفته رئال توی باشگاههای اروپا هم بازی میکنه ... از بس که خوب کار کردید.....ولی اسم میلان که میاد همه تیمها وحشت می کنند و میلان یک یکیشون را کنار می زنه....حالا اگه شما از من روت بیشتره جواب بده تا باز هم بشنوی و بخونی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا بحث بیخود میکنید بابا اینتر امسال قهرمان میشه دیگه این که بحث نداره
    یه چیز دیگه راجع به طرفدارای تیم های انگلیسی بگم که این تیما همیشه در مقابل تیم های ایتالیایی کم میارن امسالم هم اینتر وهم میلان هردوشون با انگلیسی ها افتادن که هردشون میبرن

کلا من طرفدار تیم های ایتالیایی هستم هر کدموشون ببره خوشحال میشم حتی اگه یووه باشه که خیلی بدم میاد ازش با این حال چون ایتالیایی هست بهتره تا یه غیر ایتالیایی جام رو ببره ولی با همه اینا اینتر یه چیز دیگست بعدشم میلان ورم
    Last edited by mrmmnb; 11-02-2008 at 14:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من اینتر رو خیلی دوست دارم!بعد از ارسنال از نظر من اینتر بهترین تیمه!ولی اینتر در اوج قدرت هم نمیدونم چرا توی اروپا بد بازی میکنه!در ضمن در جواب اون دوست عزیز بنام احمد 08 باید بگم که اگه بارسا اینتر رو برده و رئال مادرید بارسا رو برده پس فراموش نکن ارسنال هم دو سال پیش رئال رو برده!پس ارسنال برتره!!!ولی این حرفها بچه گانه هست!!!هر تیمی روزهای خوب و بد داره!!حالا بیاییم در نظر بگیریم که چون میلیون سال پیش اینتر 5 گل از بارسا خورده و رئال بارسا رو تونسته ببره پس رئال بهتره!!!!این حرف بچه گانه هست!شما باید بازی زیبای تیمها رو در نظر بگیرید!ارسنال در بدترین روز خودش هم میتونه حمله کنه و اگه شده تا دقیقه ی نود هم یک گل حداقل بزنه!!این در بازی مقابل تاتنهام و میدلزبورو اثبات شد!ارسنال گل خورد و باخت ولی تلاششو کرد و تا اخر بازی حداقل یک گل رو زد!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

منو ببخش فاشیست جان اون المریا بود نه مورسیا و دومآ شما تیمها به اسم سیه نا و پالرمو و فیورینتیا و حتی سمپدوریا رو میشناسی ؟!!!!!!
    ها بله مطمئنم که فهمیدی همین کافیه در رابطه با اینتر مشکل نیست چون من واقعآ دوستش داشتم واس رکوبا و زانتی حالا که رکوبا رفته مشکل نی زانتی عزیز است تازه یک به اسم ابراهیموییج اومده که یک تنه میلان رو حریفه امیدوارم بتونه در فینال مقابل رئال عزیز قرار بگیره....
    شما اگر راست میگید که بهترین هستید بدون مافیاتون بازی کنید....حرفی هست؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آخه فاشیست عزیز تو چی شما اولین و از رئال برترین؟؟؟؟؟

مقایسه دو تیم از لحاظ تعداد قهرمانی:

میلان:
    تو لیگ خودتون؟
    جواب منفی .... یووه خیلی بیشتر از شما قهرمان شده طوریکه اگه حتی تعداد قهرمانی های اینتر و میلان رو با هم جمع کنی شاید به یووه برسه

رئال:
    تو لیگ خودمون؟
    جواب مثبت .... رئال با 30 بار قهرمانی پر افتخار ترین و خیلی از بارسا بیشتر قهرمان شده

میلان:
    جام حذفی:
    جواب منفی.... اینتر و یووه از شما بیشتر قهرمان شدند

رئال:
    جواب مثبت .... رئال 17 بار قهرمان جام حذفی شده

میلان:
    تو اروپا؟
    بازم منفی.... نیازی به توضیح نداره

رئال:
    اینم مثبت.... 9 بار قهرمانی.....اینم نیازی به توضیح نداره
    احتمالا منظور شما جام باشگاه های جهان که خود فیفا گفت این پروژه شکست خورده!!! تازه تو اونم برزیلیها اول هستن نه میلان...

یا حتی جام یوفا که بازم اول نیستید

من که هیچ جام مطرح دیگه ای رو نمیشناسم پس شما به چیتون می نازید؟؟؟؟!!!!!

تازه رقابت تو لیگ کثیفی مثل ایتالیا واقعا جای هیچ افتخاری نداره... لیگی که همش وابسته به مافیاست و نتایج رو اونا مشخص میکنن...تازه فاجعه دو سال پیش هم بمونه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

charlize جون دیگه خیلی داری تند میری
    اولا این چیزا توی همه لیگا هست ولی ایتالیا شهامت ئاشت و رو کرد ولی لیگای دیگه ...!!!
    توی لیگ خودتون هم اگه قهرمانی های بارسا رو فکر کنم تقسیم بر 3 و 4 کنید شاید شما به اونا برسید تنها جایی که شما اول هستید همون لیگ قهرمانان هست که اونا 5 بار قهرمانیش مال همون 5 دوره اول بوده که هیچ محبوبیت وجذابیت و... خلاصه زیاد مطرح نبود شما حالا بیاید اگه راست میگید دو بار پشت سر هم قهرمان بشید
    در اخر تیم فقط اینتر
    لیگ فقط سری A
    تیم ملی ایتالیا

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ااااااااااااووووووووووووو
    ببین یه مدت سر نزدیم چه خبرشده.
    مثل اینکه بعضی ها اینجا رو با اخبار جوانه ها اشتباه گرفتند. از ahmad08 گرفته که میاد از اینکه زمان
    قل قل میرزا بارسا اینتر رو برده و بعد رئال بارسا رو برده نتیجه میگیره که لیگ اسپانیا بهتره
    اصلا همچین مقایسه ای از پایه اشتباست و تا حد زیادی بچه گانه.
    Charlize که میاد معیار برتری تیم ها رو با قهرمانی های یک تیم میسنجه و به روش خنده داری یکی یکی
    قهرمانی های دو تیم رو با هم مقایسه میکنه!!!!!!
    در ضمن لیگ ایتالیا به هیچ وجه کثیف تر از سایر لیگ ها نیست. ولی یه خوبی داره اینه که دیگه چیزی رو ماس مالی
    نمیکنن. مگه همین چند وقت پیش ( فصل قبل) نبود که یه ویدئو از تبادل رشوه در لیگ انگلیس پخش شد و یکی از مربی های لیگ نقش اصلی رو بازی می کرد ؟ ( دقیقا یادم نمیاد مربی کدام تیم بود)
    اصلا شما که این حرف رو میزنید میدونید تا حالا همین تیم آرسنال چندبار متهم به پول شویی شده ؟
    یا می دونید رومن آبراموویچ در روسیه از زیر بار چه مالیات هایی فرار کرده و پولشو جایی ریخته که احدی با هیچ
    مدرک و مجوز قانونی نتونه بهش دسترسی پیدا کنه ؟
    دیگه همه هم که جریان اون داور آلمانی یادمون میاد.
    و خیلی ها دیگه که بخوای یکی یکی بشماری یه طومار میشه.
    همه اینا مشتی از خربار هستند و شما مطمئن باش دیگه هیچ لیگی به اون پاکی که شما انتظار داری نیست.
    ----------
    در آخر باید بگم که تیم فقط میلان...... دوست دارید بدونید به چیه میلان می بالیم.
    باشه بهتون میگم.
    به 5 بار حضور متوالی در یک چهارم نهایی و کسب دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. ( یک رکورد
    رویایی و دست نیافتنی)
    سوپر جام باشگاه های اروپا ( که همین بارسا نتونست)
    قهرمانی جام باشگاه های جهان. کاری که به نظر شما بی ارزش بود ولی بهتره بدونید که میلان کاری رو کرد که
    تیم های بزرگی مثل لیورپول و بارسا نتونستن انجام بدن.
    در ضمن کی بود که گفت فیفا گفته که جام باشگاه های جهان یه پروژه شکست خورده بوده ؟؟؟!!!
    لطفا اینقدر اطلاعات غلط رو پراکنده نکنید....... زشته..........
    فیفا بعد از قهرمانی میلان در اروپا اعلام کرد که فصل بعد این مسابقات قویتر و سازماندهی تر از گذشته برگذار
    خواهد کرد یعنی تیم های خیلی بیشتری از پنج قاره در این جام شرکت خواهند کرد که این خودش نوید یک جام
    بزرگ دیگه رو میده.
    --------------
    حالا شما بیاید جلو از تیمتون بگید . فقط لطفا نقش قبر نکنید و برید عناوین 100 سال پیش تیمتون رو بیارید.
    چون اگه منم کمی پام رو فراتر میزاشتم می تونستم تا صبح براتون عنوان قهرمانی بنویسم.
    اسکلت اصلی میلان حداقل از 5 سال پیش تا حالا حفظ شده و من دوست دارم اوضاع و احوال چند سال اخیر
    تیمتون رو بدونم و ببینم که اصلا قابل مقایسه با میلان هست !!!؟؟؟
    ------------
    در آخر تیم فقط میلان
    لیگ فقط سری A
    تیم ملی فقط لاجوردی پوشان ایتالیا
    مگه نه mrmmnb?

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از آرش جان و mrmmnb خیلی ممنونم
    دیگه کم کم داشت روی این بر و بچه های لیگ اسپانیا زیاد می شد
    من هم خودم می خواستم یک جوابی به این چارلیز بدم که آرش جان زحمتش را کشید
    یک جواب برای چارلیز داشتم که فکر کنم مخش جابجا شده
    میلان توی باشگاههای جهان از نظر تعداد قهرمانی اول است با 4 بار قهرمانی
    اول مطالعه کن بعد حرف بیخودی بزن
    یک سوال از ahmad08 داشتم که چرا اینقدر از اینتر و بارسا طرفداری میکنی
    بالاخره طرفدار چه تمی هستی..نکنه که ...... امیدوارم فهمیده باشی
    در ضمن امسال هم رئالتون را در جام باشگاههای اروپا می بینیم و ببنید که چجوری حذف میشید و آیا اون موقع هم توی تاپیک پیداتون میشه؟؟؟

دنیا میلان
    FORZA MILAN

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من که تیمهایی شانس بیشتری دارند که شخصیت قهرمانی دارن مثل میلان - رئال نه تیمهایی که هیچ وقت تو جام باشگاهها نتونستند موفق باشند هر چند تو لیگ کشورشون خیلی قوی هستند که نام نمیبرم چون همه میدونند.
    منم عاشق میلانم . رئال هم فوقالعاده هستش وبین این دو تا یکی قهرمانه.
    البته بگم که تو دلم یه ذره میلان رو بیشتر دوست دارم.
    میلان =
    رئال =

در آغاز فعالیت I AM DEVIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    HELL

پيش فرض

عجب جای خفنیه اینجا....ببینم دعوا شده آره بدجوری دعوا شده
    ......
    نبینم کسی به میلان حرف بزنه که حسابش با منه
    شماهایی که هی رئال رئال می کنید آخه برید عملکردتون را توی اروپا ببینید بعد اسم رئال رو بیارید
    حالا وقتی روم حذفتون کرد میفهمید
    و به سرورتون یعنی میلان احترام بذارید و بدونید که امسال هم میلان قهرمانه
    به قول گفتنی فورزا میلان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •